- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- UNIFORMI??
Аз съм учила в едно у-ще в София, което минава за елитно и там се изсипват всички "дупета" от центъра, второкласниците ходят облечени с дрехи за по 300 лв, така че явно сестра ти не учи там. Има разлика за кое у-ще си говорим. Това е според мен естествено. И да - обличането не е единственият фактор, който показва парично състояние, но е ЕДИН от факторите, които могат да се премахнат.
Първо да кажа, че съм момиче и не съм "Господин Всезнайко" на форума.. Хахаха.. Впрочем този израз от сестра ти второкласничката ли си го чула?Първоначално написано от Axel_f
Второ - аз каквото съм искала - съм го казала по темата. И предния ми пост не се отнасяше до лексикалните ти грешки. Това го бях вмъкнала в "П.П." именно, защото не беше основното, което исках да кажа. Така че не си прави прибързани изводи за това дали се заяждам, защото нямам какво да кажа.Първоначално написано от Axel_f
Много внимателно си чета. Знам, че не си казала, че всичко, което съм написала е малоумно. Явно ти не ме разбра. Примерът е ЧАСТ от това, което написах => като кажеш, че е малоумен.. каваш, че говоря малоумни неща.Първоначално написано от Axel_f
Ако ще се заяждаме - нямаш проблеми.. Ама някак си ми се струва безсмислено.
Айде със здраве..![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
az sum ZAvse pak uniformite govorqt za daskaloto ti .. ako gi ima zna4i naistina e prestijno xaxx \
/ \
/ \
/ \
/
Absconding ,първо,сори,мислех,че си момчевторо: нямам никакво желание да се заяждаме за такива глупости,тъй че PEACE става ли
![]()
За сестра ми: Ми всъщност учи в доста известно училище,поне някога е било "елитно",при това се намира тамън в центъра на София.....
ПП Междудругото аз също уча в едно от най-елитните у-ща(да не кажа най-елитната гимназия...) и честно да ти кажа почти никой не е толкова "марков",че да комплексира другите...по-скоро доста хора държат на кецовете,чантите и козметиката (те да са качествени) а дрехите,най-много Теранова или Манго...Та мисълта ми е,че дрехите униформите няма да променят абсолютно нищо,само дето ще ни е неудобно![]()
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Absconding
Това, че родителите на тези деца ги обличат със дрехи за по 300 лева не значи, че децата имат претенции да се обличат така![]()
АБЕ ДЕВОЙКО ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ БЕ???КОЙ В ДНЕШНО ВРЕМЕ ЩЕ НОСИ УНИФОРМА???ТВА Е АДСКИ СТАРОМОДНО,А И КАКТО КАЗА ЕДНО F ЩЕ МЯЗАМЕ НА КОСМОНАВТИ!!!Първоначално написано от momi4enceto_406
![]()
People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...
от една страна няма ло6о така няма децата да гледат едно от друго, няма да има завист може би. Но пък все ми се 6те ако има да си хубави и прили4ни![]()
Сега да не се окаже, че сестра ти учи в моето минало училише.Първоначално написано от Axel_f
![]()
![]()
![]()
И аз нямам намерение да се заяждам, така че РЕАСЕ и от мен.. и много поздрави на сестрата.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Ок, за да няма завист ще въведеме един модел ГСМ който учениците ще имат право да носят един модел маратонки и ще имат право да носят еднакви париПървоначално написано от tri6
За да няма завист...
mnogo qsno 4e e staromodno!i az sum protiv....nqma 6to kuv kef - vsi4ki s ednakvo grozni drehi .....ne mersi![]()
![]()
![]()
Извинявам се, но откъде пък знаете, че ще са грозни?!!! Вярно е, че индивидуалността отива на м....ъъъ на кино, ама чак пък толкоз лигавене![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Има, има - момиче без униформа (т.е. сещаш се, че няма и заместител на униформата в случая)Първоначално написано от RedChil
![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Съгласна!Първоначално написано от RedChil
Преди 3 месеца бях в Испания. Там всяко училище си има своя униформа (която няма АБСОЛЮТНО НИЩО общо с униформите, които са носили бг ученици преди 20-ина години) и бяха толкова сладки... и момчета и момичета.
Абе верно на запад имат готини униформи, но пък и там ги държат малко по-строго.А и всяко у-ще си има своя униформа.Ама тука не вярвам да направят тей.Или ако го направят:
1.Трябва сложат няк'ви супер строги наказания ако не носиш униформата, защото иначе 90% няма и да погледант униформата.
2.Абе по възможност може да ги моделират малко по-готинки.Не както се изрази някой-поли до коляното, а талията им до ушите!
Абе то както е тръгнала цялата работа, става ясно едно-онея горе, искат да ни затъпят тотаално, че да могат да ни управляват по-ленсо.И за нещастие успяват донякъде...е аз казвам:НЕ НА ЗАТЪПЯВАНЕТО!Да не се оставяме да ни контролират![]()
...you told i had the eyes of a wolf
search them and find the beauty of th beast!
Тази година и аз ще нося униформа ,и мисля,че е готино![]()
Е верно,че ученички с униформа е супер СЕКСИ![]()
![]()
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
no samo i edinstveno ako u4eni4kite sa sexy :PПървоначално написано от *Damianita*
sa po temata...az sum za uniformite zashtoto ima nqkoi bogatashki dechica deto se mislqt za mn poveche ot drugite kato nosqt neshta samo ot vitoshka i tva e tupo...a s uniformi sichki sa ravnopravni![]()
Първоначално написано от RedChil
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
da...ama to nqma bogatasche koeto da ne nosi qki drehi....ama si ima i svestni hora koito cghestno si izkarvat parite i sa si vuzpitali decata..se pak tova propusnah da kaja che taka s ichki pod obsht znamenatel..![]()
против съм .. всеки си има право на избор как да изглежда ..![]()
ТВЪРДО ПРОТИВ!!!
za men uniformite sa nai-groznoto i bezvkusno ne6to koeto 4evek moje da navle4e taka 4e sam PROTIV!!!
mnogo_sladi4ka_15 e абсолютно права! Ето ви малко училищни униформи от други държави, предимно японски. Наслаждавайте им се и се опидайте да си представите себе си в такива дрехи.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ооо аз съм твърдо против...няма никакъв смисъл,но след като в другите държави всички са с униформи предполагам ,че и в БГ скоро ще ги въведат въпрос на време е...
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew