.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 265

Тема: UNIFORMI??

Голям фен
    Град
    Sofia
    Аз съм учила в едно у-ще в София, което минава за елитно и там се изсипват всички "дупета" от центъра, второкласниците ходят облечени с дрехи за по 300 лв, така че явно сестра ти не учи там. Има разлика за кое у-ще си говорим. Това е според мен естествено. И да - обличането не е единственият фактор, който показва парично състояние, но е ЕДИН от факторите, които могат да се премахнат.

Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    ООо моля да приемете най-искрените ми извинения,Господин Всезнайко,ако чрез изразането на мнението си съм Ви обидила [-o< Също така Ви моля да простите моето невежество,трън във Вашите очи....
    Първо да кажа, че съм момиче и не съм "Господин Всезнайко" на форума.. Хахаха.. Впрочем този израз от сестра ти второкласничката ли си го чула?

ПП Сега сериозно-виждам,че няма какво да коментиреш по същинската част на мнението ми,затова се заяждаш за лексикални грешки...дам наистина трябва да сме грамотни,нооо....това все пак е форум,а не анализите ми по литература,ОК?
    Второ - аз каквото съм искала - съм го казала по темата. И предния ми пост не се отнасяше до лексикалните ти грешки. Това го бях вмъкнала в "П.П." именно, защото не беше основното, което исках да кажа. Така че не си прави прибързани изводи за това дали се заяждам, защото нямам какво да кажа.

ПП2 ИИ айде да четеш малко по-внимателно!Не съм написала,че всичко,което си казал е малоумно,а само примерът с второкласниците!!!
    Много внимателно си чета. Знам, че не си казала, че всичко, което съм написала е малоумно. Явно ти не ме разбра. Примерът е ЧАСТ от това, което написах => като кажеш, че е малоумен.. каваш, че говоря малоумни неща.
    Ако ще се заяждаме - нямаш проблеми.. Ама някак си ми се струва безсмислено.

Айде със здраве..
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

az sum ZA vse pak uniformite govorqt za daskaloto ti .. ako gi ima zna4i naistina e prestijno xaxx \/ \/ \/ \/

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Absconding ,първо,сори,мислех,че си момче второ: нямам никакво желание да се заяждаме за такива глупости,тъй че PEACE става ли

За сестра ми: Ми всъщност учи в доста известно училище,поне някога е било "елитно",при това се намира тамън в центъра на София.....

ПП Междудругото аз също уча в едно от най-елитните у-ща(да не кажа най-елитната гимназия...) и честно да ти кажа почти никой не е толкова "марков",че да комплексира другите...по-скоро доста хора държат на кецовете,чантите и козметиката (те да са качествени) а дрехите,най-много Теранова или Манго...Та мисълта ми е,че дрехите униформите няма да променят абсолютно нищо,само дето ще ни е неудобно
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

ТИЕСТО
    Guest
    Absconding

Това, че родителите на тези деца ги обличат със дрехи за по 300 лева не значи, че децата имат претенции да се обличат така

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от momi4enceto_406
    az sam za uniformite.A vie?
    АБЕ ДЕВОЙКО ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ БЕ???КОЙ В ДНЕШНО ВРЕМЕ ЩЕ НОСИ УНИФОРМА???ТВА Е АДСКИ СТАРОМОДНО,А И КАКТО КАЗА ЕДНО F ЩЕ МЯЗАМЕ НА КОСМОНАВТИ!!!
    People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...

tri6
    Guest

от една страна не е зле амаа....

от една страна няма ло6о така няма децата да гледат едно от друго, няма да има завист може би. Но пък все ми се 6те ако има да си хубави и прили4ни

Голям фен
    Град
    Sofia
    Absconding ,първо,сори,мислех,че си момче второ: нямам никакво желание да се заяждаме за такива глупости,тъй че PEACE става ли

За сестра ми: Ми всъщност учи в доста известно училище,поне някога е било "елитно",при това се намира тамън в центъра на София.....
    Сега да не се окаже, че сестра ти учи в моето минало училише.

И аз нямам намерение да се заяждам, така че РЕАСЕ и от мен.. и много поздрави на сестрата.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

ТИЕСТО|
    Guest

Re: от една страна не е зле амаа....

Цитирай Първоначално написано от tri6
    от една страна няма ло6о така няма децата да гледат едно от друго, няма да има завист може би. Но пък все ми се 6те ако има да си хубави и прили4ни
    Ок, за да няма завист ще въведеме един модел ГСМ който учениците ще имат право да носят един модел маратонки и ще имат право да носят еднакви пари За да няма завист...

mnogo qsno 4e e staromodno!i az sum protiv....nqma 6to kuv kef - vsi4ki s ednakvo grozni drehi .....ne mersi

Извинявам се, но откъде пък знаете, че ще са грозни?!!! Вярно е, че индивидуалността отива на м....ъъъ на кино, ама чак пък толкоз лигавене
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Сори,че съживявам стара тема,обаче ако некой успее да ме убеди,че има нещо по-секси от момиче с униформа го черпиме три Загорки.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Сори,че съживявам стара тема,обаче ако некой успее да ме убеди,че има нещо по-секси от момиче с униформа го черпиме три Загорки.
    Има, има - момиче без униформа (т.е. сещаш се, че няма и заместител на униформата в случая)
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Guest
    Съгласна!
    Преди 3 месеца бях в Испания. Там всяко училище си има своя униформа (която няма АБСОЛЮТНО НИЩО общо с униформите, които са носили бг ученици преди 20-ина години) и бяха толкова сладки... и момчета и момичета.

Град
    Tc...сичко живо у ада...е как не сме се засекли???
    Абе верно на запад имат готини униформи, но пък и там ги държат малко по-строго.А и всяко у-ще си има своя униформа.Ама тука не вярвам да направят тей.Или ако го направят:
    1.Трябва сложат няк'ви супер строги наказания ако не носиш униформата, защото иначе 90% няма и да погледант униформата.
    2.Абе по възможност може да ги моделират малко по-готинки.Не както се изрази някой-поли до коляното, а талията им до ушите!

Абе то както е тръгнала цялата работа, става ясно едно-онея горе, искат да ни затъпят тотаално, че да могат да ни управляват по-ленсо.И за нещастие успяват донякъде...е аз казвам:НЕ НА ЗАТЪПЯВАНЕТО!Да не се оставяме да ни контролират
    ...you told i had the eyes of a wolf
    search them and find the beauty of th beast!

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Абе стига да е добър дизайна(имам предвид да не е некво такова дебилско) съм за,но само зарди тва,че всеки ден ше виждам момичета с униформи...Иначе друга файда нема...

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Тази година и аз ще нося униформа ,и мисля,че е готино
    Е верно,че ученички с униформа е супер СЕКСИ
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от *Damianita*
    no samo i edinstveno ako u4eni4kite sa sexy :P
    sa po temata...az sum za uniformite zashtoto ima nqkoi bogatashki dechica deto se mislqt za mn poveche ot drugite kato nosqt neshta samo ot vitoshka i tva e tupo...a s uniformi sichki sa ravnopravni

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    sa po temata...az sum za uniformite zashtoto ima nqkoi bogatashki dechica deto se mislqt za mn poveche ot drugite kato nosqt neshta samo ot vitoshka i tva e tupo...a s uniformi sichki sa ravnopravni
    Абе не е баш така...Винаги може да си проличи кой е "богаташко дете",по поведението например...

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    Абе не е баш така...Винаги може да си проличи кой е "богаташко дете",по поведението например...
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    da...ama to nqma bogatasche koeto da ne nosi qki drehi....ama si ima i svestni hora koito cghestno si izkarvat parite i sa si vuzpitali decata..se pak tova propusnah da kaja che taka s ichki pod obsht znamenatel..

Фен
    Град
    В нас ;)
    против съм .. всеки си има право на избор как да изглежда ..

Супер фен
    ТВЪРДО ПРОТИВ!!!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    za men uniformite sa nai-groznoto i bezvkusno ne6to koeto 4evek moje da navle4e taka 4e sam PROTIV!!!

mnogo_sladi4ka_15 e абсолютно права! Ето ви малко училищни униформи от други държави, предимно японски. Наслаждавайте им се и се опидайте да си представите себе си в такива дрехи.

Град
    Somewhere in the clouds...
    Ооо аз съм твърдо против...няма никакъв смисъл,но след като в другите държави всички са с униформи предполагам ,че и в БГ скоро ще ги въведат въпрос на време е...
    Then every time I turn around
    And you're nowhere to be found
    I know I got a long, long way to go
    Before I can say goodbye to you
    Oh, I got a long, long way I know
    Before I can say goodbye to all I ever knew

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си