- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- UNIFORMI??
Slabi psixi4eski sa tezi koito pozvolqvat na uniformite da gi uednakvqt s drygite...edna uniforma ne moje da zali4i tvoqta individyalnost..Първоначално написано от daliq
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
Аз съм против КАТЕГОРИЧНО
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Az sam protiv tfa........ujas uniformi![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
аз съм против защото няма да са хубави
ако да черем са:
за момичетата-
къса карирана поличка(дори и черно бяла) и някаква едноцветна плътна блузка може би бих благоволила да я облека
но все пак това са 5 дни в седмицата
да нося няква гадост
не не
не бих се съгласила
зависи от униформите![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
ZA UNIFORMITE![]()
![]()
ami za ili protiv v na6eto y4ili6te si imame oficialni a ot skoro si imame i dnevni taka 4e na men li4no ne mi haresva no mi se nalaga tai kato dobrovolno sam oti6la tam!!
Ot edna strana-da, ot druga-ne.Malko e smeshno nqkvi piklichki da se oblichat za po 200 lv(edna uchitelka zaplata), a uchitelkite da hodat neshtastni, nali?![]()
Ot druga strana vseki si ima pravo da se oblicha i hodi kakto si iska..jiveem v svoboden svqt.Zavisi ot mnogo neshta..i moje bi nai veche ot samata durjava, ama tova e druga tema
![]()
![]()
tvurdo ZA i oshte vednuj, oshte po tvurdo
izluchvat niakak si stil i klasa.... mnogo iako. Iskam uniformi...makar che to zavisi i ot uniformite de, ama vse pak iskam...
Против съм,защото според мен всеки е в правото си да избира с какво да се облича и е леко ТЪПО да стане задължителен някакъв определен начин на обличане!
Тъй като това ще ми е последна година не се вълнувам особено много. Би било яко да сме с униформи, ама все пак зависи от дрехите. Ако са добре подбрани не е лоша идеята.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi i az sam protiv teq unoformi 6toto e adcki qko da si kopuva6 drehi i da si hodi6 moderen s koto si iska6 na u6te
no ima edna strana 4e naistina 6tee po-dobre za po bednite deca tai kato 6tes aoble4eni kato drugite
оууу-твърдо против![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Ние сме с униформи в даскалото и какво от това - кой ги носи - зайците, зубърите и страхливците. Иначе са много готини - бяла риза, червена вратовръзка, черна пола/панталон/дънки и поларче с ципче.
don't make war, make skateparks
don't build bombs,build ramps
Първоначално написано от Тyrael
Подкрепям,ПРОТИВПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
![]()
![]()
Против!
Аз съм ЗА, защото с гордост бих носил униформа с емблемата на училището ми!
Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо!
kfi uniformi?!pfff az sam tvardo protiv!seki da si se oblicha kakto iska,tova si e nashe pravo!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Знам какво е да носиш униформа!!!![]()
когато ме приеха в новото училище ми казаха че трябва да си купя униформа, която се облича на празници! Парво си помислих, че това е добра идея, докато не отидах да ми вземат мерките............. 60 лева беше само едно СИВО САКО НА ТАМНО СИЖИ РАЕТА, 10 лева тамно червена вратовръзка и емблема, останалото - риза и пола тряше да си купим отделно! НЕ че сам я обличала много(2 или 3 пъти)! Кулминацията на всичко дойде, когато миналата година ни казаха, че ще имаме всекидневни униформи!!!![]()
и давахме по 10 лева за едни прости тениски с емблемата на гимназията!!!!
на момчетата сини, на момичетата розови, само дето като ни ги донесаха розовото се оказа някаква гама на 'оранжево'!!!!!!
Та искам да кажа, че униформите ако искат да ги носим тря да се постараят малко и да изберат нещо дето може да се носи!
нямам нищо против, стига да са що бива хубави!
[/i]
На шеф не се отказва,на доктор всичко се показва,а на мъж нищо не се казва!