Аз съм учила в едно у-ще в София, което минава за елитно и там се изсипват всички "дупета" от центъра, второкласниците ходят облечени с дрехи за по 300 лв, така че явно сестра ти не учи там. Има разлика за кое у-ще си говорим. Това е според мен естествено. И да - обличането не е единственият фактор, който показва парично състояние, но е ЕДИН от факторите, които могат да се премахнат.

Цитирай Първоначално написано от Axel_f
ООо моля да приемете най-искрените ми извинения,Господин Всезнайко,ако чрез изразането на мнението си съм Ви обидила [-o< Също така Ви моля да простите моето невежество,трън във Вашите очи....
Първо да кажа, че съм момиче и не съм "Господин Всезнайко" на форума.. Хахаха.. Впрочем този израз от сестра ти второкласничката ли си го чула?

ПП Сега сериозно-виждам,че няма какво да коментиреш по същинската част на мнението ми,затова се заяждаш за лексикални грешки...дам наистина трябва да сме грамотни,нооо....това все пак е форум,а не анализите ми по литература,ОК?
Второ - аз каквото съм искала - съм го казала по темата. И предния ми пост не се отнасяше до лексикалните ти грешки. Това го бях вмъкнала в "П.П." именно, защото не беше основното, което исках да кажа. Така че не си прави прибързани изводи за това дали се заяждам, защото нямам какво да кажа.

ПП2 ИИ айде да четеш малко по-внимателно!Не съм написала,че всичко,което си казал е малоумно,а само примерът с второкласниците!!!
Много внимателно си чета. Знам, че не си казала, че всичко, което съм написала е малоумно. Явно ти не ме разбра. Примерът е ЧАСТ от това, което написах => като кажеш, че е малоумен.. каваш, че говоря малоумни неща.
Ако ще се заяждаме - нямаш проблеми.. Ама някак си ми се струва безсмислено.

Айде със здраве..