- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- UNIFORMI??
Аз се двоумя по въпроса.
Определено с униформи разликата във финансово отношение ще бъде прикрита, но пък всички ще станат много еднакви.
Дълбоко в себе си /а може би не чак толкова дълбоко/ се радвам, че няма униформи, защото си обичам моите дрехи. А и индивидуалните дрехи показват какъв човек си - напр. дали слушаш чалга или метъл, какви цвитове предпочиташ, дали си флиртаджийка или по.затворена, по- разкрепостена или консервативна /говоря за момичетата, но в някой категории спадат и момчета/ Човек може да си изгради цяло една теория за човека срещу него само от начина на обличане /дедуктивните способности на Шерлок Холмс, които аз за жалост не притежавам/
Аз съм против. Все пак цветните картинки са по-готини, нали? Ако всички сме облечени по един и същ начин, в картинката ще бъде монотонна. Трябва да сме различни, не можем всички да бъдем еднакви.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
mi v moeto ....... daskalo ima6e bqha ujasni moqta stoi v garderoba i ne prili4a na ni6to protiv sum
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Az sam Za uniformite,kakuv e smisulut da si "capa6" novirte dre6ki po mrasnite 4inove.Maka4 4e za men nqma osobeno zna4enie,za6toto dr godina 6te zavar6a \/
Ми твърдо против съм!!!!Адски грозно е всички да сме облечени по един и същи начин.Ако униформите са някви по модерни ОК може да стане ама те са няква от пантивека модели.![]()
Против съм:
1. Мразя униформи
2. Индивидуалността отива по дяволите...![]()
Защо,не!!!Само да са яки от онея със късите плесирани полички нали знаете...
Първоначално написано от killing_loneliness
![]()
ne me ebe izob6to dali 6te sa grozni ili modni. vaprosa e principen - ne moje da mi potupkvat svobodata na izbor![]()
И аз съм против, разбира се. Видях няколко мнения "по-бедните няма да им е неудобно". ами аз не се смятам за богат, и е много тъпо да се дразниш,че някои има обувки за 240, а твоите са за 30, нито имам mp3, нито телефон, нито дрехите ми са за 1000 кинта, и си ми с супер добре, като облеча за даскало дрехите по мене са под 80-90 лева сигурно общо.
въпрос на вътрешна нагласа е дали ще ти е добре или не, а не на дрехи или пари
Долу авторитетите!
koi kaza "ne" i az sam ne na uniformiteNE
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
E stava s uniformi,da ne mislite 4e vsi4ki rodteli i u4iteli sa staromodni.Maika mi e strahotna,misli mnogo svejo i na priqtelkite mi sa6to sa takiva,a u4itelite v na6to daskalo poe pove4eto sa6to ne sa staromodni.Vqrno e 4e 6te badem vs4ki ednakvi,no sam sigurna poneje predi e bilo taka pri maka mi 4e 6te imame 2 dni svobodno da nosim kakvoto si iskame,a moje da gi obedim i za 3 dni.Taka 4e za6to ne,pak i moje da sa ot onezi gotinite s kasite plesirani poli4ki.
Аз не искам униформи, защото съм сигурен, че няма да са ми удобни.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Kvi uniformi be????? Kvi 5 leva ????? Est' 4e sum protiv
определено за.Мноу яко ми се струва всички да ходим еднакво облечени...а и ако униформите са с подходяща "кройка"...определено ЗА.![]()
"Две тръпнещи сърца и две слети в едно души...само АЗ и ТИ..."
Против униформите съм.Не е приятно да те карат да носиш нещо което не ти харесва.
Poprincip i az sam protiv uniformite no ne e normalno(spored men)12,13 godi6ni da se obli4at kato k***i![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
УУУУУУУУУУ ДОЛО УНИФОРМИТЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Супер-хипер-мега-турбо - ЗА униформите! Винаги съм искал униформи, толкова е официално човек да е с унифрма :PПросто ако има униформи това ще ми повиши настроенитето да ходя на у-ще. Аз и още няколко човека даже направихме подписка в нашето училище и доста са се подписали, молете се да стане
Предложихме черен панталон за момчета (пола за момичета) с бяла риза и червена или синя вратовръзка (според възрастта) и знака на училището.
Кажете да на униформите! =D> =D> =D>
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
неее...против униформите съм естествено!
1. старомодно е.
2. всеки си има вкус и собствен стил...така един вид се обезличаваме всички.
3. на някои хора примерно поли не им отиват..или точно тоя тип облекло и изглежда смешно.
да правят каквото искат по принцип...но според мен, не е много добро решение, за налагане на някакви традиции и ред.
Някъде огрява.
PROTIV!Nqma nikakuv smisul!!Kakvo 6te se promeni 4rez tova?Nemoga da razbera,obrazovanieto 6te si e su6toto!Mislq 4e jiveem vuv svobodna strana i vseki se obli4a kakto mu haresva!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Какво ще се промени? Ами...ще се вдигне морала на учениците?Първоначално написано от Sunny_stz
Моите дрехи почти приличат на униформа (кубинки, каскет, риза с пагони и т.н.) А относно това че сме живеели в свободна страна мога да кажа че и в други "свободни страни" - Япония, САЩ, Великобритания и т.н. ходят с униформи и им е много хубаво!
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Аз съм твърдо против униформите.От какъв зор ще ни карат да се обличаме еднакво?Всеки се облича както иска и според мен не трябва да се обличаме тей както ни наредят.Мисля че повечето тийнчета също са против униформите.Кво?Ако трябва да носим униформи-ризка,пола(за момчетата-панталон),чорапогащник....ак о ни накарат да ходим на даскало с униформи аз ще намразя даскалото напълно.
Всяко нещо си има плюсове и минуси. От една страна униформите са начин да се приравниш с останалите. Особено в пубертета комплекса с парите съществува, а по обличането определено това може да се прецени. Не винаги, но в повечето случаи. От друга страна дрехите са един вид изразяване на личността. Те могат да подскажат едно-две неща за човека, който ги носи. Това не е задължително, но все пак е вариант. Пък и вече всичко е толкова разкрепостено, че до някъде униформите ми се виждат демоде. Аз като малка съм носила униформа в училище и ако трябва да съм искрена това не ми е било проблем. Но по-късните години, когато човек вече започне да се изгражда и да придобива собствено виждане за някои неща, униформите са даже дразнещи. Казвам го по моите наблюдения.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.