.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 265

Тема: UNIFORMI??

Голям фен
    Аууу не! Това е най-страшния ми кошмар Представяте ли си - ВСЕКИ ДЕН еднакво облечени?! УЖАС! И то не как да е, ами със полички и ризкииии.....аууууу аз ви казвам - тва ако стане минавам на домашно обучение \/
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Guest
    Бебешки глезотии

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Бебешки глезотии. Униформите са хубаво нещо.
    П.С. Това горе бях аз
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Против съм, защото индивидуалността отива по дяволите и няма да има на коя "мацка" със заострени ботушки(тип малкия Мук),и поличка(която нищичко не покрива) да се похиля...
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Аз съм против униформите,защото е
    твърде старомодно и неудобно
    Според мен всеки трябва да се облича както
    си иска,но все пак да спазва някои правила

Повече от фен
    Защо някои от вас смятат, че чрез униформите се прикрива финансовото положение? Една дреха не би променила или скрила нищо, още повече пък това...
    В моето училище има частични униформи...не е приятно да сме еднакви, да, не е приятно да нямаме право на избор относно нещо, което изгражда визията ни, да...плюс това аз не съм виждала нито една качествена униформа...нашите зимни например бяха направени от турски материали...за лятните не искам и да си помислям просто...
    Каквото и да си говорим - не можем да променим нищо...въпреки че това всъщност се отнася само до нас, но кой ли ни пита...

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Death^Forever
    Защо някои от вас смятат, че чрез униформите се прикрива финансовото положение?
    Ами според мен се прикрива. Един второкласник облечен целият в DVS Billabong и прочие (примерно), и един второкласник облечен в стандартна униформа.. Естествено, че има разлика.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

ам кво толкова ви пука това са просто дрехи 4овек може да изглежда разли4ен даже и да е с униформа.. колкото до тва 4е са гадни никой не е забранил даването на предложения поне в моето у4или6те е така
    I watch the stars as they fall from the sky
    I held a fallen star and it wept for me, dying
    I feel the fallen stars encircle me now, as they cry..

ебаси тъпото чесно.. пълна безмислица

Az sum za! Ima ne6to seksi v tqh osobeno ako sa s baretki! Puk i u4ili6tata se otli4avat edno ot drugo ! Mn sa qki!
    shake me baby

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от R0lfc0pter
    ебаси тъпото чесно.. пълна безмислица
    Значи.. след като в едни от най-елитните училища в света се ходи с униформи.. мислиш ли, че е чак такава "пълна безсмислица". Добре е първо да помислиш дали има резон в това нещо, преди да даваш мнение.

все ми е едно дали ще има униформи или не...от една страна е добре но от друга но както вече се каза "губи се индивидуалността"... ако не сме с униформи поне да има някви елементарни правила за тва обличане...не може да учиме за Васил Левски, Иван Вазов и други такива велики българи и в същото време да сме с пола която да разкрива всичките ни "истини" и деколте което може да ти събира трохите...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    и кво толкова пречат полите и деколтетата? 21ви век сме, по дяволите това че млади хора разсъждават като баба ми наистина ме притеснява

Повече от фен
    За униформите!!!

Град
    по света и у нас...
    Аз пък искам да ходим с ониформи...нещо по различно.Малко тръпка да има...хахах :P Знам че ако стане така това ще бъде да кажем за една или две години,защото всички само ще мранкат и протестират и на даскалите ще им писне и ще ги махнат униформите)

Абе тия луди ли са бе?!
    Как ще им обличам смотанйата униформа?!
    Как може въобще да има хора дето са "за" тая глупост?
    Ако ме накарат да обличам няква простотия ще ми хапнат от пишката!
    Sasho Metallicov

Baby, I'm not that kind of man...

WwW.Sasho-Metallico.CoM <- Моя дневник

TIMESHOY

az li4no sam za oniformite 6toto imanqkoi y4enici izpolzvat daskaloto kato moden podiym.V smisal 4e idvat (momi4etata) s nqkvi drehi s dekylte do "p1pa" az kato mom4e nqmam ni6to protih de .Ama spored men ne e pravilno.
    No i oniformite trqbva da sa po "nestaromodni " vse pak sme v 21 vek.
    JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!

3 godini sum hodil s uniforma (beh v 4ujbina) super ujasno v na4aloto ama posle se svikva, za uniformite sum ama da sa nekvi gotini, radva6e me uniformata v kazahstan koqto q noseh, 4erno sako, 4eren pantalon i bela riza, ama tuka si4ki teen-ove 6e vzrivat sf ako go napravat taka, tam me radva6e 6tot uniformite na momi4etata se sustoe6e ot kusa pola, riza i sako, ama tuka na6te momi4eta si hodat po princip s poli

zaklu4enie: tvurdo protiv

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Цитирай Първоначално написано от Death^Forever
    Защо някои от вас смятат, че чрез униформите се прикрива финансовото положение?
    Ами според мен се прикрива. Един второкласник облечен целият в DVS Billabong и прочие (примерно), и един второкласник облечен в стандартна униформа.. Естествено, че има разлика.
    Авее...мислиш ли,че второкласниците точно това ги вълнува?!Кой е облечен с "Бенетон" и тн?Защото аз лично не си спомням да сме си говорили във 2ри клас за някви си марки...подяволите аз тогава изобщо не знаех какво е това!!!Сори ама тоя пример,дето си го дал,е супер малолумен

За униформите: твърдо ПРОТИВ съм!!!!Мога до утре сутринта да пиша,защо съм на това мнение,обаче ще се задоволя само да спомена основните си аргументи:
    1.Супер много се съмнявам униформите да са хубави и удобни!Аз лично съм много изисквателна към дрехите си,което ще рече,че трябва да са ми удобни,комфортни,да ми стоят добре и естествено да ми ХАРЕСВАТ...100% съм сигурна обаче,че това НЯМА получи с училищните униформи

2.щели до прикрият финансовото положение...Глупости !!! Дрехите са сигурно само 1/20 от факторите,показващи колко парички имат мама и тати!!!Ами джобните пари,ами джиесемите, ами мерцедесът,която те чака пред даскало,ами раниците,ами обувките,ами якетата....Да не би да очаквате,да се забрани всичко това...или можеби ще е супер яко,например момичетата като отиват на дасало,да ги проверяват,дали случайно не са си лакирали ноктите,или не са си сложили гланц....

3.Мислите ли наистина,че униформите ще са хмм..."евтини"?!Е да вярно,за родителите е по-добре в началото на учебната година да дадат 200лева за тях,НО това не значи,че децата им нямат нужда от други дрехи,нали се сещате Пък и мнооогооо ще е весело да ги въведат тия комунистически измишлиьотини и след 1 месец,да кажем,вече да не са задължителни...и каква беше цялата работа-да се напълни на някго вратът с пари...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Авее...мислиш ли,че второкласниците точно това ги вълнува?!Кой е облечен с "Бенетон" и тн?Защото аз лично не си спомням да сме си говорили във 2ри клас за някви си марки...подяволите аз тогава изобщо не знаех какво е това!!!Сори ама тоя пример,дето си го дал,е супер малолумен

Да! - Мисля, че второкласника го вълнува Бенетон, защото по твоето време, демек ти като си била 2ри клас, може да не е било така, но сега е. И аз като бях втори клас не ме вълнуваха такива работи, но факт е, че нещата се менят.

П.П. - И тъй като това, което говоря е "малоумно", в този ред на мисли искам да ти кажа само, че се казва "взискателна", а не "изисквателна".

Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Аз лично съм много изисквателна към дрехите си,което ще рече,че трябва да са ми удобни,комфортни,да ми стоят добре и естествено да ми ХАРЕСВАТ

то4ица
    Guest
    В нашето училище има униформи и направо ми иде............... Значи това са едни "сладки" ризки, вратовръзки и бабешки жилетчици дето ако не ги носим ще ни клъцнат главичките. Мойте приятелки от махалта викат, че униформите ни са мноо яки, ама то само да ги гледаш е така, а като ги сложиш...................................... .................................................. ......... ТЪПО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Град
    Планетата Земя
    тва за проверяването за грим на момичетата ме подсеща за разказите "социализъма" (за щастие сме го изпузнали)
    тогава са ги проверявали така, униформите са начин за претопяване на идентичността на човека, идеята е да нямаш самостоятелно мислене, което е постигнато много добре в моя клас, и изобщо в училищата ни.
    Униформите не могат да откажат хората да си мислят как са облечени.
    на мен ми е все е едно как съм облечен стига аз да съм си избрал дрехите, а не някаква си там управа на училището ми или нещо такова.
    всички колко е опасно да се остави нещо (дори незначително) в ръцете на чиновниците.

НЕ на униформите!!!!
    Долу авторитетите!

Повече от фен
    kategori4no protiv

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    П.П. - И тъй като това, което говоря е "малоумно", в този ред на мисли искам да ти кажа само, че се казва "взискателна", а не "изисквателна".
    ООо моля да приемете най-искрените ми извинения,Господин Всезнайко,ако чрез изразането на мнението си съм Ви обидила [-o< Също така Ви моля да простите моето невежество,трън във Вашите очи....

ПП Сега сериозно-виждам,че няма какво да коментиреш по същинската част на мнението ми,затова се заяждаш за лексикални грешки...дам наистина трябва да сме грамотни,нооо....това все пак е форум,а не анализите ми по литература,ОК?

ПП2 ИИ айде да четеш малко по-внимателно!Не съм написала,че всичко,което си казал е малоумно,а само примерът с второкласниците!!!

ПП3 За това с децата от 2ри клас-100% съм сигурна,че Бенетон е последното,което ги вълнува!Просто имам сестра,която сега е точно 2ри клас и ми разказва абсолютно всичко от училището си и по нищо не личи,че в главиците на малчуганите има нещо по-различно от покемони и техните подобни измишльотини Пък и все пак аз не съм толкова стара-била съм 2клас преди 6 години-и тагава имаше маркови дрехи,просто на никой не му пукаше!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

ТИЕСТО
    Guest
    Против униформите съм защото държа много на това с какво съм облечен и повярвайте ми униформите ще бъдат ужастни аз не бих сложил даже да са задължителни държа на мнението си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си