- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- UNIFORMI??
Тези униформи не ми харесват![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
az 6te u4a v 127 i 6te nosa uniforma taq godina :P xaxaxa mi az lli4no mislq 4e e po dobre s uniformi ....... :P
Честно казано и аз не съм противПървоначално написано от Анонимко
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
О, моля ви!!!
Тъпите чалги (и тези дето слушат американски помии) все едно не се обличат еднакво?! Светлосини дънки, розови блузки, шпицарки. ЕДНАКВИ СА. Идентичността им се губила... ГРЪНЦИ.
Мен лично не ме греят униформите, другата година завършвамОбаче много трудно биха ме накарали да нося, ако ми се налагаше. Най-малкото щях да си модифицирам по някъф мой си начин.
Saatana vittu perkele hate crew!
Твърдо против. Ама много твърдо
Az sum TVURDO protiv.
az sym za uniformite zamislete se .. ima tolkova mnogo hora koito .. nqmat sredstva da se oblichat po modi i tem podobni gluposti .. m ? ne e li taka a s uniformitene tochno taka .. moje bi pak nqkoi shte ispykvat s mnogoto bijuta .. i aksesoari no .. az sym TRVYRDO ZA
Dont Try To Tell Me .. What To Do .. Or Say BaBY {{{}}}
i az sum za uniformite vse pak edna uniforma govori za daskaloto v koeto u4ish i shtom ima uniforma ne se li smqta 4e daskaloto e prestijnoa? puk v segashnoto do kolkoto 44etoh pravilnika imashe da se nosqt opredeleni cvetove (sin bql i 4eren) no to4no opredelena uniforma nqma koeto e dobre pone men me radva \
/
Униформи?!?!?!?! Че аз за къв съм дал толкова луди пари за мои си дрехи, че да ми карат да нося няква грозна униформа? Айде чао, довиждане, лека нощ, приятни сънища, мерси![]()
Оха ей това е темата. Значи миналата учебна годината тъпата директора въведи униформи (зимни и и летни) всяка по 15 лева. Така в началото никой не даваше пари, нормално. После директорката почна да заплашва класните и така ни принудиха. После като ги получихме... зимните бяха някви черни грозни
Ако щете вярвайте 1 път не съм я обличал. Веднъж директорката ме хвана и ми чете конско, ама не знам не я слушах ко ми приказваше. Първите два дена си идвха с униформи почти сички щото се проверяваше на влизане в даскало
На третия ден се спря и от тогава никой не я е облякъл тази униформа...само напълнихме джобовете на тази "фирма". Стана горещо и дойде време за летните... пак се проверяваше само първите два дена
Аз с едно аверче и съученичка без униформи се качваме и таз буца директорката ни спира и вика "Ще Ви подам молби за напускане на училището". Леле направо в мрака ме хвърли
Викам й "Ама аз няма да ти я приема тази молба, съжелявам". Ама тя буцата нищо не може да ми каже, защото ако пипне мене трябва 2/3 от даскалото да изключи. Само зайците си носиха униформите редовно
Ем четете и се смейте![]()
А, някой спомена за богаташките деца и носели само маркови дрехи... Еми аз не се смятам за такава, но искам да кажа, че СПОРЕД МЕН някой като иска, да си носи марковите дрехи. А вече държанието е най-важно. Например мене са ми подарили едни приятели маркова блузка и аз я нося, но никой не е разбрал, че е маркова. А има някои, които почват: "Ау, да знаеш какви нови маркови дрешки си взех... Страшни са, харесват ли ти? На мене много, направо са убиец!!!"
Тва вече е малко прекалено. Затова казвам, че зависи от държанието... Има и мн други примери, които могат да се дадат, но не ми се пише сега...
Of ami az vlqzoh v daskalo s uniformiТези униформи никак не са лоши-едни сини4ки за моми4етата панталон тип 4арлстоун поли4ка бяла ризка 4ервена вратовръзка жълта жилетка синио сако а за мом4етата 4ервена вратовръзка бяла риза и син панталон.Това което не ме кефи е 4е има изискване за обувките
Не трябва да са спортни-може островърхи сандали или не6то от сорта
И кво сега? Ти на големия пич ли се правиш? 100% трябва да има униформи, моята ще си я нося даже и извън училище.Първоначално написано от Novkov
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Всеки си има мнение бе. Ти, ако искаш и спи с неяМен какво ме засяга? Само споделих! Ще се правя на какъвто искам!
До някъде съм За... Понякога наистина ми се иска да носим униформи. Особено като знам, че докато измисля какво да облека минава около половин час минимум. Поне за училище няма да мисля![]()
Иначе пък всички ще станем като войници, което и мнооого скучно!
еми попринцип на мен ми е все едно ... обаче не можете да кажете че униформите са грозни като вие не знаете какви ще са ... наистина в друг век сме обаче да не мислите че ще са същите както са били през "Доброто старо време"![]()
![]()
Tvardo protiv sam.Nemoje nqkoi si tam da mi kaje s kakvi drehi da hodq na u4ilii6te,da sum s ednakvo obleklo s vsi4ki i da ne e po moi vkus.AAAAAAAAAAAAAAAA NE![]()
4estno kazano...vse mi e taq
![]()
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
ЗависиАко са някви неудобни манастирски униформи, естествено, че съм против
Но се съмнявам, ако въобще ги въведат, че ще са такива
Хубавото ще им е, че така поне ще се премахне един от главните очевидни "различия" между учениците- финансовите
Абе кой знае ко ще му хрумне на шантавия ни минисър на образованието
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
tvurdo protiv sum
maika mi ima takava uniforma i ako q vidite shte se otkajeste ot uniformite
protiv sam ,za6toto kogato xorata sa ednakvi tova gikara da sa po-slabi psixi4eski v edna izvestna stepen.
vapreki tova sam ZA uniformite,za6toto ne e mnogo xubavoto ti ili nqkoi ot kompaniqta ti da e beden i da se sramuva ot tova i da se sr6ta s nqkoi bogat ,koito dori i da ne ovori za socialniq statys ,da natqkva tova si ka4estvo.travmira6to e osobenno v daskaloto.ne,4e sam bednq4ka,no tova mi e mnenieto.
Не сте напърнили джебовете само на фирмата. Напълнили сте джобовете и на директорката и класните учители, защото те също взимат процент. Според теб за какво е цялата тази работа суниформите?Първоначално написано от Novkov
11 tochka deaktiven profil.