- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- UNIFORMI??
обезличавали са ни...вие сами се обезличавате!
против съм,но според мен много от по-бедните деца няма да имат проблем ако имат униформа
както и да е
но за сега съм против
Против съм,в училищата ще стане скучно,окото има нужда от цветове и то много(поне моето)Защото така като вървиш ще виждаш хора приличащи досущ на този до него,нужно е да виждаме много цветове,от жълто до розово и от черно до ярко червено...Наястно сме,че като се въведът униформите те ще са в по-тъмни цветове и малко или много има възможност това да повлие на психиката ни...![]()
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release
Майната му на богатите и бедните. Какво значение има ?!
Аз не съм от заможно семейство, и все пак не се дразня, че моя GSM е за 15 лева, а на тоя пред мене е за 1500 лева.
Дразня се, когато в стаята ми влязат част от съученичките ми, облеклата на които са баснословно оскъдни. Това модно ревю ли е или класна стая ?
Аз лично съм против униформите![]()
![]()
Хаха![]()
Ами аз попринцип не искам,защото (по филмите) униформите за момичета са със полички,а аз не мога да хода с пола,мога само с ДЪНКИТова е причината да не искам...
Аз съм за. Винаги можеш да ходиш индивидуално облечен където и да е другаде. В училище се ходи да учиш, а не да се изфукаш за новата си поличка. Има хорам които искат да са център на вниманието и земята да се върти около тях. Е да ама не може то така... Даже и да ни облекат по един и същи начин ние няма да изгубим индивидуалността си. Защото не стила на обличане те прави различен (е и той е едното от нещата). ВИнаги към униформата можеш да добавиш някой аксесоар, който да си е типичен и характерен за теб. Но най-важен си е характера. А питайте ме що съм 'за'- не знам! Може би защото ми е любопитно да видя какво е да има униформи. Аре Lorein e права. Като не ни хареса ще стачкуваме! буахахахахаха (like an evil mastermind...). А и между другото и аз мразя полички. АКо униформите задължително ще са с полички ставам категорично против...
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
е па по мое време имаше униформи, дано и сега да ги въведат \/
Съгласна!Първоначално написано от protoss
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Първоначално написано от Fiola
И с тебе съм съгласна! Хаха даже май
ми е се едно
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Мерси за подкрепата, но ако ще въвеждат униформи, то май задължително ще са с полички за момичетата.Първоначално написано от Fiola
Нали видя всичките снимки на униформи, които ти пратих вчера - всичките са с полички. По-добре да е някой панталон тип чарлстон или нещо такова. По-практично и по-удобно...
![]()
xAXaxxa tiq bokluci nqq gi oble4a nikoga ako shte da me izklu4at ot u4ili6te nqma obli4am nekvi parcali deto i ciganite ne biha oblekli
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Първоначално написано от Lorein
Верно е много тъпо/просто иниформите да са с поли, аз как мраза тапите поли...но за мое огромно щастие нашто даскало не е с иниформи! Ако е... (ама не е) и ме задалжат пола да облека
нема да стане я да го ...
![]()
![]()
И аз с пола..не мога да ходяпросто няма да ме накарат да си облека такова "нещо"
![]()
PROTIV!!!!koi lud 6te si sloji uniforma be????too nikoi po4ti ne hodi na u-6te,uniformi 6te slagame...xa xa
e sa.........ako iskat s plitki da hodim?????i da koziruvame...dewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Леле какви глупости пишете самоАз мисля,че достатъчно написах по тази тема (в началото),обаче като чета нечии коментари направо
![]()
1. Някой-си искал униформа,за да разбере какво е: А от 10тия етаж не ти ли се ще да се хвърлиш,за да разбереш как е???Толкова ли не можеш да си представиш какво е всеки божи ден с едни и същи дрехи,независимо,че е навън е -20 градуса,или че е +30,или че имаш рожден ден,или че лилавото ти стои отвратително.........?!?!![]()
2.Щяло да има равенство между учениците-ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!Равноправие никога не е имало и никога няма да има.Не и на нашата планета.Не и в близките няколко милиона години...Тази измишльотина с униформите няма да промени абсолютно НИЩО Да не говорим,че те даже ще отворят повече разходи!!!Давам ви прост пример: Едно семейство е предвидило да даде 200лв за дрехи на детето си,в това число парцалки и за даскало и за свободно време,НО трябва да даде 150 лв за у-ните и поне още толкова за обикновени дрехи!!Все пак не може без гореспоменатите,НАЛИ?
![]()
3.Дразнили ви разни кифлички,дето им "се подавала цепката на задника под поличката"??К`во да не би някой да им завижда,че им се дразни?!Епа няма ли да ви дразнят същите п*тки след даскало?Или когато завършат и вече не тряя да се обличат според правилника?Къв е извода? `Ми просто простащината в нашата РОДИНА няма бъде излекувана от едните униформи
![]()
ПП didenceto_ каза много верни неща![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Абе тоя филм с равноправието не сме ли го гледали по времето на комунизма? Просто няма такова нещо и не виждам защо трябва гениалните ни управници да се самозалъгват, че могат да го постигнат...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
4estno kazano ako uniformite sa takiva, bih gi nosila s kef![]()
![]()
бахти грознотоПървоначално написано от teenage_drama_queen
![]()
кат тряя цял русе ша прайм стачка ма няя да го допусна![]()
мноо ша ми е смешно ако тряя някви метъли да ги носят![]()
Явно наистина трябва да се използва насилиеза да носят всички униформи. Писна ми!
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!