Цитирай Първоначално написано от Lorein
Цитирай Първоначално написано от Fiola
Аз съм за. Винаги можеш да ходиш индивидуално облечен където и да е другаде. В училище се ходи да учиш, а не да се изфукаш за новата си поличка. Има хорам които искат да са център на вниманието и земята да се върти около тях. Е да ама не може то така... Даже и да ни облекат по един и същи начин ние няма да изгубим индивидуалността си. Защото не стила на обличане те прави различен (е и той е едното от нещата ). ВИнаги към униформата можеш да добавиш някой аксесоар, който да си е типичен и характерен за теб. Но най-важен си е характера. А питайте ме що съм 'за'- не знам! Може би защото ми е любопитно да видя какво е да има униформи. Аре Lorein e права. Като не ни хареса ще стачкуваме! буахахахахаха (like an evil mastermind...). А и между другото и аз мразя полички. АКо униформите задължително ще са с полички ставам категорично против...
Мерси за подкрепата, но ако ще въвеждат униформи, то май задължително ще са с полички за момичетата. Нали видя всичките снимки на униформи, които ти пратих вчера - всичките са с полички. По-добре да е някой панталон тип чарлстон или нещо такова. По-практично и по-удобно...
Верно е много тъпо/просто иниформите да са с поли, аз как мраза тапите поли...но за мое огромно щастие нашто даскало не е с иниформи! Ако е... (ама не е) и ме задалжат пола да облека нема да стане я да го ...