.
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 265

Тема: UNIFORMI??

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    обезличавали са ни...вие сами се обезличавате!
    против съм,но според мен много от по-бедните деца няма да имат проблем ако имат униформа
    както и да е
    но за сега съм против

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Абе обезличават ги,ма само тъпите шаври,дето ходят с некви мизерни полички от които им излиза цепката на гъза...Айде нема нужда,аз такива не можем да ги търпим...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Против съм,в училищата ще стане скучно,окото има нужда от цветове и то много(поне моето)Защото така като вървиш ще виждаш хора приличащи досущ на този до него,нужно е да виждаме много цветове,от жълто до розово и от черно до ярко червено...Наястно сме,че като се въведът униформите те ще са в по-тъмни цветове и малко или много има възможност това да повлие на психиката ни...

I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release

Guest
    Майната му на богатите и бедните. Какво значение има ?!
    Аз не съм от заможно семейство, и все пак не се дразня, че моя GSM е за 15 лева, а на тоя пред мене е за 1500 лева.

Дразня се, когато в стаята ми влязат част от съученичките ми, облеклата на които са баснословно оскъдни. Това модно ревю ли е или класна стая ?

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Айде стига с тва богати и бедни...Изобщо не ми пука,само искам ако има униформи да са секси.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Аз лично съм против униформите

Абе, я да ги въведат тея униформи, а пък ако не ни харесат, ще стачкуваме! Ще е мн яко! *представям си седяща стачка пред учителската стая или пред кабинета на директора(директорката)*

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Хаха
    Ами аз попринцип не искам,защото (по филмите) униформите за момичета са със полички,а аз не мога да хода с пола,мога само с ДЪНКИ Това е причината да не искам...

Аз съм за. Винаги можеш да ходиш индивидуално облечен където и да е другаде. В училище се ходи да учиш, а не да се изфукаш за новата си поличка. Има хорам които искат да са център на вниманието и земята да се върти около тях. Е да ама не може то така... Даже и да ни облекат по един и същи начин ние няма да изгубим индивидуалността си. Защото не стила на обличане те прави различен (е и той е едното от нещата ). ВИнаги към униформата можеш да добавиш някой аксесоар, който да си е типичен и характерен за теб. Но най-важен си е характера. А питайте ме що съм 'за'- не знам! Може би защото ми е любопитно да видя какво е да има униформи. Аре Lorein e права. Като не ни хареса ще стачкуваме! буахахахахаха (like an evil mastermind...). А и между другото и аз мразя полички. АКо униформите задължително ще са с полички ставам категорично против...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

е па по мое време имаше униформи, дано и сега да ги въведат \/

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от protoss
    9999999999999% ЗА!!!!!!!!! Бажеееееее от колко време искам всички малки глезли и лигьовци да ги накарат да носят униформи. Аз лично даже и като завърша ще ходя с нещо като униформа, това е супер-хипер-мега турбо хубаво....
    П.С. Допълнителен бонус е че всички ще сме еднакви.
    Съгласна!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fiola
    Аз съм за. Винаги можеш да ходиш индивидуално облечен където и да е другаде. В училище се ходи да учиш, а не да се изфукаш за новата си поличка. Има хорам които искат да са център на вниманието и земята да се върти около тях. Е да ама не може то така... Даже и да ни облекат по един и същи начин ние няма да изгубим индивидуалността си. Защото не стила на обличане те прави различен (е и той е едното от нещата ). ВИнаги към униформата можеш да добавиш някой аксесоар, който да си е типичен и характерен за теб. Но най-важен си е характера. А питайте ме що съм 'за'- не знам! Може би защото ми е любопитно да видя какво е да има униформи. Аре Lorein e права. Като не ни хареса ще стачкуваме! буахахахахаха (like an evil mastermind...). А и между другото и аз мразя полички. АКо униформите задължително ще са с полички ставам категорично против...
    И с тебе съм съгласна! Хаха даже май ми е се едно
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Мерси за подкрепата, но ако ще въвеждат униформи, то май задължително ще са с полички за момичетата. Нали видя всичките снимки на униформи, които ти пратих вчера - всичките са с полички. По-добре да е някой панталон тип чарлстон или нещо такова. По-практично и по-удобно...

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    xAXaxxa tiq bokluci nqq gi oble4a nikoga ako shte da me izklu4at ot u4ili6te nqma obli4am nekvi parcali deto i ciganite ne biha oblekli

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Мерси за подкрепата, но ако ще въвеждат униформи, то май задължително ще са с полички за момичетата. Нали видя всичките снимки на униформи, които ти пратих вчера - всичките са с полички. По-добре да е някой панталон тип чарлстон или нещо такова. По-практично и по-удобно...
    Верно е много тъпо/просто иниформите да са с поли, аз как мраза тапите поли...но за мое огромно щастие нашто даскало не е с иниформи! Ако е... (ама не е) и ме задалжат пола да облека нема да стане я да го ...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    И аз с пола..не мога да ходя просто няма да ме накарат да си облека такова "нещо"

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    лично АЗ съм ТОТАЛНО ПРОТИВ...първо защото е старомодно и второ-е ше извинявате, но като гледам по филмите те децата некви еднакви като роботи...УЖАСНО е a и с пола-и за пари не бих облякла...

bRuMmBbruUmM
    Guest
    PROTIV!!!!koi lud 6te si sloji uniforma be???? too nikoi po4ti ne hodi na u-6te,uniformi 6te slagame...xa xa e sa.........ako iskat s plitki da hodim?????i da koziruvame...dewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Фен
    Град
    Монтана
    аз съм против понеже като си на даскало нямаш много време за излизане и тогава къде ще си носиш новите дрехи?! Пък и аз обичам да съм по-различна от останалите ...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Леле какви глупости пишете само Аз мисля,че достатъчно написах по тази тема (в началото),обаче като чета нечии коментари направо

1. Някой-си искал униформа,за да разбере какво е: А от 10тия етаж не ти ли се ще да се хвърлиш,за да разбереш как е???Толкова ли не можеш да си представиш какво е всеки божи ден с едни и същи дрехи,независимо,че е навън е -20 градуса,или че е +30,или че имаш рожден ден,или че лилавото ти стои отвратително.........?!?!

2.Щяло да има равенство между учениците-ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!Равноправие никога не е имало и никога няма да има.Не и на нашата планета.Не и в близките няколко милиона години... Тази измишльотина с униформите няма да промени абсолютно НИЩО Да не говорим,че те даже ще отворят повече разходи!!!Давам ви прост пример: Едно семейство е предвидило да даде 200лв за дрехи на детето си,в това число парцалки и за даскало и за свободно време,НО трябва да даде 150 лв за у-ните и поне още толкова за обикновени дрехи!!Все пак не може без гореспоменатите,НАЛИ?

3.Дразнили ви разни кифлички,дето им "се подавала цепката на задника под поличката"??К`во да не би някой да им завижда,че им се дразни?! Епа няма ли да ви дразнят същите п*тки след даскало?Или когато завършат и вече не тряя да се обличат според правилника?Къв е извода? `Ми просто простащината в нашата РОДИНА няма бъде излекувана от едните униформи

ПП didenceto_ каза много верни неща
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Абе тоя филм с равноправието не сме ли го гледали по времето на комунизма? Просто няма такова нещо и не виждам защо трябва гениалните ни управници да се самозалъгват, че могат да го постигнат...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    4estno kazano ako uniformite sa takiva, bih gi nosila s kef

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen

бахти грозното
    кат тряя цял русе ша прайм стачка ма няя да го допусна
    мноо ша ми е смешно ако тряя някви метъли да ги носят

Цитирай Първоначално написано от XePouH
    Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen

бахти грозното
    кат тряя цял русе ша прайм стачка ма няя да го допусна
    мноо ша ми е смешно ако тряя някви метъли да ги носят
    Подкрепям! И все пак зависи от униформите, ама съм сигурна, че почти всички няма да ги харесат, така че... Айде Русето дига стачка!!!

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Явно наистина трябва да се използва насилие за да носят всички униформи. Писна ми!
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си