Леле какви глупости пишете само Аз мисля,че достатъчно написах по тази тема (в началото),обаче като чета нечии коментари направо

1. Някой-си искал униформа,за да разбере какво е: А от 10тия етаж не ти ли се ще да се хвърлиш,за да разбереш как е???Толкова ли не можеш да си представиш какво е всеки божи ден с едни и същи дрехи,независимо,че е навън е -20 градуса,или че е +30,или че имаш рожден ден,или че лилавото ти стои отвратително.........?!?!

2.Щяло да има равенство между учениците-ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!Равноправие никога не е имало и никога няма да има.Не и на нашата планета.Не и в близките няколко милиона години... Тази измишльотина с униформите няма да промени абсолютно НИЩО Да не говорим,че те даже ще отворят повече разходи!!!Давам ви прост пример: Едно семейство е предвидило да даде 200лв за дрехи на детето си,в това число парцалки и за даскало и за свободно време,НО трябва да даде 150 лв за у-ните и поне още толкова за обикновени дрехи!!Все пак не може без гореспоменатите,НАЛИ?

3.Дразнили ви разни кифлички,дето им "се подавала цепката на задника под поличката"??К`во да не би някой да им завижда,че им се дразни?! Епа няма ли да ви дразнят същите п*тки след даскало?Или когато завършат и вече не тряя да се обличат според правилника?Къв е извода? `Ми просто простащината в нашата РОДИНА няма бъде излекувана от едните униформи

ПП didenceto_ каза много верни неща