.
Отговор в тема
Страница 10 от 11 ПървиПърви ... 67891011 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 265

Тема: UNIFORMI??

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Цитирай Първоначално написано от Kam4eto
    абсолютно против съм - сички еднакви като клонинги ебаси и в някви смешни униформи ужасно ще е ако наистина стане
    И кво? Няма да можем да си покажем новите парцали? Вие след даскало не излизате ли?
    don't make war, make skateparks
    don't build bombs,build ramps

Цитирай Първоначално написано от Тyrael
    Комерс, бате, всичко е за пари.

Град
    Видин
    Против униформите съм...не ми се връща във времето на майка ми и баща ми.Предпочитам сама да избирам с какво да се обличам!При това ако въведат униформите никой няма да ги носи напук!
    Under your bed,inside your head...I'm the monster in wait ....

s gordost moga da zaqvq 4e az nosq uniforma i s o6te po-golqma gordost moga da kaja 4e ne me kefi

makar 4e vsa6tnost nqmam ne6to protiv uniformite ako sa svestni na van6en vid no kato gledam moqta... savsem se otek4avam

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Абе хора разбирам защо сте против,но например полицаите,мед сестрите,лекарите и др как си имат униформи,а ние да нямаме.Ако някой например иска да стане полицай тъкмо да се подготви затова,че след време ще е с униформа.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Virus4eto
    ...не ми се връща във времето на майка ми и баща ми.
    It's your future, it's your fate, cant' escape it

Цитирай Първоначално написано от Virus4eto
    Предпочитам сама да избирам с какво да се обличам!При това ако въведат униформите никой няма да ги носи напук!
    A предпочиташ ли да гледаш всеки ден съученички облечени като долно пробни к#рви с съученици - като обикновени п#дерасти? Защото лично аз предпочитам да гледам едно стадо [каквото всъщност са си] с еднакви дрехи пред циганията, която 'модата' налага.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    i az sam ZA uniformite, tva e nai dobriq na4in za vavejdane na malko red v u4ili6ta i da se premahnat nqkoi grozni gledki koito bqha spomenati v nqkoi ot predi6nite postove, vapreki 4e tova da si vseki den s pola (govorq za momi4etata) e malko neudobno, a ima i momi4eta koito po princip ne se haresvat v poli i ne vqrvam da se dopusnat izklu4eniq te da nosqt pantaloni, no vse pak si darja na mnenieto. 6te se premahne spekulaciqta s finansovoto polojenie i vsi4ki 6te sa ravni, a za individualnosta koqto tvardite 4e 6te se obezli4i- ako ste dostata4no razli4ni otvatre 6te go pokajete i bez prefarcuneni dre6ki

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    аз съм за , та на всички да им е гадно
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Абсолютно против съм - тфа е най-гадното нещо

БебЕтатаа мииии

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krisi_l@loka
    Абсолютно против съм - тфа е най-гадното нещо
    Никой няма да те пита тебе. На нас ни въведоха униформите ей тъй! От раз! Без никой нищо да ни е казал, да ни е питал...

Колкото до ходенето с поли всеки ден - и за това са помислили - към комплекта за момичета вървят и черни дънки пак с емблемата на гимназията. Оплаквания нямам.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Напълно съгласна съм с ^npocTo^a3^f^ - така си е. България е бедна страна и даже и "да влезем в Европа" , което друга тема, няма да се оправим и толкова...Униформите ще са тъпи,защото няма кой да ги направи хубави..и няма с какво да ги направи, като имам предвид, че няма пари...Така че съм ПРОТИВ с главни букви!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PaSsioN_GiRL
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Напълно съгласна съм с ^npocTo^a3^f^ - така си е. България е бедна страна и даже и "да влезем в Европа" , което друга тема, няма да се оправим и толкова...Униформите ще са тъпи,защото няма кой да ги направи хубави..и няма с какво да ги направи, като имам предвид, че няма пари...Така че съм ПРОТИВ с главни букви!
    На нас ни направих хубави уноформи. Е, скъпи са, но пука ли ти?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Kam4eto
    абсолютно против съм - сички еднакви като клонинги ебаси и в някви смешни униформи ужасно ще е ако наистина стане
    и мен тва не ми харесва но наопаки на сички ще кажа че и съм за и против-все пак една ученичка тря се различава от някоя магистрална....(колкото и да е грубо)

Guest
    Da gi vuvedat, ama da sa gotini.Ina4e v pola do kolenata i pandelka na vrata nqma za vlqza.

ХАХ Не искам да обиждам но сте смешни....Ако ви въведат униформите никой няма да ви пита дали искате или не....
    Ами я ми кажете ако отидете да работите някъде и има задължителни,не толкова хубави униформи кво ще правите...ще кажете..."ЪъЪъ шефе униформата не ме кефи" или "шефе не я ща тая униформа"..... хах знаете ли как ще ви отговори..."Не ми пука...ще носиш" или "като не те кефи...марш"...а примерно това е била работата на мечтите ви?
    Аз съм носила униформа и това ви го казвам от личен опит!!!А повярвайте ми униформата беше отвратителна!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Guest
    твърдо за съм омръзна ми всеки ден да седа пред гадрероба по 1 час и да се чудя какви дрехи да облека така ще е рещено

az___94
    Guest

miii.......

Abe to ne e tolkova grozno zavisi kvi 6te sa uniformite no i az mai sum protif - ne mi trqat :P

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    аз имам униформа тъпо е, старомодно е ама кво да се прави... по принцип не ми рпечи да нося униформа, стига да са хубави и да са удобни, щото мойта е мн гадна и самите модели са едни такива тесни.. мн неудобни

Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...

Cearealkiller
    Guest
    Оо аз също съм против?! Кой и ква ще е тая униформа дето ще е удобна на всички,ще им харесва и няма да омръзне да я носиш цяла година!! За тва съм против !

Плюс това след като гледах по ТВ как на едни ученици им сложиха за униформа ама най-най- гадните , умрели ,тъпи суитчъри в 2 "цвята" (можеш да избираш м/у жалко подобие на червено и клошарско черно) се отказах вече напълно и им пращам съболезнования ,дано буйкотират директорите!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Определено съм против. Униформите ги приемам само като акт, чиято цел е всички ученици да са еднакви, да се сливат. Като през комунизма- индивида се убива за сметка на масата. Подобни опити за конформиране на млади хора изобщо не са ми по вкуса.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

az si znam
    Guest
    imam edna mn gazarska rokli4ka (dankova e) mn e qka i ne e nikak starmodna.Kato otidoh na dr den na daskalo me vidq direktorkata s edni moi fr i ni popita dali iskame takiva uniformi.Nie malko se spogledahme i kazahme da!emi ako naistina sa kato taq moq rokli4ka 6to ne??Ama pak ot dr strana da hodq cqla sedmica s edni i sa6ti drehi i to da sa nekfi mizerni kadeto sig 6te struvat teq uniformi po 30-40lv(6toto bednite deca nqma da mogat da si pozvolqt po skapi) ujas.Az takiva eftini drehi nikoga ne sam nosila pak i nqma da nosq.Nz az sam 50-50 za uniformite

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    Цитирай Първоначално написано от az si znam
    imam edna mn gazarska rokli4ka (dankova e) mn e qka i ne e nikak starmodna.Kato otidoh na dr den na daskalo me vidq direktorkata s edni moi fr i ni popita dali iskame takiva uniformi.Nie malko se spogledahme i kazahme da!emi ako naistina sa kato taq moq rokli4ka 6to ne??Ama pak ot dr strana da hodq cqla sedmica s edni i sa6ti drehi i to da sa nekfi mizerni kadeto sig 6te struvat teq uniformi po 30-40lv(6toto bednite deca nqma da mogat da si pozvolqt po skapi) ujas.Az takiva eftini drehi nikoga ne sam nosila pak i nqma da nosq.Nz az sam 50-50 za uniformite
    извинявай богаташката,но ако не искаш да носиш евтини дрехи се запиши в частно училище където има само деца от ТВОЯТА класа.

за униформите съм
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Аз преди бях за ама сега съм си твърдо НЕ. =D>

Град
    *Там където не могат да ме намерят...
    Цитирай Първоначално написано от kissorankata
    Ми твърдо против съм!!!!Адски грозно е всички да сме облечени по един и същи начин.Ако униформите са някви по модерни ОК може да стане ама те са няква от пантивека модели.

Против съм защото смятам че с начина си на обличане всеки показва своята индивидуалност а с тези униформи всички ще сме еднакви..ужасТТ
    just a kid۵

Повече от фен
    Град
    Sofia
    мн ясно, че против.....
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си