- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da predizvikam jelanie za sex v saseda mi
molqvi pomognete mi da podlodq sasedami za da ne moje da izdarji bez men i da iska da pravim sex...![]()
Викни го във вас да инсталира някаква програмка на компютъра и когато звънне на вратата го посрещни само по едно красиво...бельо.![]()
molqvi xora davaite mneniq imam nyjda ot pomo6t![]()
[-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
e dai malko pove4e info za teb za nego godini tva onova kak da ti kajemПървоначално написано от sladkata_f
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
zna4i az sam na 17 a toi e na 19 i dvamata sme dosta xybavi tova ne moje da se otre4e kvo pove4e da kaja jiveem terasa sre6ty terasa...![]()
![]()
![]()
![]()
mi na4i izdebva6 koga e na terasata i gleda kym tvoqta i ti togava po4va6 da se sybli4a6 (ili obli4a6) ama taka po eroti4no i moje da mu metne6 pogled
i ako togava ne se navie zna4i e gei
![]()
![]()
foulmist, взе ми копчетата от клавиатурата.![]()
Иначе аз си мислех и за друго: ако не искаш да се събличаш може като си вземеш писмата от пощата да ги пуснеш в неговата и като дойде да ти ги даде да си гола тогава.
C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...
хахха ми щом със съседа сте си партийка що просто не се държиш по-предизвикателно защото явно точно това искаш
"Целувка за лека нощ"
ahahaha \Първоначално написано от HiTMe
/ \
/
![]()
![]()
Щом ще е преди секс, ще е някаде у вас или у тях.
Може преди да трябва да доиде да се изчипкаш за да си микричка и като дзвънне, отиваш и му отваряш с кърпа на теб, без друго от долу или сложи на бързо едни предизвикателни и хубави прашки.
Като влезнете, нещо го избазикай и му кажи, че тука има закон, които влезне да съблече нещо<ще разбере базика и смисала>, ако тръгне направо да те ... му кажи, алоо в нас си, аз командвам и някаква готина усмивка, за да му стане готино.
след това до като си мокра още от душа, тръгни към него и УЖ случайно да ти падне кърпата пред него и като види прашките или ако си гола, не може да не полудее.
След това ти си знаеш ;]
Успех.
tova mislq 4e 6te pomogne na mene li4no mnogo mi dopada
mm vikni go u vas...ostanaloto e negova rabota![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Dosta dobra ideq... Povikai go za neshto u vas, ili prosto na kafe i...Първоначално написано от LUdiq
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Дръж се разкрепостено и прави намеци
Razhojdai se po pra6ki i se navejdai po 4esto (ato na terasata de (makar 4e temata mi se vijda dosta sme6naПървоначално написано от sladkata_f
) )
Супер идей ти дадоха, за да иска да прави секс с теб трябва да види малко плът, или не чак толкова малко![]()
syglasna sym s vsi4ki mneniq dosega... prosto go vikni na kafence i se oble4i po doma6no mu... kyso potni4e i 6orti4ki i se 4ekni pred o4ite mu , da vidim dali nqma da mu se priiiska da ti se nahvyrli \/
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE