- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога ципата,която държи главичката пада?
Искам да попитам какво точно означава да ти е забелен.Знам,че има ципа,която държи главичката,но тя кога пада?после главичката на пениса оства цялата и може да се види,т.е.тв става самостоятелна,така ли?Обяснете ми,защото аз оше имам ципа ,която държи главичката ми.Помогнете,pls.
www.vigsa.hit.bg -качеството е при нас
abre piii444 tva e sme6no ahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
Тва да не е обелка? Не пада никога тази кожичка, освен ако не се обрежеш! Забелва се само, когато си възбуден...ебаси, какви хора има...
*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*
XAXAXAX Male posledno vreme mnogo zabavni temi 4eta v toq forum.Seriozno tva da ne ti e obelka na banan 4e da zabelva6 i posle da izhvyrli6?!!!! Prosto se dyrpa nazad, ne se maha izcqlo.Ako ti pre4i hodi da te obrejat![]()
Ех ама и вие се пъкнахте едни ми ти разбирачи....![]()
Батка - като си малко момче още е нормално да не можеш да "забелиш" главичката. С навлизането в пубертата това се променя. Постепенно. Не се напъвай
И самата главичка се оформя тогава
Ще дойде и момента в който ще може да я "разкриеш" цялата.
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
и тогава щи стане кефЩе дойде и момента в който ще може да я "разкриеш" цялата.![]()
Тогава намери някоя какичка да ти обясни как се процедира нататъка \Първоначално написано от dinkisa
/
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
точно така-намери някоя кака,да те отракаПървоначално написано от penywise
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*
e toi ako ne moe si obeli banana kvi 6ansove ima we??Първоначално написано от mnogo_sladi4ka_15
I am in your fridge stealing your foodz!!
Такъв вариант не съществува![]()
(виж за каката може и да се озори...)
Както се казва - то на к*ра си му текат годините... пък ти квото искаш прави
abe maco moje6e i po-mili4ko da mu go kaje6 na 4ove4eca... basi kfo kat ti go znae6 a toi ne- mi svetni go po svestniq na4in... ne pi4-koji4kata pada ako si obrqzan i nqma za kfo da se pritesnqva6 spored men... ostani nasame s priqtelkata ti i da vidi6 togava za kfo stava vypros filma s koji4kata... ae uspeh i spokoino...Първоначално написано от mnogo_sladi4ka_15
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
a bre LUBOVNIKA izlagash se![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Е, недейте така, момчето просто не знае, по-добре бихте направили ако му обесните, а не да го корите!![]()
Та, lubovnika, кожичката (която ти наричаш "ципа") не ще падне сама но може да ти създаде проблеми - с течение на времето пенисът ти расте и кожичката има голяма вероятност да затиска главичката когато е нужна лекарска намеса - отрязване (на кожичката) или разширяване (пак на нея). А ако си късметлия тя ще се разшири сама.
Нека ако не съм прав някой да ме поправи.![]()
C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...
не си прав.. как става тфа рашеряване.. то да не е пласмасова капачка че ше го разшеряват.. просто сичко стаа с тренировки от вида.. свали, сложи..Първоначално написано от HiTMe
поне според мене..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
бии яко чикии и нема да имаш проблеми![]()
Ми, [CSKA]f0r3v3r, така съм го чул така го казвам.
Обаче не разбрах какви са тия спцифични упражнения?
![]()
C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...
haxhaxhxahxahxahaxhaxhxahxahaxhxahxahaxhaxhaxhxaha xhxahxahxahxahxahxahaxhxahxahxahxahxahxahaxhaxhaxh xahxahxahxahaxhxaxhahaxhaxhxahaxhaxhxahaxhaxhxahxa hhaxhaxhxahxahaxhaxhaxhaxhaxhaxha
Abe reji q taq pishka za kvo ti e xahxahxhaaxhxahxah![]()