- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- devstvena li sam?
kogato gadjeto mi si slaga6e prastite v men adski mnogo me bole6e.mislq si dali ve4e ne sam devstvena,kato sled tova nqma6e karvene.
???
Не е задължително да има "кървене"...
А може и да е "започнал" процеса... (ма да са му тънички пръстенцата)![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Mi mucka ne e zadyljitelno da ima kryv!!Tai 4e e mnogo veroqtno da ne si!!Shtom e "6aval" s pryst4eta!!![]()
\
/ \
/
Nai veroqtno si ..
a ima li na4in da razbera sas sigurnost,no bez lekarska pomo6t?
За кво ти е да си девствена? То си е скучно...
(особено при положение, че имаш гадже, което не само, че те зачесва, ами бърка с квото може... като гледам не си се и задърпала особено...)
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Mi sledva6tiq pyt kogato praite SEx 6e si proli4i mislq, no se pak zavisi i ot samiq 4owek!za sqko momi4e e individualno!No nali ti kazvam ne se pritesnqvai VE4E SI "OTVORENA" !!Spoko!!!![]()
![]()
abe ne e nogo sigurno dali e otvorena! pri sledva6tiq vi opit za sex 6te se razbere a sega bez lekarska namesa ne moje da se kaje sus sigurnost!
black cat or white cat,that is the question!!!
mersi hora!!!mnogo mi pomognahte.pone ve4e 6te znam ,4e nqma pove4e da izpitvam takava ujasna bolka.
macka dori i da si devstvena vse o6te koeto ne mi se vqrva,mislq 4e sledva6tiq pat nqma da boli mnogo,no gledai da si vazbudena na max i da se otpusnesh i vs 6te e ok![]()
Love you Kris !!!
mmm nz .men pyrviq pyt kato me otvarqha,toi si vkara pyrvo prystite,men super mn me boleshe,sled tva pronikna v men,men prodyljavashe mn da me boli i taka,no na tvoriq pyt(m/u pyrviq i vtoriq sa minali 5 mes,a i az masturbiram ujasno chesto)vyobshte ne me bolshe
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
abe prosto sledva6tiq pyt kato pyne prystenca ili ako pravite naprau sex i ne te boli(ili syotvetno nqma kryv) zna4i ve4e ne si devstvena... ama to si e do momi4eto,6toto nqkoi imat super mnoy kryv... a na drugi vyob6te ni6to ne tekva... taka 4e spoko \/
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Ами възможно е и да си девствена...,но щом те е боляло...по-сигурно е да НЕ си
Девствеността според мен си отива още когато изпиташ желание за секс, не при първото му практикуване - лично мнение !!!
macka su6toto mi se be6e slu4ilo....nai-veroqtno si otvorena![]()
А, едно девойче беше останало девствено след секс. Зависи колко еластична е ципатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
abe mila kolko prasta ti be6e napahal ??? ako sa nad 2 3 si otvorena sas sigornost \/ a otnosno karavta tva e normalno da ne tekne pri seki e razli4no pri nqkoi moje celiq 4ar6af da e v krav pri drugi edna kapka da nqma zavisi ot samiq 4ovek i ot organizma mu !!!
![]()
ne se nalaga da ima kruv...pri seki si e razli4no...no mislq 4e ne si![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Abe i da ne si devstvena pak shte si te boli shtoto ot edin pyt taka ne stava ! Devstvenite sa mnogo tesni i dokato se razshirish pone oshte 3 4 pyti shte te boli...![]()
estestveno 4e si destvena prystite mu ne sa 20 santa....haha...a pak moi da ta e bolqlo ako ne si e bil odrqzal noktite i da te e deral qko....
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
a i idi na lekar 6tyt ot 4ernoto mu pod noktite moi da ti e vkaral hilqda mikrobi i nqkoi mnoo seriozni bolesti kato da nemoi6 sa ebe6 poi4e i vinagi da ta boli kat go prai6...
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Да, и едни мармоти завиват шоколадаПървоначално написано от gamercheto_
![]()
![]()
![]()
Стига сме си говорили глупости, а?
i az taka smqtam shtot edin ili dva prusta ne mogat da razkusat himena...Първоначално написано от Atika
za tam si trqbva... hm hm![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.