.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: devstvena li sam?

devstvena li sam?

kogato gadjeto mi si slaga6e prastite v men adski mnogo me bole6e.mislq si dali ve4e ne sam devstvena,kato sled tova nqma6e karvene.
    ???

Голям фен
    Град
    София
    Не е задължително да има "кървене"...

А може и да е "започнал" процеса... (ма да са му тънички пръстенцата)
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Mi mucka ne e zadyljitelno da ima kryv!!Tai 4e e mnogo veroqtno da ne si!!Shtom e "6aval" s pryst4eta!! \/ \/

Голям фен
    Nai veroqtno si ..

a ima li na4in da razbera sas sigurnost,no bez lekarska pomo6t?

Голям фен
    Град
    София
    За кво ти е да си девствена? То си е скучно...
    (особено при положение, че имаш гадже, което не само, че те зачесва, ами бърка с квото може... като гледам не си се и задърпала особено...)
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Mi sledva6tiq pyt kogato praite SEx 6e si proli4i mislq, no se pak zavisi i ot samiq 4owek!za sqko momi4e e individualno!No nali ti kazvam ne se pritesnqvai VE4E SI "OTVORENA" !!Spoko!!!

abe ne e nogo sigurno dali e otvorena! pri sledva6tiq vi opit za sex 6te se razbere a sega bez lekarska namesa ne moje da se kaje sus sigurnost!
    black cat or white cat,that is the question!!!

mersi hora!!!mnogo mi pomognahte.pone ve4e 6te znam ,4e nqma pove4e da izpitvam takava ujasna bolka.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    macka dori i da si devstvena vse o6te koeto ne mi se vqrva,mislq 4e sledva6tiq pat nqma da boli mnogo,no gledai da si vazbudena na max i da se otpusnesh i vs 6te e ok
    Love you Kris !!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34665&start

mmm nz .men pyrviq pyt kato me otvarqha,toi si vkara pyrvo prystite,men super mn me boleshe,sled tva pronikna v men,men prodyljavashe mn da me boli i taka,no na tvoriq pyt(m/u pyrviq i vtoriq sa minali 5 mes ,a i az masturbiram ujasno chesto)vyobshte ne me bolshe
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    abe prosto sledva6tiq pyt kato pyne prystenca ili ako pravite naprau sex i ne te boli(ili syotvetno nqma kryv) zna4i ve4e ne si devstvena... ama to si e do momi4eto,6toto nqkoi imat super mnoy kryv... a na drugi vyob6te ni6to ne tekva... taka 4e spoko \/
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Guest
    Ами възможно е и да си девствена...,но щом те е боляло...по-сигурно е да НЕ си

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Девствеността според мен си отива още когато изпиташ желание за секс, не при първото му практикуване - лично мнение !!!

Фен
    Град
    В най - якия град

Re: devstvena li sam?

Цитирай Първоначално написано от the_ice_girl
    kogato gadjeto mi si slaga6e prastite v men adski mnogo me bole6e.mislq si dali ve4e ne sam devstvena,kato sled tova nqma6e karvene.
    ???
    Ако се е развихрил с пръстчетата , значи си отворена

Голям фен Аватара на thirteen
    Pitai nego trqbva da e usetil s teq prast4eta..

Guest
    macka su6toto mi se be6e slu4ilo....nai-veroqtno si otvorena

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    macka su6toto mi se be6e slu4ilo....nai-veroqtno si otvorena
    А, едно девойче беше останало девствено след секс. Зависи колко еластична е ципата

abe mila kolko prasta ti be6e napahal ??? ako sa nad 2 3 si otvorena sas sigornost \/ a otnosno karavta tva e normalno da ne tekne pri seki e razli4no pri nqkoi moje celiq 4ar6af da e v krav pri drugi edna kapka da nqma zavisi ot samiq 4ovek i ot organizma mu !!!

Супер фен
    ne se nalaga da ima kruv...pri seki si e razli4no...no mislq 4e ne si

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Abe i da ne si devstvena pak shte si te boli shtoto ot edin pyt taka ne stava ! Devstvenite sa mnogo tesni i dokato se razshirish pone oshte 3 4 pyti shte te boli...

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    estestveno 4e si destvena prystite mu ne sa 20 santa....haha...a pak moi da ta e bolqlo ako ne si e bil odrqzal noktite i da te e deral qko....

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    a i idi na lekar 6tyt ot 4ernoto mu pod noktite moi da ti e vkaral hilqda mikrobi i nqkoi mnoo seriozni bolesti kato da nemoi6 sa ebe6 poi4e i vinagi da ta boli kat go prai6...

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gamercheto_
    a i idi na lekar 6tyt ot 4ernoto mu pod noktite moi da ti e vkaral hilqda mikrobi i nqkoi mnoo seriozni bolesti kato da nemoi6 sa ebe6 poi4e i vinagi da ta boli kat go prai6...
    Да, и едни мармоти завиват шоколада
    Стига сме си говорили глупости, а?

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Nai veroqtno si ..
    i az taka smqtam shtot edin ili dva prusta ne mogat da razkusat himena...
    za tam si trqbva... hm hm
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си