- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви целувки....????
Ха сега...палавници,кажете ми КАК обичате да се целувате най-много!Ако искате опишете ми любимия ви начин...или просто го напишете....
(Ако не сте разбрали въпроса...имам предвид бавно,бързо,лигаво...и каквото още се сетите)
амии аз лично мн харесвам да се заиграваме с езичетата ,а дали е бавно или бързо няма голямо значение .![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ми тя една наистина страстна целувка с любимия човек неможе да се опише![]()
![]()
![]()
![]()
*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*
На мен ми харесва бавната целувка и езиците да се вплитат един в друг колкото се може по-дълго...![]()
C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...
hm....s byrzi dvijeniq na ezicite i prodyljavashti dosta vreme celuvki(15 20 min)![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
аз много обичам малките, леки и нежни целувки по устните, при което леко се захапват.
The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...
na mene mi haresvat bavni i mnogo strastni celuvki kato ezi4etata ni se vurtqt nalqvo nadqsno i nqkraq leki4ko zapo4vame da si zahapvame ustnite
e to ima i drugi celuvki no ne po ustniteama tva ve4e e dr vapros
![]()
vajnoto e da se vurti ezikoo![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Mmmm nqma opredelen tip, koito da haresvam nai-mnogo. Zavisi...ponqkoga iskam po-byrzo, drug pyt po-bavno (za celuvane govorq, horata s mrysno podsyznanie da ne si mislqt drugo). Obache mrazq ligavi celuvki, mnogo mi e gadno da se celuvam i da sym oligavena cqlata
.
I`m trying to make your dreams come true...
И аз така и най-вече мн бурни и страстни целувки!Първоначално написано от sometimes_
![]()
мммм тва е мой тип =D>Първоначално написано от Aragorus
hm... az obi4am da sa bavni celufkite i s bavni dvijeniq ... da moje da useti6 cqlata sladost ot ezika i celuvkata s lubimiq 4ovekina4e kogato sym razgore6tena-estestveno 4e strastnite i neobuzdani celufki... to si e spored-zavisi \
/
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
kogato sa nqkfi bavni celuvkite me kefqt mn![]()
Първоначално написано от Game_Over_Boys
немога да ти опиша....
да пробваме да ти покажа![]()
Ако ми е романтично, нежно, даже без език, само нежен допир на устните. Ако ми е страстно, яки езици.
Igra s ezi4etata ili vkarvane na ezik sp nadylboko.mmmm Naprao poludqvam.Obi4am i leko da mi zasmukva ustnata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Като се започне със бавно и нежно докосване на устните, като се премине през галенето на езиците и като привърши със страстно и бурно целуване придружено с изсмукване на въздух...мда мнооого е забавно...![]()
маа фака
ннда.. така е много якоПървоначално написано от `Death`Whore`
..
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
mdaa.. i az sam na tova mnenie ina4e bavnoПървоначално написано от [CSKA
xee mi super mnogo si zavisi ot nastroenieto...no bavni i nejni rlzzzzzzz ponqkoga mnnn strastni... zavisii \/
Love you Kris !!!
Еми силно да си притискаме устните една в друга, може без език и много силно да се прегръщаме, да се милваме, да се гледаме в очите и така.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ами понякога обичам нежните целувки и леко да се докосваме с езичета,друг път страстните.
Най-много харесвам да започваме с кратки целувчици без език и посепенно да започваме да се заиграваме с езичета.Страхотно е!
Споделям твоито мнение, браво, всичките ти мнения са супер ;]Първоначално написано от sexy_dizzy