.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Фен
    Град
    където поискам

Какви целувки....????

Ха сега...палавници,кажете ми КАК обичате да се целувате най-много!Ако искате опишете ми любимия ви начин...или просто го напишете....
    (Ако не сте разбрали въпроса...имам предвид бавно,бързо,лигаво...и каквото още се сетите)

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    амии аз лично мн харесвам да се заиграваме с езичетата ,а дали е бавно или бързо няма голямо значение .
    2 т. от правилника. Бан на профил

ми тя една наистина страстна целувка с любимия човек неможе да се опише

*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*

Град
    Казанлък
    На мен ми харесва бавната целувка и езиците да се вплитат един в друг колкото се може по-дълго...
    C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34672&start

hm....s byrzi dvijeniq na ezicite i prodyljavashti dosta vreme celuvki(15 20 min)
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Град
    Варна
    аз много обичам малките, леки и нежни целувки по устните, при което леко се захапват.
    The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...

Град
    ....махайте ми се от главатааа
    na mene mi haresvat bavni i mnogo strastni celuvki kato ezi4etata ni se vurtqt nalqvo nadqsno i nqkraq leki4ko zapo4vame da si zahapvame ustnite
    e to ima i drugi celuvki no ne po ustnite ama tva ve4e e dr vapros

Супер фен
    vajnoto e da se vurti ezikoo

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен Аватара на sometimes_
    Mmmm nqma opredelen tip, koito da haresvam nai-mnogo. Zavisi...ponqkoga iskam po-byrzo, drug pyt po-bavno (za celuvane govorq, horata s mrysno podsyznanie da ne si mislqt drugo ). Obache mrazq ligavi celuvki, mnogo mi e gadno da se celuvam i da sym oligavena cqlata .
    I`m trying to make your dreams come true...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Mmmm nqma opredelen tip, koito da haresvam nai-mnogo. Zavisi...ponqkoga iskam po-byrzo, drug pyt po-bavno (za celuvane govorq, horata s mrysno podsyznanie da ne si mislqt drugo ). Obache mrazq ligavi celuvki, mnogo mi e gadno da se celuvam i da sym oligavena cqlata .
    И аз така и най-вече мн бурни и страстни целувки!

Цитирай Първоначално написано от Aragorus
    аз много обичам малките, леки и нежни целувки по устните, при което леко се захапват.
    мммм тва е мой тип =D>

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    hm... az obi4am da sa bavni celufkite i s bavni dvijeniq ... da moje da useti6 cqlata sladost ot ezika i celuvkata s lubimiq 4ovek ina4e kogato sym razgore6tena-estestveno 4e strastnite i neobuzdani celufki... to si e spored-zavisi \/
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

kogato sa nqkfi bavni celuvkite me kefqt mn

Re: Какви целувки....????

Цитирай Първоначално написано от Game_Over_Boys
    Ха сега...палавници,кажете ми КАК обичате да се целувате най-много!Ако искате опишете ми любимия ви начин...или просто го напишете....
    (Ако не сте разбрали въпроса...имам предвид бавно,бързо,лигаво...и каквото още се сетите)

немога да ти опиша....
    да пробваме да ти покажа

Мега фен
    Ако ми е романтично, нежно, даже без език, само нежен допир на устните. Ако ми е страстно, яки езици.

Фен
    Град
    ruse
    Igra s ezi4etata ili vkarvane na ezik sp nadylboko.mmmm Naprao poludqvam.Obi4am i leko da mi zasmukva ustnata

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Като се започне със бавно и нежно докосване на устните, като се премине през галенето на езиците и като привърши със страстно и бурно целуване придружено с изсмукване на въздух...мда мнооого е забавно...
    маа фака

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако ми е романтично, нежно, даже без език, само нежен допир на устните. Ако ми е страстно, яки езици.
    ннда.. така е много яко ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    Strastni,bavni,burzi ne obi4am i po krati4ki

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    ннда.. така е много яко ..
    mdaa.. i az sam na tova mnenie ina4e bavno

Голям фен
    az obicham bavnata, no prodyljitelna celuvka

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    xee mi super mnogo si zavisi ot nastroenieto...no bavni i nejni rlzzzzzzz ponqkoga mnnn strastni... zavisii \/
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми силно да си притискаме устните една в друга, може без език и много силно да се прегръщаме, да се милваме, да се гледаме в очите и така.
    HardC0re and BDSM forever

Ами понякога обичам нежните целувки и леко да се докосваме с езичета,друг път страстните.
    Най-много харесвам да започваме с кратки целувчици без език и посепенно да започваме да се заиграваме с езичета.Страхотно е!

Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    Ами понякога обичам нежните целувки и леко да се докосваме с езичета,друг път страстните.
    Най-много харесвам да започваме с кратки целувчици без език и посепенно да започваме да се заиграваме с езичета.Страхотно е!
    Споделям твоито мнение, браво, всичките ти мнения са супер ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си