Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
да си мислила навреме
Това е тъпо-тя не пита кога е трябвало да мисли,а какво да прави СЕГА!!!!Не е хубаво да се злорадства,защото човек никога не знае какво го чака...Животът е пълен с изненади... Мило момиче,аз съм от другата страна на барикадата-също отчаяна,но майка на твоя почти връстничка в абсолютно същото положение.Първо си вземи тест за бременност от аптеката!Използва се много лесно и е с голям процент точност на резултата.НО!Ако е положителен -не се бави и сподели с родителите си НЕЗАБАВНО!!!Вярвай че ако има някой,който да ти помогне,това са те.Обичат те и въпреки шока ще направят най-доброто в конкретната ситуация.Не казвам,че ще им е приятно,но каквото и да е ще го приемат,защото си им дете и те ти желаят единствено и само доброто.Вместо да се наливаш с боклуци и да ходиш при съмнителни "лекари"им се довери!Не застрашавай здравето си.Това е съветът ми към теб.За съжаление такова нещо не се оправя с вълшебни хапченца,поне не в България.А може би е нещо съвсем елементарно и нямаш повод за такива безпокойства На твоите години понякога се случва.Желая ти всичко да е наред при теб и ако е така,занапред не забравяй за рисковете и внимавай повече!Виждаш какво преживяваш сега Късмет