- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Adski apetit O_o
Pyrvo se izvinqvam ako temata ne e na mqsto![]()
Hora napravo ne moga da spra da qmneprekysnato ne6to mi se qde! Nqkakyv nekontroliruem apetit me e obhvanal...ne hapna li ne6to po4vam da nervni4a i se 4uvstvam nekomfortno
neprekysnato trqbva da dyv4a ne6to-qbylki, vafli, soleti, salati.....ne znam vidqh se v 4udo
Strah me...za6toto ako prodyljava taka 6tee napylneq dosta....ot tva koeto napisah si mislite sigurno 4e sym dosta pylna, e ne sym-1.70/52kg....Horata mi kazvat 4e bilo normalno proletta dani se qde pove4e i t.n.....Stradate li ot takova neopisuemo privli4ane kym hranata ili az ne sym mnogo v red......
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Чак от такова,каквото ти си описала не съм страдал.Но е имало периоди,в които ми се е яло повече от обикновено
ми аз когато съм супер тъжна ям ама после не ме питай как свалям 1-2 кила - с мноооого бягане
може просто да си имаш апетит или като мене ако си някоя по настроена към ядене като ти е зле, знам ли![]()
по-добре се ограничи малко то всичко си е го навик![]()
"Целувка за лека нощ"
daaa ia z sia sam taka ama si hapvam 4e ina4e ne moga da sa traq...
naposleduk i na mene mn mi se qde ,no tova e za6toto pia Birena maq i tq uveli4ava apetita![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Същото явление и при мене само че ЦЕЛОГОДИШНО и не съм дебела да речеш и колкото и да ям не надебелявам...170/54кг....иначе спорт му е майката яж и спортуваи и немаш ядове![]()
i az sam takaПървоначално написано от midnight...
Дааа , аз съм същата.И чесно да ти кажа от доста време съм така,не ми се вярва да е от пролетта.Постоянно се чувствам гладна,особено вечер, мине ли 10h. и напраууу ... гладд! А сутрин изобщо не ям , не съм свикнала да закусвам , ама вечер не мога да се спра.И аз съм 1.70 и тежа горе долу колкото теб , а хич не ми се лепи, даже напоследък ми се струва,че съм отслабнала.Тъй че споко , яж си!Нищо ти няма , аз от лятото съм така и изобщо не съм напълняла.Първоначално написано от ^FaiNt^F
\
/
дамм аз от няколко месеца съм така обаче не ми е голям проблем щото съм си слабичка![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Според мене си пред цикълПървоначално написано от ^FaiNt^F
Спокойно и аз съм така 4-5 дена преди да ми дойде и после ми минава
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
mersi na vsi4ki za otgovoritepone znam 4e ne sym sama
naposledyk po4nah da se dvjia pove4ko i kogato pak po4nat pristypite na prekaleno qdene da se opitvam da qm predimno plod4eta razni....ili pone ne tolkova kalori4ni ne6ta
e da se nadqvame 4e tva qvlenie 6te otmine...
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
abe malko samokontrol be momi4eta ko se tap4ete kat svini
Явно пролетта ни отваря апетита на всичките, но пък сега поне има разни зеленийки-плодове и зеленчуци, а пък те не влияят толкова зле на фигурата![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
На мен пролетта и лятото ми се ядат предимно плодове. Зимата е голямото муане.
хаха да абсолютно !!!!!!!!!! И мен ме гони глад тия дни ,даже си позарязах диетата ,но съм си казала че ще се взема в ръцеПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
neprekusnato qm ne6to
i ne mislq 4e 6te nadebeleq za6toto osven tova az si poddurjam figurata sus sport