Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
Pyrvo se izvinqvam ako temata ne e na mqsto
Hora napravo ne moga da spra da qm neprekysnato ne6to mi se qde! Nqkakyv nekontroliruem apetit me e obhvanal...ne hapna li ne6to po4vam da nervni4a i se 4uvstvam nekomfortno neprekysnato trqbva da dyv4a ne6to-qbylki, vafli, soleti, salati.....ne znam vidqh se v 4udo Strah me...za6toto ako prodyljava taka 6tee napylneq dosta....ot tva koeto napisah si mislite sigurno 4e sym dosta pylna, e ne sym-1.70/52kg....Horata mi kazvat 4e bilo normalno proletta dani se qde pove4e i t.n.....Stradate li ot takova neopisuemo privli4ane kym hranata ili az ne sym mnogo v red......
Дааа , аз съм същата.И чесно да ти кажа от доста време съм така,не ми се вярва да е от пролетта.Постоянно се чувствам гладна,особено вечер, мине ли 10h. и напраууу ... гладд! А сутрин изобщо не ям , не съм свикнала да закусвам , ама вечер не мога да се спра.И аз съм 1.70 и тежа горе долу колкото теб , а хич не ми се лепи, даже напоследък ми се струва,че съм отслабнала.Тъй че споко , яж си!Нищо ти няма , аз от лятото съм така и изобщо не съм напълняла. \/