- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- lo6oto mom4e
дошло ми е до гуша от такива 'гъзарчета'ей начи момиченце фани се стегни! не обръщай внимание на такива, щото в живота никой няма да им прави евала, както е сега в даскало. повярвай ми нищо друго не им остава, освен самочувствието без покритие
![]()
6to ne te e strah 4e 6te se zareje davai,am posle ne revi kato skasate..Първоначално написано от pechomuh_f4e
ostavi priqtel vsi4ki stanaxa ve4e futboliste i manekeni 4oveka rita 2 pati v sedmicata topka i toi e ve4e futbolist oferti ima ot real ot barsa xax :0 i tiq momi4enca kolko sa mi tupi deto oo toi e nai golemiq gazarr shtoto se obli4a kato torba sas shirokite gashti ina4e v joba nqma sigorno i 2 lv da po4erpi mackata i momi4encata ve4e izpadat vuv extazz ooo kolko e xubav ooo tiq shiroki gashti i dvamata shte moje da vlizame v tqqx malee kakvo gazee ee basi xaxПървоначално написано от PLAMENKO
raztapqt se napravo pak tuka za momi4eto q se opravqi dokato e vreme i mn pozd na tova vip gaze I AKO MOJE ISKAM DA MI DADE avtograf
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
темата е стара
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
emi sama si napravi smetkata ako i ti si samo za ednata my zaribqvka se hvani s nego no ako my vqrva6 ili ako o6te nqma6 nqkakuv opit s takiva mom4eta nedei da my se vruzva6 za6toto 6te se opari6 mn lo6o![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
аз съм съгласна с PLAMENKO вс си зависи от тебе!!ако успее6 да извърти6 не6тата както на тебе ти изнася може да му завърти6 главата и после да върви след тебе каот ку4енцесжали го и му покажи 4е не си поредната му броика...-да те наебе и да те зареже(не говориме за 4увства,а за теб-гаранция 6е ти донесе удовлетворение да види6 как си опитомила това газар4е
)
ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa
Прави се на недостъпна пък , ако тръгнете ,когато усетиш,че идва края го зарежи!Първоначално написано от pechomuh_f4e
съветвам те от личен опит - не се забълрквай с женкар колкото и да го харесваш! подобни характери трудно улягат във взаимоотношенията си със момичетата
pravi se na nedostapna ako te iska sam 6te doide pri tebe
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Изчакай той да те зариби,ако видиш че ще направи с теб като с останалите момичета изпревари гоУспех!