.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: lo6oto mom4e

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    дошло ми е до гуша от такива 'гъзарчета' ей начи момиченце фани се стегни! не обръщай внимание на такива, щото в живота никой няма да им прави евала, както е сега в даскало. повярвай ми нищо друго не им остава, освен самочувствието без покритие

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Цитирай Първоначално написано от pechomuh_f4e
    ne me e strah tolkova 4e 6te me zareje a me e qd ot tova4e se pravi na velik i na vsejelan a vsa6tnost e edno neobraboteno zahar4e......
    6to ne te e strah 4e 6te se zareje davai,am posle ne revi kato skasate..

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Бил "супер гъзар"

Слез на Земята бе!

Кво сте му зализали всички топките, после кво няма да го МИСЛЯТ за гъзар

..............
    ХА-ХА-ХА
    такива гъзарчета колко са ми смешни ..
    кво да не некое футболистче или рапер дето слуша яко чалгата в амор ХА-ХА-ХА
    ostavi priqtel vsi4ki stanaxa ve4e futboliste i manekeni 4oveka rita 2 pati v sedmicata topka i toi e ve4e futbolist oferti ima ot real ot barsa xax :0 i tiq momi4enca kolko sa mi tupi deto oo toi e nai golemiq gazarr shtoto se obli4a kato torba sas shirokite gashti ina4e v joba nqma sigorno i 2 lv da po4erpi mackata i momi4encata ve4e izpadat vuv extazz ooo kolko e xubav ooo tiq shiroki gashti i dvamata shte moje da vlizame v tqqx malee kakvo gazee ee basi xax raztapqt se napravo pak tuka za momi4eto q se opravqi dokato e vreme i mn pozd na tova vip gaze I AKO MOJE ISKAM DA MI DADE avtograf
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    темата е стара
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

emi sama si napravi smetkata ako i ti si samo za ednata my zaribqvka se hvani s nego no ako my vqrva6 ili ako o6te nqma6 nqkakuv opit s takiva mom4eta nedei da my se vruzva6 za6toto 6te se opari6 mn lo6o
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

аз съм съгласна с PLAMENKO вс си зависи от тебе!!ако успее6 да извърти6 не6тата както на тебе ти изнася може да му завърти6 главата и после да върви след тебе каот ку4енце сжали го и му покажи 4е не си поредната му броика...-да те наебе и да те зареже(не говориме за 4увства,а за теб-гаранция 6е ти донесе удовлетворение да види6 как си опитомила това газар4е )
    ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa

Супер фен

Re: lo6oto mom4e

Цитирай Първоначално написано от pechomuh_f4e
    6te sam vi adski blagodarna ako mi dadete savet a problema mi e sledniq.. haresvam edno mom4e koeto e s edna godina po malko ot men oba4e e super g1zar!kazaha mi (no ne koi da e a ot siguren 4ovek go razbrah) 4e 1000000....momi4eta go haresvali toi gi zaribqval i posle gi zarqzval i nz kakvo da pravq a ina4e proqvqva iinteres kam men. da mu obra6tam li vnimanie ili da se pravq na nedostapna i toi sam da doide kakvo da napravq 4e da razbera dali me haresva ili prosto se pravi na lo6o mom4e i 6te postapi po sa6tiq na4in kakto s drugite momi4eta?
    Прави се на недостъпна пък , ако тръгнете ,когато усетиш,че идва края го зарежи!

Мега фен Аватара на iiirish
    съветвам те от личен опит - не се забълрквай с женкар колкото и да го харесваш! подобни характери трудно улягат във взаимоотношенията си със момичетата

pravi se na nedostapna ako te iska sam 6te doide pri tebe
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Супер фен
    Изчакай той да те зариби,ако видиш че ще направи с теб като с останалите момичета изпревари го Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си