- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какъв монитор имаш ?
незнам от каде ми дойде тая тема на акъла кой знае дали ще се пише в нея и дали ще я локнат ама както и да е ... та какъв монитор имате ? и колко инча е ?
IBM LCD ThinkVision 17'
eeee verno be propusnah IBM izvinqvam se !!!Първоначално написано от WILD__BOY
Hyundai
basi a si misleh 4e sum napisal nai izvestnite marki monitori :{Първоначално написано от Master_88
KTC, ама колко инча е...незнам...как да разбера?![]()
moje i s pragrama moje i prosto kato mi kaje6 puk as 6te ti kaja primerno utre 4e sa nqmam vreme da tursq info za modela tiПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
sa ne mi kazvai 4e i modela ne si go znae6 ...
CTX 17'' вече нещо здава багажа.. а струваше 400лв, даже не е и плазма,пуу и техника, ама добре че работи![]()
LG Flatron 17"На мама писенцето много си го уважавам
![]()
Аз имам някакъв 'ProOview'.
Много съм доволен от него с малки изключения.![]()
LG15 incha :P
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
LCD 17"
ПП LCD мониторите SUXXХХ тотално, а и развалят повече очите.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
http://global.acer.com/products/monitor/5_series.htm#
Долу модела AL1751
LG ама незнам колко инча е![]()
и аз като ^npocTo^a3^f^ да питам как да разбера
![]()
"Целувка за лека нощ"
Мериш по диагонал (от горния ляв до долния десен ъгъл например) и там колко сантимерта излезе си го обръщаш в инчовеПървоначално написано от midnight...
![]()
moq e su6tiqПървоначално написано от Just_One_Girl
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
LG - 19ка
Левски-Това е България!!!
Ами всъщност имам няколко... На работа основният ми е PEACOCK 21"(на 100Hz), поддържащи Sony 17"(два, на по 120Hz)... Иначе вкъщи си карам на Sony 19"(заключен на 1800x1600x32bits 120Hz), и един конзолен(CGA 15" - от онези черно-зелените, за правец). Имам си и един любим, който е куча марка. По принцип е Compaq140(14") - кучето държи на всякакви разделетелни, рефрешове, дегоси и т.н. От две години се опитвам да го включа на някакъв режим който ще го накара да изгори, но единственото което постигам е само по-бистър образ... куца му само че не е плосък и че максималният му рефреш който се достига е 75Hz(при повече - тръгва, но образа е толкова замазан, че не си личи дали зареждаш Win или DOS0)... но не изгаря кучето - работило е 5 дена на 1600x1200x32bits на 90Hz(образа беше широкоекранен, като при частично слънчево затъмнение)... деба... як CompaQ \/
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
=D>Първоначално написано от akademika
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Мръсно бял![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
ne sum osobeno suglasen poneje ba4kam v serviza det podurja na cqlo BG LG monitorite i televizorite i vsi4ko ot tamq marka vnaseno v BG poznavam i 4oveka koito gi popravq rabotime ramo do ramo po4ti na 5 metra sme i moga da kaja napulno obeden 4e LG mu nosqt monitori osobeno 1 put v meseca 4-5 broiki ! a ako znaete kolko Samsung mu nosqt .... na den po 4-5 broiki !Първоначално написано от akademika
Явно всички, които сме с LG, не си знаем инчовете![]()
Ми моя е Belinea 17" ползвам си го от 4-5 год и за сега няма проблеми![]()