- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато връзката се е изчерпала
Може би имам проблем, а може и да нямам. Вие ще ми кажете. Интересувам се как се държат с вас вашите приятелки. Аз имам чувството че моята ми се качва на главата. Държи се с мен все едно съм и длъжник, враг, крещи ми и ме прави на 5 стотинки без основание и след 5 мин ме прегръща и ми обяснява колко ме обича и как не може да живее без мен. Това нормално ли е? Знам че всики момичета имат много интересен начин на изразяване на чувствата но това ми идва в повече. Интересно ми е как е при вас и какво бихте направили в такава ситуация.
Тая е някаква истеричка прилича ми на Райна от Вип Брадър (без да се сърдиш).Ти позволяваш да си под чехъл,намери си друга...която да те уважава....тя тази ти се подиграва,щото май всичко и даваш...
Syglasna sym s Krem4eto (pone do nqkyde). Tova momiche mai samo neznae kakvo iska... Ili prosto i dostavq udovolstvie da se podigrava s teb. Ne si zaslujava da q tyrpish.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Едно момиче никога няма и да узнае какво иска
А може просто да е в мензис ("нека твоя мензис си е само твоя работа скъпа моя")
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
ami moje bi prosto truden pobertet....6tom sled tova ti kazva kolko mnogo te obi4a,zna4i e taka.... a kolkoto do kre6teneto .. ami pogovorete si ...kaji i 4e ti e nepriqtno postoqnno da ti vika:}
не е нито пубертет защото от по-голяма, нито пък е заради мензисПерманентно е.
oooo priqtel neshto si pod 4ehula mai
e az bih naparvil sushtoto s neq!!! nikoga nqma da pozvolq na nikoi da se podigrava s men kamoli gajeto mi![]()
![]()
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Fat_phil, бате мислил съм го това но не съм такъв човек. Предпочитам да изтъпя поредното унижение от колкото да падна до там да се правя на някакъв простак. Не че не ми се иска но немога да се държа така с никои... почти![]()
Tva se nari4a iz4erpana vruzka i lipsa na idei...i poneje si omruzvate edin na drug i tq poneje siurno ima po osoben harakter i gleda da se raznoobrazi kato se kara s tebe i kato vidi 4e stava tegavo i kazva kolko te obi4a....tova sled kato se uspokoi...!
Не е нормално. Ако изпадна в такава ситуация - веднага зарязвам мацката.Първоначално написано от oho-boho
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Eno momiche nikoga ne znae kakvo iska tochno!!A i moje da ima nqkolko prichini edna ot tqh e ako vuv vashata vruzka lipsva nehsto i tq go oseshta ili tezi neini izbuhvaniq trqbava da sa porodeni vse otneshto pomisli si ako e stanalo neshto i nqkoi ot vas ima vina ilineshto takova!?
Na men mi se e slu4valo da pravq taka s priqtelq mi... I tova go pravq kogato toi ne mi obru6ta vnimanie ili me qdosa s ne6to... No opredeleno nezna4i 4e ne go obi4am ili mi e umruznal... naprotiv obi4am go pove4e ot vsi4ko na sveta..
do kyde da pada6? Za kakvo trqbva da se pravi6 na prostak? Ne moje6 li prosto kogato ti vdigne poredniq skandal, syvsem spokoino da q iz4aka6 da svyr6i i da si izhabi glasnite struni i sled tova da i kaje6 "ako o6te vednyj mi povi6i6 podoben ton,nqma da te traq pove4e,syvsem seriozno!?" ili ne6to takova, ida si zamine6, ili da q ostai6 da se 4udi ko stava, i da q 4aka6 da ti se obadi naprimer,za da ti se izvini ili ne6to ot sorta...pyk ako ne se obadi..reji, ne ti trqbva podobno momi4e...Първоначално написано от oho-boho
Bez da se obijada6 ama taq verno e golqma isteri4ka. Ti nqma6 problem a tq- s nerviteNaistina nai dobriqt variant e da q iz4aka6 da si se navika i posle da stane6 i da si trugne6
![]()
mi da malko prekalqva ako nqma osnovanie da se durji taka ne e normalnoПървоначално написано от oho-boho
bih te posuvetvala da pogovorite za tova i ako produljava opo su6tiq na4in ve4e ti si znae6...
do kyde da pada6? Za kakvo trqbva da se pravi6 na prostak? Ne moje6 li prosto kogato ti vdigne poredniq skandal, syvsem spokoino da q iz4aka6 da svyr6i i da si izhabi glasnite struni i sled tova da i kaje6 "ako o6te vednyj mi povi6i6 podoben ton,nqma da te traq pove4e,syvsem seriozno!?" ili ne6to takova, ida si zamine6, ili da q ostai6 da se 4udi ko stava, i da q 4aka6 da ti se obadi naprimer,za da ti se izvini ili ne6to ot sorta...pyk ako ne se obadi..reji, ne ti trqbva podobno momi4e...
TRUE![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!