- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- celuvka
Purvo da se izvinq nz dali temata e za tuk,ako ne q premestete.Vtoro se izvinqvam ako ima drugi takiva temi,no proverih 5 stranici nazad i mai nenamerih ne6to podobno,ako vse pak nqkoi nameri takava tema da dade link.Sega po sy6testvo-zna4i po4ti na 16 godini sym-9 klas.mom4e sym i dnes 1 momi4e syvsem slu4aino me popita koga za 1 put sym se celuval s momi4e i az i otgovorih 4e nikoga ne sym se celuval,koesto si e istinata.tq mn se za4udi.ta vyprosa mi e tova sramno li e 4e na 16 godini nikoga ne sym se celuval i ako moje vie spodelete koga za 1 put se celuvahte i kak be6e.li4no men ne me e sram ot tova.prosto za informaciq iskam da 4uq i va6eto mnenie
P.S. ne 4e sym ne6to sparen ili 4e sym nqmal gadjeta(to za kakvi gadjeta moje da se govori kato ne sme se celuvali......)az postoqnno si dvija s momi4eta ot kvartala i ot daskalo i sme v mn dobri vzaimotno6eniq.
pls podhodete seriozno
ами не не е срамно (макар и аз когато бях на 16г много се срамувах и точно тогава за първи път се целунах ...,доста по късно от останалите),ма това не е състезание,когато ти се иска и си готов с дадето момиче тогава го направи ..и Успех в
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
to4no.izob6to ne stava vypros za systezanie.az prosto iz4akvam udobniq moment i podhodq6toto momi4eПървоначално написано от Iliqn4eto
Първоначално написано от Анонимко
ами тогава от кое се притесняваш.. или аз нещо не зацепих,че ми се спи![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
mi ne az ne se pritesnqvam.prosto iskam da vidq va6ite mneniq i da razbera gore-dolu koga vi e bila 1-ta celuvkaПървоначално написано от Iliqn4eto
хехе и мойта първа целувка беше на 16 и кво от това,но беше с правилният човек и съответно се стигна и на 16 до първият сексуален контакт,нещата се развиха по-бързо от очакванията ми,защото аз и имах някога моменти,в които си мислих,че никога няма да стане...
Nqma ot kakvo da se pritqsnqvash shtom oshte ne si namerila choveka s koito da spodelish momenta na pyrvata celuvka pazi tozi mig...
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
[quote="flying_girl"]Nqma ot kakvo da se pritqsnqvash shtom oshte ne si namerila choveka s koito da spodelish momenta na pyrvata celuvka pazi tozi mig za nqkoi koito 6te zasluji
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
ми мойта беше на 13 ма кво от това, изобщо не се притеснявайкогато му дойде времето, тогава
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами моита първа целувка беше на 15. Но доста се притеснявах, че не съм се целувала. Ама пък после ти минава![]()
![]()
![]()
Не е важно кога, а с кого![]()
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
Моята пък беше на 12!![]()
Моята беше на 16![]()
Мойта беше на 13,ама какво от това...На всеки му идва времето и твоито ще дойде няма начин! \/ \
/ \
/
Когато намериш подходящия човек, ти сам ще усетиш.Няма нищо срамно, но все пак действай малко по-живо.
![]()
П.С. 12![]()
izobosho ne e vajno na kolko godini si ,
kogato se celunesh za purvi put
vajnoto e s kogo
az se celunah za purvi put na
13 i malko stranno beshe ama
s malko praktika sh stane
Spoko ne e tolkova fatalno che si na
16 i oshte ne si se celuval![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
vsi4ko idva i s vremeto.........e i si zaminava s nego![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Ами изобщо не е срамно. Аз се целувах на 13 и беше много тъпо, направих го само за да видя какво е и да кажем, че не съм си представяла винаги така първата целувка. Ако можех да върна времето, щях да изчакам да срещна момче, което поне малко да харесвам ;)
Възможно е някакви надути пуйчести кучки да ти се присмеят за това, но едва ли с тях ще искаш да се целуваш, нали ;)
Ако искаш да видиш какво е, няма нищо по-лесно... Но трябва ли да бързаш.. според мен не...
vaob66te ne e sramno,kato cqlo parvata celuvka za men be6e perfektnata i pove4e nqma da se povtori ili zabravi,az se celunah 3 dni predi da stana na 12,i poneje be6e ve4erta ne spah posle cqla no6t,horata kazvat 4e celuvkata e nai sladkoto ne6to v edna vrazka i naistina e taka!!!kogato se celune6 za prav pat ne misli za ni6to osven kolko hubavo 6e ti bade,te ezicite sami 6e se razberat USPEH)))))))))))))
Аве въобще да не ти пука. Важното е не кога, а с кой така че не се притеснявай. Изчакай някоя подходяща.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Izob6to ne trqbva da te pritesnqva tovada ne misli6 4e ednata celuvka pravi drugite ne6to pove4e ot teb? Ili 4e ti si po-malko otvoren i pe4en pri tva polojenie
Skoro tezi problemi 6te otminat taka 4e ne go misli.....Ako mojeh samo da vyrna vremeto nazad....bih predpo4ela da ne se bqh celuvala s mom4eto, s koeto se celunah za 1vi pyt zaradi ediniq interes, a da se celuna s nqkoi s koito naistina 6e mi e gotino....ama stanaloto-stanalo
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.