- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ot4aqna sam..
zdraveite! .. ta da vi razkaja moqta istoriq i da mi dadete savet.. zna4i ima 1no mom4e v moq grad (te sa mn de.. ama az za 1no kokretno 6te govorq) kade mn sam si go haresala! mn! .. toi e prodava4 v 1n magazin (ot sega zabravete da mi kazvate "hodi po-4esto v magazina" 6toto ne stava). predi nova godina si go zaribqvah, zapoznah se s nego (sama!), na kafe 6tqhme da hodim ama ne6to ne otidohme na kraq i az se otkazah ot nego. togava toi si nqma6e priqtelka.. ama ot 2-3 dena go vijdam 4esto i se setih za nego i pak sam ambicirana da e moi pone za 1na no6t! sega si ima priqtelka po princip, no vse pak e maj (ni6to li4no kam majete ot foruma!).. ta molbata mi e daite nqkakav savet za taktika kak da go zaribq.. provah ve4e s direktniq pat - "haresvam te i iskam da izlezem" i ne se polu4i.. vse trqbva da ima i drug na4in! tova e maj za boga! sega 6te kajete "ami priqtelkata mu. nqma li da ti e gadno?!" .. ami ne, ne me barka izob6to! ne vi li se e slu4valo adski mnogo da iskate ne6to! ama mnogo mnogo!!! ... e az taka go iskam nego, toi prosto e perfekten! .. iskam da vidq kakto 6te e s takova mom4e! nadqvam se da poglednete seriozno na temata mi 6toto az sam naprau ot4aqna, samo za tva si mislq! o4akvam va6ite otgovori! mersi!
P.S. mersi, 4e pro4etohme post-a mi!
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Опитай се да го проследиш и да разбереш къде излиза вечер - някоя дискотека примерно и някой ден цъфни там по случайност разбира се.Възползвай се от количеството алкохол в кръвта му и евентуалната липса на гаджето му (т.е. трябва да издебнеш такъв момент). Облечи си нещо секси - потниче, пола, от долу някакво хубаво бельо, гримирай се, направи си прическа сложи си любимия парфюм и...атакувай! Започни да танцуваш с него по възможно най-еротичния начин (предполагам сещаш се как точно?) и той сам ще си го поиска.
![]()
Ти го каза - мъжете са си мъже!
Успех!![]()
mersi mersi mersi!! (: i az si misleh za ne6to takova! (: nqkoi drug da me posavetva o6te ne6to? (:
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
Po lesno e da razbere6 dali 4ati i kade vliza tam moi6 mu namekni6 ne6to v 4ata e lesno ne kato 'na 4etiri o4i'
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
nqma kak da go razbera tova..
nqmame..
mnogo shitty e verno no ideqta s diskoto e dobraaz bih se navil i bez alkohol taka 4e are idvai nasam
shega de
![]()
ta po temata![]()
![]()
gledai da mu se nabivash na oko da si vinagi sexY da mu hvurlqsh po-mrusnishki pogledi bla bla !!!
moje na nqkoi kupon da probvash da go vzemesh a tam ve4e sled alkohol nqm na kude da bqga
a po temata za mujete ne bih kazal 4e "sme muje - edva li ne vsqka moje da ni na**e" az ne bih go dal na vsqka kolkoto i da sum piqntaka 4e ne se mislete 4e mojete ei taka da ni imate
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
e pa daПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
ne mi be6e tva ideqta.. razbral si me pogre6no.. misalta mi e tam, 4e .. abe maj si e maj.. kakto momi4etata sa licemerki i intrigantki (mnogo 4esto sre6tano qvlenie), taka i majete gledat kak da si napravqt broikata, 4e da ima kakvo da razkavat posle .. ne6to takova..Първоначално написано от Fat_phil
ако наистина обича приятелката си... просто забрави да спиш с него.... един мъж каже ли НЕ.... значи е НЕ в повечето случаи...
а и не смяташ ли че постъпваш много егоистично...? излагаш се...
eh .. e ko be6e tolko vluben nqma6e da se obra6ta da zaglejda dupetata na drugite momi4eta.. znam li (: az iskam da opitam, 4e da ne sajalqvam posle.. pak za egoisti4noto - taka e da, egoisti4no e.. no ako az ne mislq za sebe si, to koi drug? i tva mi e ne6to kato nevazmjonoto, nepostijimoto, a adski mnogo go iskam i sam se ambicirala da napravq vsi4ko vazmojno da go postigna! po princip sam si takava, kato re6a ne6to i trqbva da go postigna s cenata na vsi4ko!Първоначално написано от Malena
Нормално е да си отчаяна... да ти откаже момче на директно предложение.
Евала на пича.
Ти квото и да мислиш, един мъж като каже НЕ, особено за подобно нещо.. това обикновено трябва да бъде прието буквално. А именно - НЕ!
Честито![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
целта не винаги оправдава средствата...
знаеш ли... преди известно време и аз мислех като теб... само че аз обичах човека който исках... като се замисля и още го обичам и още го искам... но уважавам това че си има приятелка и чувствата му към нея... не знам... ти си реши дали да се бориш за него... но запомни едно... мъжете трябва да се борят за теб, а не ти за тях... те не обичат много да им се слагат... губят много бързо интерес
МухахахПървоначално написано от Malena
![]()
Най-тъпото нещо, което съм чувал на скоро!
Ти кво да нямаш златна п*тка, че да се "БОРИМ ЗА ТЕБ!!!"
--------
Но да - предлагам ти да го оставиш да се бори за теб. Залагам си лявата топка, че никога няма да го имаш (поне не и по този начин).
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
![]()
![]()
Така е няма начин да не ти устои![]()
![]()
още едно подобие на мъж....
Абе както съм изнервенааааааааааааа лелееееееее![]()
![]()
![]()
Ето заради ку*ви като тебе хората страдат!!!!!Ебати овцата....ти за ква се мислиш,че ше се бъркаш в чуждите връзки бе?! Като си има приятелка го оставяш на мира...бахти хората дето ги имаЗа вас момчетата ли свършиха,че налитате на обвързаните?! И кво ше преспи с тебе и?! Май ти си МЕГА загорялата,а? Преди няколко месеца е бил сам и ти не си успяла да го спечелиш,сега къде се буташ между шамарите ми отговори
Аз ако бях на мястото на гаджето му в момента,в който разбера за съществуването ти щеше да ти се прииска никога да не си доближавала тва момче
Аз съм 90% сигурна,че просто защото виждаш,че е щастлив с друга и искаш да ти го набие в гъза,за да страдат и другите,а не само ти!!!!!!! Абе знам ли.....ако го обиаше нямаше да се чудиш как да те на*бе ами как да го спечелиш.И именно това ме кара да си мисля,че си адски пропадналото момиче.Като си разбивачка на сърца и връзки кво ни питаш нас как да го забиеш?! Вие секс богините нямате ли си някви отработени методи?!?!?!!?!?
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 2 от правилника!
Благодаря!
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
БРАВО МАЦКА!!! РАЗБИ КОЧИНАТАПървоначално написано от strange__
РЕСПЕКТ!!!
RESTECPПървоначално написано от penywise
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Абе забрави го,зае*и го,ако той реши сам ще дойде при теб.Пък и ти сама каза че има много мъже!!!
Господ да пази къщата от зла дума и тъпа жена [-o<
Хах прав си!Че като си помисля на мен,ако ми се беше случило...щях да я разчекна тая....Първоначално написано от penywise
Ти си нищо повече от една жалка пикла, айде да не кажа курветина. ТИ, мило , глупаво дете нямаш правото да се опитваш да се бъркаш в чуждите връзки. Не ти ли е унизително, или до такава степен си свикнала да те тъпчат хора, които нищо не изпитват към теб? Не си ли се замисляла, че това момче може да ОБИЧА ( ако знаеш какво е това 'обич') приятелката си?! Знаеш ли той ако е свестно момче за какъв долен боклук ще те помисли ( и с право)?И не - НЯМАШ ШАНС! Отрязал те е и толкоз! Представи си колко те харесва щом даже когато е бил свободен те е умножил по нула... Онова момиче със сигурност е много повече от теб, скъпа и с жалките си курвенски изпълнения нищо няма да постигнеш...освен един ден да се гръмнеш като осъзнаеш що за стока си, пикла скапана!!!Първоначално написано от stereophonix
Точка 2 от правилника!
Благодаря!
А най-лошото в случая е,че има изписани 2 страници със съвети как да го "спечели"Първоначално написано от Анонимко
Аре бе осъзнайте се!!!! Вие като и казхте да го напие на някой купон или да му се натиска в дискотеката замислихте ли се,че утре вашето момче може да отиде някъде сам и да се намери някоя изпаднала курва като тая и да го направи тва?! Дали щяхте да се чувствате добре?! Ми не....щяха да се появят 10 теми от сорта: "Той ми изневери....сега какво да правя?"!!! А всъщност вие сами давате идеи как да ви отнемат момчетата....научили сте някви "женски хитринки" и арее да се правиме на големите свалячки сичките
ПАЗИ БОЖЕ,СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА
![]()
Точка 2 от правилника!
Благодаря!
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше