- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ot4aqna sam..
Като гледам си доста решена да го минеш това момче!![]()
Начини има доста. Примерно флиртувай с него, но не по някакъв безобиден начин, прави му намеци. За това се сещам в момента.
Ааа да, за малко да забравя...ако момчето е някакво примерно, не кръшка и т.н. , на изключвай възможността да си останеш на сухо.![]()
Успех.![]()
Като нямате с какво да помогнете защо въобше пишете?
Тя има ПЪЛНОТО право да прави каквото си поиска и да търси съвет относно това как да го направи. Щом иска да спи с него - нека го направи! Негов проблем си е, че си има гадже и евентуално може да се поддаде на изкушението и да и изневери.
Сега е времето да си живеем живота и не трябва да се ограничаваме с "той си има гадже, няма да се занимавам с него" и т.н. Те да не би да са женени, че чак толкова се впрягате? Ще ходят днес, утре, още месец-два, може би година, но накрая най-вероятно ще се разделят. Няма лошо! Както и няма лошо, че той може да преспи със stereophonix, така или иначе, ако не го направи с нея - все някога ще го направи с някоя друга.
Аз винаги съм била твърдо зад мнението, че човек трябва да се стреми да получи всичко, което иска, било то и в известен разрез с общоприетите обществени норми, стига да е в границата на нормалното разбира се. Всеки живее за себе си, малко или много всички сме егоисти и се стремим към това на нас да ни е добре. Една от най-добрите формули в живота е да гледаме своя си интерес, да правим всичко, за да постигнем мечтите си, само така можем да се почувстваме щастливи и пълноценни.
Също така strange__ аз не бих имала нещо кой знае колко против, ако гаджето ми (по принцип, в момента нямам такова) спи с някоя друга. Това е моментен порив, страст, желание, каприз, алкохол, резлутат от дадено стечение на обстоятелствата и т.н. и в никакъв случай не е фатална грешка. Ако двамата се обичат нищо не им пречи после пак да продължът след една изневяра, а ако не могат да си простят за нея - значи все някога са щели да се разделят. Ако има любов и тя е достатъчно силна, всяко изпитание може да се преодолее. Приемете това дори като един тест за любов и доверие, който според мен малко хора биха могли да издържът.
иди в магазина му , съблечи се и тоя ще те оправи , ако не е педал
лично аз бих те изчукал ама едно хубаво , че повече да не се сетиш да се бъркаш в работите ми...
онова с малките буквички си е вярну![]()
!
горе си беше мой пост
и това ако е тема за любов аз ще се гръмнъбаси любовта
![]()
heh .. e vie sigurnu si imate nekvi dalgi vrazki i vi e strah dali maom4enceto vi nqma nqkoi den da se izku6i da e s nqkoq druga.. q se postavete na moe mqsto, to e mn lesnu na mqstoto na priqtelkata mu.. ii drugo - ne sam se izrazila mn dobre, pak i vie ne ste me razbrali ama izob6to.. az ne kazvam, 4e zadaljitelno iskam da se e*em .. prosto iskam da proqvi nqkav interes kam men, pak i moe izob6to da ne go varji posle! PEACE! kako ste se razbu4ali tuka 6e kajete, 4e va6eto gadje 6e zaribqvam ili pak 6te razdelqm semeistvo s 5-6 deca. az si mislq, 4e ko pravq ne6to takova to sega mu e vremeto da iziveq vsi4ko i da ne se saobrazqvam s "pravilata", koito horata priemat.
tva bqh az de..
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Виж кво stereophonix съглсна съм с това,че сега е времето да не се съобразяваш с "правилата",но както се научиш сега така ще си цял живот! А,пък и кво казваш че било лесно на мястото на приятелката му...кое му е лесното не разбрах?!Къде къде по-елементарно е всички да се съгласим с тебе и да не се замислиш за последствията
Не можеш и няма да ме убедиш,че си права,защото за мене тея като тебе са.....аре ше те оставя да погадаеш малко....
prosto^az^f, ми ок тогава ше те видиме,когато гаджето ти изневери...обикновено тея най-ширко скроените най-много страдатАбе може да съм консервативна или глупава,или изостанала,или нз ква,но за мене тва е чисто к*рвенско поведение!!!
Само едно ще ви кажа:ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА![]()
А относно,че сме имали дълги връзки и нз си кво....ми така е някой си намираме момчета и успяваме да ги спечелим,а други крадете чуждите![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ти добре ли си?!Също така strange__ аз не бих имала нещо кой знае колко против, ако гаджето ми (по принцип, в момента нямам такова) спи с някоя друга.![]()
![]()
![]()
zavisi ti kolko si golqma.moje da ne mu se zanimava s teb za6toto si malka \/
Ako obi4a priqtelkata si i e stabilka nema shans mili4ka ! Zamisli se...vij za kakvo stava na vypros i sled tova deistvai...
Abe az pak da ti kaja..ideqta s diskoto me kefi..men tolkova pati sa me preebavali..taka4e hi4 nqma da mu mislq,4e ima priqtelka..ako izdebne6 udobniq moment i vsi4ko stane 6te vidi6 kolko darji i toi na neq...mnogo malko mom4eta biha ustoqli na nqkoe predlojeniq...i to ako e podneseno taka kakto be6e opisano po-gore....uspeh vse pak![]()
postypvash kato egoisti4na ku4ka a ideqta za diskotekata beshe nai dobra
P.S:moje li da si 4ak tolkova jalka shte go sledish shte se vaspolzvash dokato e piqn da ti go na4uka i pri tfa ve4e ti e otkazal direktno koeto e oshte po zle i ima priqtelka bojeeee jalka si i to mn![]()
![]()
![]()
ave shta e.a i tupata k...a, ti za kvi na mislish nas mujete ma! ei takiva kato tebe mnogo ama mnogo me draznqt. pojelavam ti nqkoi den ama taka da se vliubish che daje da ne mojesh imeto si da kajesh. i ako toi ti izneveri togava shte razberesh kak shte se pochuvstva priqtelkata na tvoq nastoqsth liubim chep - zashtoto tochno tova e toi za teb sega - edin chep. po dobre si go snimai, vzemi snimkata v ednata mu ruka, edin vibrator v drugata i pochvai...
po dobre se otkaji.6tom ne e stanalo ni6to dokato si e nqmal priqtelka,zna4i sega nqma6 6ans![]()
predi vreme 6tom ni6to ne e stanalo,sega ne ochakvai ne6tata da se promenqt.naistina nqkoi momcheta sa mnogo tvardoglavi i si darjat na tqhnoto.naprimer edna moq priqtelka mnogo se natiska6e na edno momche,puk toi vze da q otblaskva daje o6te poveche,zashtoto mu beshe dosadila.![]()
тъпа глезла!ако аз бях това момче никога не бих те погледнала ако щтеш и гола да ми дойдеш да ми се предлагаш!майкоооооо и тъпота!!!!!Първоначално написано от Анонимко
spored mene kat ste na diskoto se oble4i sexy piini 1 ,2 da ti e po lesno ,pokani go na pitie i kato se otpusne naprao mu predloji da se ****a ako ne stane rabotata tegli mu `1 maina i bez tva moe da ne go vidi6 pove4e tova e ot men
![]()