Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от stereophonix
zdraveite! .. ta da vi razkaja moqta istoriq i da mi dadete savet.. zna4i ima 1no mom4e v moq grad (te sa mn de.. ama az za 1no kokretno 6te govorq) kade mn sam si go haresala! mn! .. toi e prodava4 v 1n magazin (ot sega zabravete da mi kazvate "hodi po-4esto v magazina" 6toto ne stava). predi nova godina si go zaribqvah, zapoznah se s nego (sama!), na kafe 6tqhme da hodim ama ne6to ne otidohme na kraq i az se otkazah ot nego. togava toi si nqma6e priqtelka.. ama ot 2-3 dena go vijdam 4esto i se setih za nego i pak sam ambicirana da e moi pone za 1na no6t! sega si ima priqtelka po princip, no vse pak e maj (ni6to li4no kam majete ot foruma!).. ta molbata mi e daite nqkakav savet za taktika kak da go zaribq.. provah ve4e s direktniq pat - "haresvam te i iskam da izlezem" i ne se polu4i.. vse trqbva da ima i drug na4in! tova e maj za boga! sega 6te kajete "ami priqtelkata mu. nqma li da ti e gadno?!" .. ami ne, ne me barka izob6to! ne vi li se e slu4valo adski mnogo da iskate ne6to! ama mnogo mnogo!!! ... e az taka go iskam nego, toi prosto e perfekten! .. iskam da vidq kakto 6te e s takova mom4e! nadqvam se da poglednete seriozno na temata mi 6toto az sam naprau ot4aqna, samo za tva si mislq! o4akvam va6ite otgovori! mersi!
P.S. mersi, 4e pro4etohme post-a mi!
Ти си нищо повече от една жалка пикла, айде да не кажа курветина. ТИ, мило , глупаво дете нямаш правото да се опитваш да се бъркаш в чуждите връзки. Не ти ли е унизително, или до такава степен си свикнала да те тъпчат хора, които нищо не изпитват към теб? Не си ли се замисляла, че това момче може да ОБИЧА ( ако знаеш какво е това 'обич') приятелката си?! Знаеш ли той ако е свестно момче за какъв долен боклук ще те помисли ( и с право)?И не - НЯМАШ ШАНС! Отрязал те е и толкоз! Представи си колко те харесва щом даже когато е бил свободен те е умножил по нула... Онова момиче със сигурност е много повече от теб, скъпа и с жалките си курвенски изпълнения нищо няма да постигнеш...освен един ден да се гръмнеш като осъзнаеш що за стока си, пикла скапана!!!
А най-лошото в случая е,че има изписани 2 страници със съвети как да го "спечели" Аре бе осъзнайте се!!!! Вие като и казхте да го напие на някой купон или да му се натиска в дискотеката замислихте ли се,че утре вашето момче може да отиде някъде сам и да се намери някоя изпаднала курва като тая и да го направи тва?! Дали щяхте да се чувствате добре?! Ми не....щяха да се появят 10 теми от сорта: "Той ми изневери....сега какво да правя?"!!! А всъщност вие сами давате идеи как да ви отнемат момчетата....научили сте някви "женски хитринки" и арее да се правиме на големите свалячки сичките ПАЗИ БОЖЕ,СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 2 от правилника!
Благодаря!