.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    BiSy_BoY
    Guest

възможна ли е дълга връзка м/у суеци ? :)

кфо си мислите като няк'ви дечица на по 14-15 години ходят с някой много време , да речем от 8-9 месеца , година и натам . Т'ва не е ли ненормално още едвам прохождат за истинския живот

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    ами аз по принцип съм против това ,според мен до 18годишна възраст трябва да походиш с този-онзи(ма не да си курвенце ) ..та точно тези години вие изпускате мн неща,та акоимате сериозна връзка ,всякаш сте омъжени .. имам една приятелка ,която от 13 годишна вървеше с 15 годишно момче(вече 6 години)сега тя е на 19,а той на 22 ... и всички ги чакаме да се женят,та тя не знае как и би билос другиго..
    а като една др позната до 19г не се бе целувала ,камо ли за секс да говорим и завърши даскало и за първият срещнат се омъжи..

според мен до 17-18 трябва да опознаеш хората от противоположният пол и след това да се обвързваш по сериозно... но все пак Любовта не пита,а направо връхлита
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Abe momichenca na po 12 zapochvat poloviq si jivot ti pitash dali e normalno da imat dylgi vryzki...veche nishto ne moije da me ochudi
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ами според мене дългите връки възникват от това, че в тая възраст много лесно се привързваме и сприятеляваме, и понякога тва се бърка с любов но все пак не при всеки е така, има такива, които наистина се обичат

P.S. аз също не съм по дългите връзки - точно сега ми се живее и искам да опитам от всичко :P и все пак има човек, с когото, ако можех, бих прекарала целия си живот без да погледна друг.. а може и повече животи даже... но за жалост той си остава само минало и мечта
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Iliqn4eto
    ами аз по принцип съм против това ,според мен до 18годишна възраст трябва да походиш с този-онзи(ма не да си курвенце ) ..та точно тези години вие изпускате мн неща,та акоимате сериозна връзка ,всякаш сте омъжени .. имам една приятелка ,която от 13 годишна вървеше с 15 годишно момче(вече 6 години)сега тя е на 19,а той на 22 ... и всички ги чакаме да се женят,та тя не знае как и би билос другиго..
    а като една др позната до 19г не се бе целувала ,камо ли за секс да говорим и завърши даскало и за първият срещнат се омъжи..

според мен до 17-18 трябва да опознаеш хората от противоположният пол и след това да се обвързваш по сериозно... но все пак Любовта не пита,а направо връхлита

Познавам хора,които от 8 клас ходят и като станат към 30 се женят...Батко ми е на 28 а приятелката му на 20 и ходят от 6 години заедно...Много време...Е хубаво е влюбени са ама аз първо искам да се нажея...да не бъда с един двама...Да се порадвам на живота щот секи мъж е различен...Абе не знам...винаги съм сменяла мн бързо гаджетата...Но винаги съм искала да имам нещо мн сериозно с едно от бившите си гаджета,което зажалост все още обичам
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    София
    м/у суеци е малко вероятно...
    виж ако са чируси - може
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Цитирай Първоначално написано от Iliqn4eto

sigurno..e taka
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ми всеки човек е свободен да си прави каквото иска.
    дали някой има сериозна връзка или не си е негова работа и не виждам защо тук трябва да коментирате и да съдите....
    по принцип и аз съм на мнение,че е хубаво човек да си поживее малко,но ако съм страшно влюбена в някой естествено,че ще искам да имаме сериозна връзка.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    защо си мислите че вие определяте кое е нормално и кое не когато нещата се случват никой не пита
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    защо си мислите че вие определяте кое е нормално и кое не когато нещата се случват никой не пита
    Правилно - майките ви определят
    (8 в къщи!!!)
    (да 'нси забраиш чехлити'")
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Град
    до тебе...
    suglasna
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)

Браво midnight . Много точно казано . Спести ми гневните слова

П.П На 16 съм .. и бих прекарала много много много много дълго време с момчето което обичам . Какво като няма да съм опитала как се целуват , как се е*ат много момчета (мъже) Нали съм намерила това , което искам

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

mi neznam az si imam pr ot godina i neshto i izobshto ne me interesuva kak se celuva ili kak shte mi e sas nqkoi drug sled kato s choveka do men mi e dobre

Guest
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Правилно - майките ви определят
    (8 в къщи!!!)
    (да 'нси забраиш чехлити'")
    axaxaxaaa

Re: възможна ли е дълга връзка м/у суеци ? :)

Цитирай Първоначално написано от BiSy_BoY
    кфо си мислите като няк'ви дечица на по 14-15 години ходят с някой много време , да речем от 8-9 месеца , година и натам . Т'ва не е ли ненормално още едвам прохождат за истинския живот
    Аз съм на 15 и с моя приятел ходим вече 1 година и 5месеца!Е?
    [color=

Guest
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    ами според мене дългите връки възникват от това, че в тая възраст много лесно се привързваме и сприятеляваме, и понякога тва се бърка с любов но все пак не при всеки е така, има такива, които наистина се обичат

P.S. аз също не съм по дългите връзки - точно сега ми се живее и искам да опитам от всичко :P и
    napalno podkrepqvam tova mnenie

Град
    Nqkude v sveta na me4tite..
    Хората сами си разбират в смисъл,до преди две години и половина неможех и по 1 седмица с един, а сега съм много влюбена и честно казано нямам нищо против да прекарам живота с този човек(сега съм почти на 17).
    Неможеш да съдиш някой, за това че се е влюбил,то това не е като да те питат "Искаш ли сладолед-ДА или НЕ?"!!

Lesno e da kaje6 kolko si slab, mnogo po-trudno e da dokaje6 kolko si silen vsu6tnost!

Голям фен
    za men tova e edin na4in da izraste6,az na sam 15god. i ve4e hoda 2 god...s edno momche...neznate prosto kolko sam izrastnala...i kolko po-dobre razsajdavam...spored men ako ima6 nqkoi do teb...koito da ti pokazva da te uchi...se uchish mnogo po-barzo......osobenno ako toi e po-golqm...6te ti poso4i pravilniq pat...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Всичко е възможно!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    za men tova e edin na4in da izraste6,az na sam 15god. i ve4e hoda 2 god...s edno momche...neznate prosto kolko sam izrastnala...i kolko po-dobre razsajdavam...spored men ako ima6 nqkoi do teb...koito da ti pokazva da te uchi...se uchish mnogo po-barzo......osobenno ako toi e po-golqm...6te ti poso4i pravilniq pat...
    Така е в такива времена по-малките израстват супер бързо(в акъла)!

Фен
    Град
    София
    аллооуу. що за bullshit?

никога не съм имал връзка по-кратка от 1 година. сега като се замисля - всичките ми приятели са така.

ако не познаваш един човек достатъчно добре, ако не го харесваш колкото трябва... за чий хуй изобщо си тръгнал с него.

отиваш в Ескейп и си хващаш някоя шаврантия за секс и това е.

или на преобладаващата тук възраст -- в някой друг клуб

п.п.: и аз съм си мечтал за краткотрайни връзки - ама "кур тате баница". не мога да зарежа жена, която съм си избрал (пфу... т.е. ме е избрала )

Аз точно това правя сега!От малка си ги въртя,НО не сериозни връзки,живея си както си искам,не се държа като курва изобщо даже.Вече съм на 17 и тъкмо преди два дена си фанах ново гадже,ама.....май с него ще стане нещо сериозно.

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си