.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

На полянка...

хм.. много ми е интересно дали сте го правили на поляна из природата.. и ако е да какво е чувството,денем или нощем е било
    питам щото моя иска като се затопли да ходим на някоя полянка,от него завивката,яденето,а от мен само... аманз ,я ако некое животинче ни свари или някой човек

нз,ама ми се иска
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Един приятел разправяше, че го е правил (поне се е опитал) с неговата мацка на Витоша. Докато търсили полянка, ми каза че грам човек не срещнали, обаче точно когато открили готино местенце и започнали същественото, от никъде през 5 мин. изниквали хора и било някъв съкс, щото поради тази причина нищо немогли да свършат...кофти работа.

P.S.
    Иначе и мен доста ме блазни тази мисъл на някоя полянка сред природата и мисля, че е крайно време да бъде осъществена.

borisovata gradina broi li se?
    ina4e sum go pravil 1 put samo na polqnka na vilata gore v gorata kadeto daje i jivotinki nema nikvi, osven nekvi nasekomi, ama be6e prive4er ta po4nahme po svetlo i svur6ihme po tumno

Да правили сме. И много готино. Най-добре една къса поличка за по-сигурно и давайте не се чудете.

http://palevo.com/news.php?id=451

Guest
    Както денем , така и нощем.
    Денем, когато през деня сме отивали с някоя мацка от хижата на "разходка", нощем, когато сме били 10 4овека на бивак, и като се стмни и вс4ки си легнат да спят в спалните 4ували, и като някоя мацка се пресегне и ме погали по носа или по брадата и следва дискретно разкоп4аване на спални 4ували и... сещате се.
    относно секса на полянка е важно да имаш 2 неща(освен презерватива) под ръка- 4иста вода и 4иста салфетка.
    Спалния 4увал е много удобен, особено през нощтта, защото не ти е студено на кракаат или на дупето ... ако сте гаджета можете да си направите спалните 4ували да се закоп4ават с ленто от с т.нр'котешки ези4ета" и тогава от 2 спални 4увала се прави 'спалня-4увал" за двама..
    на палатка също е яко, стига палатката да не е прекалено малка.

Guest
    [/b]хехехе ами дам там ми беше първия истински секс...след първия ми път!
    Ами отиваме ние уж само на разходка...и варвяхме доста и там през някви поляни минавахме и бяхме на някаква поляна мн високо дето се виждаше целия град.Иии целуваме си се ние обаче страстите се разгорещиха...и стигнахме до секс,интересното беше,че не носехме нито завивка нито нищо....аз лежах на приятеля ми върху якето...ии беше супер само че като си отворех очите и виждах разни треви над мен и през цялото време ме беше страх от некви животинки Добре че нямаше опасност някой да ни види,защото полянката беше много забутана и никой не ходеше там Беше вечерта някаде към 7-8-9 и като си тръгнахме беще вече тъмно...стъпих в едно блато и после като стигнахме на по-светло видяхме ,че тои имаше сперма върху якето...нз как се беше изпразнил :P
    След тва горе-долу се приведохме във вид и ходихме да ядем пица \/

Град
    На оня свят
    Готино е. Даже бих казала много готино
    По нашия край полянките са доста и винаги можеш да си намериш някоя самотна. Аз не съм имала проблеми с посещенията, колкото с неудобства от типа на земята е доста твърда и колкото и одеала да слагате...малко неудобно си остава
    Иначе и адреналина си го има и сичко е cool

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

Голям фен
    Град
    София
    Е ти пък кво пита

Тука НЯМА някой да не е правил секс навсякъде, по много и на често

Пробвай - кво питаш
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Не

Фен
    Град
    В най - якия град

Re: На полянка...

Цитирай Първоначално написано от Iliqn4eto
    хм.. много ми е интересно дали сте го правили на поляна из природата.. и ако е да какво е чувството,денем или нощем е било
    питам щото моя иска като се затопли да ходим на някоя полянка,от него завивката,яденето,а от мен само... аманз ,я ако некое животинче ни свари или някой човек

нз,ама ми се иска

Е к'во пък ако Ви завари животинче , най - много да избяга, ако ВИ завари човек , най - много да се включи

Аз лично не съм пробвал на полянка

Guest
    vednyj,no to vsichko se oplqska,ne nosihme salfetki,nito imahme voda..i posle se pochistvahme ot trevolqcite,ama beshe kofti,tiq bockalqvi trevi..inache trypkata si q ima i samiqt akt e vyrha probvaite :P i kaktoo spomena nqkogo po otgore pone hartiq nosete,ako to ne voda(zaradi spermata) :P

Сексът на полянка си е супер както денем, така и нощем. Единствената разлика е, че денем вратът ти става като на жираф докато се оглеждаш насам-натам за хора. Иначе си е яко!
    Усмихвай се докато имаш зъби!

Голям фен Аватара на thirteen
    iskam i az

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    не съм ма идеята много ме кефи.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    не мерси, да ми влизат разни бубулечки в гъза...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    не мерси, да ми влизат разни бубулечки в гъза...
    Аз ако бях буболечка въоще нямаше и да ти обърна внимание...
    камо ли да ти се завирам в гъзюгата
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    ми аз веднъж просто се разхождах из някви треви и като излязох имах и в гащите

Цитирай Първоначално написано от joro_tev
    Да правили сме. И много готино. Най-добре една къса поличка за по-сигурно и давайте не се чудете.

http://palevo.com/news.php?id=451
    napulno suglasna!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    10х за мненията ,коментарите и съветите значи да не се замислям- Риск печели-риск Губи па ще видим колко е готино ..дано да е така
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Супер фен
    ne sam go pravil ...no mislq 4e e hubavo...nz

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest
    zapoznax se s edno momi4e na plaja na edin kompleks na edin qzovir i se ugovorixme ve4erta da se vidim.Pixme bira i edva izbqgahme ot brat i koito beshe na 10 nqkude.Presledvashe ni oba4e se stumni i nie izbqhahme v nqkakva niva sus jito.imashe cheren put i ot drugata strana imashe livadi.Na neq i beshe za vtori put,pone taka kaza,a za men nqma da govorim i go napravixme tam.Moga da kaja che beshe strahotno na usamoteno mqsto i da 4uvash kak shturcite svirqt....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не съм го правил, но имам желание да опитам.

Guest
    hmmm mn qko zvu4i, bix iskal i az da opitam

Фен
    Град
    Там някъде!
    Според мен би било супер яко ... ама ако няма опасност някоя буболечка да ме полази......защото ме е супер страх от буболечки и направоо......ухххххххх....ужа с...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    ne sam go pravila pak i ne iskam
    Love you Kris !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си