Цитирай Първоначално написано от HeDa
Цитирай Първоначално написано от Atika
Dori i da go e pisal toi ..kakvo ot tova .. vseki si ima minalo .. i tochno tova momiche e chast ot negovoto i to qvno hubava chast..Ne razbiram kakvo te trevoji tolkova, ti ne zapazvash li trypka kym horata koito si obichala ? Spored men e normalno .. nqkakav komentar .. i da se vyrnem kym minaloto, sega ti si s nego ne tq , ne si nabibai filmi i ne se lutai v dogatki ..toi e s teb ne s neq!
Toi moje da e s men samo za seks...ili za ne6to drugo, zashtoto s neq nemoje da go polu4i...Az sum malko po otrakana ot neq, tq e malko po nazad v otno6enieto s mom4etata ot mene...Az nemoga da buda sigurna kakvo pravi toi kogato ne e s men... moje da e s neq.. moje oshte da q obi4a... i tozi komentar e napraven dosta skoro
Edva li obache shte si pomognesh sys samneniq .. ili mu vqrvash ili ne .. ne mojesh da mu zabranish da q obicha i ako naistina vqrvash v tova che vse oshte q obicha , neznam kakvi nadejdi vazlagash nad tazi vryzka , mislq che poveche te e strah ot tova dali toi q obicha a ne dali ima neshto s neq v momenta .. koeto e savsem normalno ..ne mislq che samo 1 komentar moje da pokaje chuvstvata mu .. ti go poznavash , malko ili mnogo moje da razberesh kakvo iska ot teb, zabravi za komentara, razberi kakvo iska toi .. ako e samo sex ..ok.. no ti qvno ne iskash samo tova....... Dano vse pak podozreniqta ti se okajat greshni ..