- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Svur6ih v dupeto i - problem
az sum na 13 priqtelkata mi su6tu. v4era re6ihme da pravim sex i zastoto tq e devstvena go napravihme vuv dupeto i, no mi stana mnogo hubavo ibez da iskam se izpraznih vutre i sega neznam kako da pravime. vuzmogno li e da stigne spermata do tam kudeto trqba i tq da zabremenee i moge li ne6tu ve4e da se napravi ili vsi4ko e svur6eno. mnogo me e strah pomognete pls.![]()
Споки сладур, няма страшно, няма опасност да е бременна \/ Карай си живота и не се притеснявай
![]()
Ама я пак... на 13 ли каза че сте![]()
![]()
Ужас... Недейте така бе деца(то верно и аз не съм много по-голяма ама все пак...)
![]()
xaxa lice uspokoi se bre kak ot dupeto i da otide "tam kadeto trqbva" chuvash kakvi gi prikazvash tva i da se sadere priqtelkata ti nemoje da stane nqma ot kakvo da se pritesnqvash![]()
obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal
Спокс няма такава опасност , така че успокй топката....амаа.....13....уау!!!Мисля,че ви е раншко за секс ама щом сте "готови"
![]()
Dano da e taka 4e cqla no6t ne sum spal da mislq ko 6te stane.
Споко
Представете си тяхните деца какви ще бъдат?
На 6 ще се...
Изроди![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
tova e ujasno az imam priqtelka na 13 koqto se pritesnqva 4e ne e pravila sex a samo frenska lubov predstavqteli si na 13 da se pritesnqva6 4e si devstvena
ela tancuvai s men i az 6te ti prostq
ela tancuvai s men dokraq na noshta
e neeeeeeeeeeeeeeeee lud li si na 13 ve4e v guza go poemat !!! tq oshte ne znae ot kude pishka i ve4e v guza si go slagaПървоначално написано от penywise
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spoko nqma kvo da stane!!!!!
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
ni6to nqma da mu stane na momi4eto..stiga izhvurlenata sp...a da ne e dostignala da do p.teto i !
Ne e ste li malki o6te za analen seks ,az ne sum mnoo golqma ama vse o6te ne mislq sda go pravim v g.za
![]()
![]()
И аз това се питамПървоначално написано от pOny
![]()
с изчерпателните и ясни отговори дотук, считам темата за приключена.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html