- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа -втора ... N среща
Незнам - може да има такава тема :
Когато си на първа втора трета или .... среща с момиче - по какво
можеш да разбереш, дали тя е готова да я докоснеш прегърнеш или целунеш, убеден в това че не зная нейните чъвства мене често ме е страх да не я поставя в неудобно положение (тя да не иска).
Ако правилно си изиграеш картите - тя ще си задава този въпрос вместо теб.
И все пак - ако на първата среща е "срамежлива" (едва ли) и се притесняваш да не сгрешиш (едва ли) - ще си я цункаш като си казвате чао... Да има от какво да трепка сърчицето и цяла нощ![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Искаш да кажеш, че щом се е съгласила да излезем - значи се е примирила с "риска" да и се случи нещо такова?
obshto vzeto da!
osven ako oshte ne e osuznala za kakvo ide re4a i ne se pritesnqvai ti sam shte nacelish momenta v koito da deistvash !!! shte ti doide otvutre!!!
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Ми... за да се навие едно момиче да излезнете само двамата - очевидно не е щото си няма друга работа
Винаги има едно "но" (ма кво ти пука?). Ако все пак се дръпне - ще ти мине с номера, че те чувства само като приятел (yeah sure.. right)
Tя ще ти подскажа. Следи движенията и, очите и... очите не могат да скрият това, което иска сърцето.
Ако просто се държиш естествено и БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ и да мислиш за такива ГЛУПОСТИ от типа на "ох леле кога да я целуна?" (в неделя!) - всичко ще е наред. Ако ти си спокоен и тя ще е "спокойна". Дори и да се провалиш с целувката (тя да "не иска") - хич да не ти пука... (ма едва ли ще се прецакат нещата)
И после ей така -![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
purva sre6ta ne e mnogo uda4no da i se nahvurli6 i da q razceluva6
vtorata(zavisi kak se razviqt ne6tata) za 4ao moje da q celune6 po buzata
(primerno)
za tretata-mislq 4e e nai dobre da zapo4nete da se![]()
(no zavisi kak sa se razvili ne6tata)
i sled tova vsi4ko si trugva.........
(taka mislq az)
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Еми примерно ако искаш да я прегърнеш, прегърни я. Ако тя не иска, леко ще се отдръпне и ще разбереш, че не го иска....как прозвуча само.
Това е.![]()
Успех.![]()
Първоначално написано от penywise
Abe az si mislq 4e ako 4oveka pravilno si izigrae kartite moje ne samo da q gu6ka ami da q suble4e na edin poker :P oferta si e![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
dano da si gi izigraq prawilnoПървоначално написано от n0mak
![]()
пробвай с магическия квадрат![]()
![]()
ili magi4eskata pru4icaПървоначално написано от penywise
(a.k.a. kol4e)
I am in your fridge stealing your foodz!!
I've Got The Magic Stick
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
I've got the magic dick...Първоначално написано от Fat_phil
ти не знам кво имаш![]()
nqma 100% garanciq , i ma mega typi momi4eta, 4esno, slu4valo mi se e...kanq q na sre6ta. Tq "ok, bla bla, edi koga si"Първоначално написано от akademika
izlizame i sled tva nau4avam ot drugi 4e ne me haresvala...e za ko izlizala s men, edin bog znai!
Ми батенце кат' те гледам и вземи измисли един алгоритъм и си го ползвай. Харабъ да стаа.
Ami ako momi4eto e takova kato men to o6te na parvata sre6ta 6te iska pregratki,celuvki i t.n.Nqma ot kakvo da se pritesnqva6 davai ne vqrvam 4e momi4eto 6te ti se rasardi
![]()
Значи...има една тактика за първа среща.Да речем,били сте на кафенце или сте в парка. И докато си ходите навръщане (или в парка) все още непрегърнати заобикаляш с някво нежелание някой минувач. Moже и двама-трима. И веднага след това и казваш "Може ли леко да те гушна (хвана за ръката) да си ходиме спокойно,шото ми писна да се разминавам с хората". Тя 100 % ще е малко панирана (все пак и за нея е първа среща с теб) и дори може да не разбере замисъла ти. Пък по това колко време ходите така прегърнати (хванати за ръце) и дали по някакъв начин се издава,че и е приятно,ще разбереш дали те харесва или не.
![]()
Мммм много интересно мислене!Вие момчетата ги измисляте много интересниПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Първата среща е някакси за опознаване...Но съгласи ли се да се видите пак,значи спокойно можеш да си деистваш на втората среща!!!![]()
Е,как! Много ясноПървоначално написано от Krem4eto
Тая "тактика" между другото съм я измислил сам и най-интересното е че общо взето действа.
Така че дерзайте,колеги!
![]()
spored men na pyrva sre6ta ne trqbva da stava duma za celuvki i pregrydki.pyrvata sre6ta e za opoznavane na haraktera.na vtorata ve4e,ako vsi4ko se e razvilo dobre-nqma da ima problem za pregrydki.no ne trqbva vednaga sled tova da zapo4ne6 da q celuva6,a kym kraq na ve4erta.za treta sre6ta nqma kakvo da govorim.tq e qsna.i ne zabravqi pokrai celuvkite da i pravi6 po nqkoi drug kompliment.tova 6te q razmekne o6te pove4e(kazvam go ot opit).kysmet!!!
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!