.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    akademika nqma6e li da e po lesno da i kaje6 na momi4eto 4e q obi4ka6 bez da q m14i6 da re6ava zada4i...?!
    Moje bi e taka , no spored men tq trqbwa da go e usetila

Цитирай Първоначално написано от akademika
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Не се ли получава "Обичам те"?
    Индуктивно или дедуктивно стигна до верния извод. =D>
    kaka, to kato se zagleda6 v tez bukvi kvo drugo da e... ne 4e ne moje da se re6i ama se poznava s gledane
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от n0mak
    kaka, to kato se zagleda6 v tez bukvi kvo drugo da e... ne 4e ne moje da se re6i ama se poznava s gledane
    postarah se da gi razbyrkam maksimalno

Цитирай Първоначално написано от n0mak
    postarah se da gi razbyrkam maksimalno
    dade ama sa 10 bukvi na krust poznava se lesno kakto i da gi razburka6.. :]

Guest
    Батенце, ако тръгнеш да сваляш с математика и физика девойки, шансовете ти са приблизително равни на нула. Казвам ти го като човек, който се занимава активно с двата предмета. Предпочитам да използвам музика... По-лесно връзва.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Батенце, ако тръгнеш да сваляш с математика и физика девойки, шансовете ти са приблизително равни на нула. Казвам ти го като човек, който се занимава активно с двата предмета. Предпочитам да използвам музика... По-лесно връзва.
    ]

toz puk.. ot "0.000000001" do "0" ima pove4e 4isla kolkoto sa estestvenite 4isla.. gagaga!

Guest
    И к'во като ги има? Нещо пречат ли ти?!

Град
    Сливен
    въй, пропуснах да кажа ,че са естествени, но повечето са го по
    подразбрали(грешката е коригирана: числата ---> цифрите)

аз също се занимавам с физика + информатика + химия (неочаквано "добра" комбинация)

Град
    На оня свят
    Първо наистина поздравления akademika =D> ! Макар, че наистина е визуално лесно за решение, важното е, че си се постарал.
    А сега относно математиката и момичетата. Не знам защо правите разлика между (математика + момичета) и (математика + момчета). Пола нещо не знам защо ама май не влияе на множеството от допустими стойности. Аз съм голяма фенка на математиката и много ме кефи, обаче съм една на 27 (демек само аз съм в класа)). Ама като се замисля, до сега не съм чула някой да каже, че му харесва да решава задачи... айде някой да ме обнадежди, че не съм само аз... Направо като става дума за математика и очите ми светват и направо ме сърбят ръцете да реша предизвикателството...
    А за свалянето с математика - е чакам някой да го направи... Тва сподер мен е супер оригинално, макар че е въпрос на вкус де. Много от момичетата няма да се впечатлат понеже няма 1 да разберат за какво става дума и 2 доста хора като видят цифри и дигат ръце и казват не мога
    И чакам да науча какво става с девойчето akademika :P

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от avrora

И чакам да науча какво става с девойчето akademika :P
    Струва ми се че работата отива към casus irreducibilis. Но се надявам да обърна събитията в моя ползва,за съжаление тя май е една от ония 27.
    Благодаря за хубавите думи, ти сигурно наистина си рядка стока.
    Интересно ми е да те попитам, кой клон от математиката ти харесва най-много

Град
    На оня свят
    Интересно ми е да те попитам, кой клон от математиката ти харесва най-много
    Ами влюбена съм в числата, логиката и анаграмите. Не случайно не казвам алгебрата, ами числата (за непросветените - алгебрата е много повече от числа и сметки)
    Спомням си като бях в по-малките класове и като имахме едни огромни уравнения. Г-жата ни обяснваше да ги решаваме по-възможно най-краткия път, за да не правим грешки. Обаче моя милост обожава да си играе с числата и винаги съм си ги решавала по възможно най-трудния начин (така и по-бързо се научих да правя големи сметки на ум). След като няколко пъти ми направи забележка започнах да пиша домашните по нейния начин, но иначе да си се "мъча" самичка и да си ги решавам по моя си начин :P
    Това по принцип не е кой знае какво и даже не го препоръчвам на никого, ама мен направо ми се качва адреналина като се получават някакви километрични уравнения
    А за логиката и анаграмите - не съм спала две вечери защото четох една книга с разни анаграмички. Е убийме ама ако не науча отговора не мога нито да спя нито да правя каквото и да било друго.
    Единственото за което съжалявам е, че сега нямам никакво време да си се занимавам с "моята си Математика". Макар че не е никакво оправдание (нищо не оправдава изоставянето на любовта, та било тя и математическа ) сега се готвя за кандидатстудентски изпити и просто нямам физическата възможност да правя нещо за себе си (като казвам нещо за себе си имам предвид да си порешавам някоя друга анаграмка )
    Я кажи в какво се състои твоята "неочаквано добра комбинация"?

P.S. Ако мислиш, че се отклоняваме от темата или че ще флуудим - пиши ми едно съобщение

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

Град
    Сливен
    Ще ти напиша съобщение .

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Bravo...Originalna ideq...Dano momicheto si zaslujava

Повече от фен
    Obi4am te.MOje da se opita6 da go raz4ete6 i bez da go razkodira6-nali e samo 1 cifra

Цитирай Първоначално написано от penywise
    Само аз ли мога да броя до 10?

Я ми разкажете задачката
    хахаха и аз тай
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си