- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Математика + Готин начин да пратиш скрито съобщение
Ами влюбена съм в числата, логиката и анаграмите. Не случайно не казвам алгебрата, ами числата (за непросветените - алгебрата е много повече от числа и сметки)Първоначално написано от akademika
Спомням си като бях в по-малките класове и като имахме едни огромни уравнения. Г-жата ни обяснваше да ги решаваме по-възможно най-краткия път, за да не правим грешки. Обаче моя милост обожава да си играе с числата и винаги съм си ги решавала по възможно най-трудния начин (така и по-бързо се научих да правя големи сметки на ум). След като няколко пъти ми направи забележка започнах да пиша домашните по нейния начин, но иначе да си се "мъча" самичка и да си ги решавам по моя си начин
:P
![]()
Това по принцип не е кой знае какво и даже не го препоръчвам на никого, ама мен направо ми се качва адреналина като се получават някакви километрични уравнения![]()
А за логиката и анаграмите - не съм спала две вечери защото четох една книга с разни анаграмички. Е убийме ама ако не науча отговора не мога нито да спя нито да правя каквото и да било друго.
Единственото за което съжалявам е, че сега нямам никакво време да си се занимавам с "моята си Математика". Макар че не е никакво оправдание (нищо не оправдава изоставянето на любовта, та било тя и математическа) сега се готвя за кандидатстудентски изпити и просто нямам физическата възможност да правя нещо за себе си (като казвам нещо за себе си имам предвид да си порешавам някоя друга анаграмка
)
Я кажи в какво се състои твоята "неочаквано добра комбинация"?![]()
P.S.Ако мислиш, че се отклоняваме от темата или че ще флуудим - пиши ми едно съобщение
![]()
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!