- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MIT LI SA RAZKREPOSTENITE MOMI4ETA
Zdrasti na vsi4ki... predi okolo 4 meseca se premestih v Sofia, i se nadqvah tuk kato po golqm grad da ima po razkreposteni momi4eta... v interes na istinata vzeh da se 4udq ima li gi izob6to, za6toto dosega popadam na nqkvi ili prekaleno spe4eni i konservativni, ili na nqkakvi absolutni kurvi, koito se interesuvat samo i edsintveno ot pari...
Mnogo mi e interesno kakvo mislqt drugite, pak ako vav foruma ima takiva macki 6te se radvam da vlezem v kontakt![]()
tva nqkvi 4algarnici li sa?
Точно в тия са най-пробитите курви... с тая разлика, че за Биад ти трябва от Е класа нагоре![]()
Мит са брато... нещо са се помислили за звезди всички, правят се на много недостъпни, искат пари, искат тва, искат онова...
А ти дават само една путка...
Не е оферта май![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
koe ne e?
Неможе в столицата на България да няма![]()
Ми... на мен лично ми е по-интересно с нещо повече от тъпа курва, която иска само пари...Първоначално написано от DDRIVER
And in the end... they are all the same...![]()
![]()
(а бе... то верно било оферта)
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
mislq 4e pogre6no me razbirate... ne govorq za tapi kurvi, a za normalni i svesni momi4eta koito prosto sa razkreposteni, ima golqma razlika mejdu dvete...
naq golqmata oferta e da dava putka i da iska samo Dick tova e!!!
no rqdko sa taka !!!! hubavo 4e moeto momi4ence e taka![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Mit li ??? Ta te sa ejednevie ...![]()
shte me zapoznaesh li s nqkoq?Първоначално написано от Jessika_MG
Едва лиПървоначално написано от DDRIVER
![]()
![]()
хаха...уау - преместил си се в друг град заради момичетата? Хаха...ти определено разби представите ми за "цел в живота". Ако искаш момиче иди в някоя дискотека или се разходи из Люлин с лъскава кола - 6те ти се лепнат като мухи на лайно - БУКВАЛНО!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
verno si e lulin si e "grada" na seltacite i ejednevnite momi4eta koito puk za smetka na tova sa hubavi i to dosta!!!Първоначално написано от SEXtreme
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
ne be premestih se za6toto mi predlojiha adski dobra rabota... hahaha... razbi s logikaПървоначално написано от SEXtreme
am....nz kakvo tochno imate v predvid pod razkreposten,no mega mn priqteli sa mi kazavali,che mislq dosta razvrateno,predlagala sam na priqtelite si troiki i vs dr takiva prostotii,sex pred publika...ama vechno mi se otkazvai az dori veche si mislq,che neshto sam sbyrkana,za da iskam qvno tolkova mn....
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Za koe edva li 4e ne mi stana qsnoПървоначално написано от penywise
![]()
Abe navsqkade gi ima vsqkvi...nqma zna4enie v koi grad si ili v koq dyrjava ... ama nikvo zna4enie nqma ... Nqvsqkade - vsqkvi![]()
Едва ли може да го запознае с такиваПървоначално написано от Jessika_MG