- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пу6или ли сте джойнт?
kakto iskate go kajete...joint,marihuana,kozz,makina i dran dran dran..probvali li ste?haresa li vi?smqtate li da povtorite..kajete vsi4ko po vaprosa spored vas...nadqvam se da ne se povtarq temata.ako se povtarq-moderatorite si znaqt raobtata-katinar4e ili DEL..ae
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Пушил съм да.Когато опитах бях на 14 или 15 не помня и изобщо не ми хареса,а да не говорим че осъзнавах колко е вредно.Не съм повтарял не чувствам и нужда
Не съм пробвал и както и с цигарите нямам намерение да го направя
Peace
So it began...
първо темата се повтаря за 1283298374 път![]()
и второ Да,много ясно че съм пушила треваи ми хареса
i az sam takaПървоначално написано от Enfoego
![]()
![]()
Enfoego,evala![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
не съм и не искам![]()
Не,не съмАбе да...пушила съм и то доста...по едно време е така доста си пушех,ама ся не бех пушила доста дълго (месец и нещо)...Абе таз трева не е хубаво нещо,ама кво да се праи,4е ми харесва...
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
бройте ме и мене към ваща група;Р май ше сме малко обаче;щПървоначално написано от miloto_girl-4e
Не и не мисля, че имам потребност да пробвам, но не бих се заричала с клетви от рода на :никога няма да опитам
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ми понякога си пуша,стига да се намери кой да почерпи![]()
mi slu4wa se po nqkoga !ne sme bezgre6ni se pak
![]()
не,не съм пушила и не мисля че бих пушила-не ме влече
NE ama si praih 4ai i supa.Basi pomiqta
![]()
ми пробвала съм...хареса ми повторих...и пак повторих...не съм пушила така редовно...общо взето ако има и ако съм в настроение и ако ми се пуши пуша...ако ми се допуши и ако има компания с която да пуша-пуша..преди началото на учебната година и в началото по често пушех...после спрях...по време на първия срок няколко пъти...на нова година малко прекалихме...козихме 7 пъти за цялата вечер и от тогава нещо около 4-5 месеца не бях пушила...на последния учебен ден си наваксах...и след тва съм пушила 3 пъти с едни приятели..
не ми е до нужда...просто ако съм в настроение нищо не ми пречи да стане малко по забавно...![]()
Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
Винаги ще те помним,мила Ани!![]()
ima nqkav matrql v garderoba..
т. 2, 9
az pu6a mnogo treva i mnogo drusaM
Мда пушил сам си мноо ясно...и си ми е кефче...пак ше пука като ми се прииска
Badi GaD za ne te e qD
Pod?volite koe mu e qsnoto?!Първоначално написано от ___Kaka Eli___
т. 2, 9
Pusha mnogo.Po cql den i mi e got ne misla da spiram![]()
Админ-Цоки:
Моля, въздържай се от подобни призиви!
ooooooooooo da.po4ti vseki den i e mn veselo.Trevata e iako neshto ama pokrai vsi4ki drugi bukluci po4nah da ne osuznavam 4e i tia e vredna![]()
marata e istinata release yourselve !!! ;] pu6a si ot vreme na vreme i nqma da spiram ;] nqma kiriq
Пофил съм като всички нормални хора...пробвал съм, яко е...но не мисля да го повтарям защото просто е шибания и тъпотия, вредиш си сам на себе си...
мир
ам пушил съм...рядко паля но...тук в моя квартал секи ден се джаскат такива раотииначе не е лошо стаа ти готино такова..ама не е хубаво да се пристрастяваш тва е
![]()
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
Днеска щях да сгазя две напушени курви, ходят си те такива по тротоаря из квартала аз влизам в завоя от булеварда с около 40-50 и едната както си вървеше лекиинко реши да ми скокне пред колицата с танцова стъпкаеби му майката щех да си пробия спирачките и клаксона, кат излезнах такава псувня им теглих само дето не се разреваха. Иначе съм пушил ама няма да повторя.