- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bremenna sam i nz kvo da pravq :(
така че кажи им в най скоро време важно е за живота ти по нататък не е хубажо да си неспокойна за това имаи покои в душата си като си спокойна и вярваш че сичкопм ще е наред нема да има ПРОБЛЕМИ)
ti sigurna li si 4e moje6 da se gri6i6 dobre za sebe si?za6toto ako 6te go rajda6 tva dete ti trqbva da moej da se griji6 za nego!znae6 li 4e i pri rajdane ima golemi riskove i za jivota na bebeto,i za tvoqt?po vreme na bremennosta s16to trqbva da vnimnava6 stra6no mnogo.ami kato se rodi tva dete?znae6 li 4e 6te trqbva da mu kupi6mnogo ne6ta,primernoampersi,ko6arka,baby-fon,specialen 6ampoan,sapun,prohodilka,dre6ki-kamizolki,nay mnoo,posle 6i6eta za mlqkoto mu,pureta za kat pootrasne....eheeee spisak1t e mn d1lug.ti da ne misli6 4e 6te se izd1rjate ot vuzduha-za okolnite ti si dete vse o6te!a ako napravi6 abort .... tam s16to ima risk de... i posle ako iska6 da zabremenee6 ne se znae dali 6te e bez problemi...nay-dobriqt bariant e da pogovori6 s1s nqkoy po-opiten,primerno mayka ti-vse pak tq te e otgledala i malko ili mnogo g razbira tezi ne6ta
govori s nqkoyq priqtelka za da ti olekne,za6toto kato tr1gne6 da kazva6 na mayka si 4e si bremenna,da znae6 kakvo to4no da kaje6 vse pak...
i ne go kazvay i na ba6ta si...p1rvo na mayka si,i posle tq 6te ti pomogne da mu kaje6.po princip ba6tite sa po-strogite,i 6to se otnasq do zabremenqlata mu d16terq...ne se znae kak 6te reagira,kolkoto i spokoen i uravnovesen 4ovek da e toy
az se iz4erpah ve4e.dano az s1m ti pomognala,dano i drugite sa ti pomognali
pi6i pak da razbereme kakvo e stanalo
![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
Пък ена моя позната забременя в десети клас, направи аборт и стана така, че вене може да има деца и нещо там и е увредено.
Good Luck!![]()
първо си отговори на въпроса дали си финансово осигурена. и не говоря затфа дали гаджето ти ше помага да гледате детето заедно, а трябва да имаш абсолютно стабилни доходи. защото в случая не говорим за домашен любимец, който ако умре ше поревеш 1-2 месеца и ше го забравиш.
това е един нов Човек все пак..
после помисли за живота си - имаш ли някакви планове, които могат да бъдат гадно нарушени от това малко бонбонче.... -> целия ти живот.
аз на твое място (това бих направила АЗ, не ти го давам за съвет) бих абортирала (недай Боже да стигам до там..) най-малкото защото просто ще ме е страх от такава голяма отговорност.
ако не се чувстваш готова по-добре не го прави, ще пострада най-вече невинното дете.
мисли...!
алелуя.
az s1m nap1lno s1glasna s1s i`m so excited!mislq 4e tova si e naistina GOLQMA OTGOVORNOST! pomisli si mnooogo dobre kak 6te post1pi6...az ve4e s1vet ti dadoh...
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
ako sam na tvoe mqsto 6te gledam na6ite da ne uznavat...i da napravq abort no v nikakuv slu4ai da zadurja deteto ( ta ti si na 17-o6te u4eni4ka) zamisli se !
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Nai-dobre go mahni.Ako go zadarji6 ne samo ti 6te strada6 ami i to.Ne si zaslujava da si sasipva6 jivota zaradi edna malka gre6ka.Ako ba6tata naistina te obi4a i iska dete ot teb to 6te te iz4aka o6te nqkolko godini.AKO NAISTINA GO ISKA DE.....V KOETO MALKO SE SAMNQVAM.SE PAK USPEH.![]()
Първоначално написано от Лляляляля
аххх, не се стърпях...Още един дето се подиграва и употребява името на Господ за щяло- нещяло!
ето за такива изцепки никой не иска и да чуе за
вяра в Бога. На мен ситуацията ми се вижда сериозна. Мило момиче, съветът ми е да не правиш аборт. Това не са клетки, а детенце, което има всичко в себе си, за да се развие...
знам, 4е е трудно, но приятелят ти не е толкова малък...Имам една приятелка, която се е оженила на 18, мъжът й бил тогава на 20. Направила грешка и забременяла. А сега са щастливо семейство и тя си завърши висше даже..И тя не е била готова да бъде майка. Объркана си,не се чувстваш готова. Но моля те, не се води от обстоятелства като възраст, а дали обичаш приятеля си, себе си, малкото създание. Това е което мога да те посъветвам...ми не съм тийн,ве4е признавам .Малко над 20 -те съм.
ave q se opraviПървоначално написано от Вайлет
Eпък простичко е щом тоз иска да задържите бебето добре ,но ако неиска правиш аборт все пак си преценявате как ще го гледате това дете.
Тия неща се мислят преди да вкараш малкия пожарникар в гълабарника...
Еб@л съм ви и връзките! Как можеш да правите секс, без презерватив... а дори да не сте наясно кой какво иска???
Е ти кво не си разбрала, че е свършил в теб? Ебахти реакцията - "ми ония ден разбрах, че съм бременна..."
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
v koi mesec si? ako si o6te v p1rviq, moje6 da go mahne6 i bez abort. ako se interasuva6, pi6i mi!
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Решението си е напълно твое,но помисли за последствията от това бебе...то ше обърка целия ти живот на този етап!Ти си само на 17 години..тепърва ти предстои да живееш,да учиш,да се развиваш...едно дете напълно ше обърка живота ти!Задръж го само ако ти искаш и милисш,че можеш да се справиш с него,в противен случай недей!Но от друга страна аборта има много последствия...първия аборт мобе да причини мн последствия и да не можеш да имаш деца след това...Но в никакъв случай не задържай бебето ако не искаш и го правиш само заради приятеля си,защото тои иска,защото няма той да го носи и да ражда ами ти!..Желая ти успех в решението
![]()
Не мога да повярвам, че искаш съвет не от майка си, или някой по-възрастен твой роднина, а от някакви си келеши в тийн форум. Разбирам да питаше как да се целуваш, но това е далеч по-сериозно, а много малко мнения от тези, които ти бяха дадени досега биха ти свършили действително работа. Моя съвет е да отидеш при подходящ лекар и да се види дали при аборт ще може да имаш деца. При отговор "НЕ" е повече от ясно, че раждаш. При отговор "ДА" имаш възможност да лавираш. Може да абортираш, ако наистина не се чувстваш готова да си майка, или се съмняваш в приятеля ти, че ще признае бащинството, или пък че ще те напусне - абортираш. Ако искаш да поемеш всичките активи и пасиви от ранното майчинство - раждай. Все пак едно време е било напълно нормално де се раждат децата на 18-19-20 години (к`во едно време, преди няма и 20 години). Отгоре на това нито ще си първата, нито последната, която ще роди млада (все пак най-вероятно ще го родиш при навършени 18 години). Майките под 18 повярвай ми не са чак толкова зле (в смисъл повечето наистина имат труден живот, но аз лично се сещам за три примера за майки на по 16 години, които в момента имат меко казано перфектно устроен живот и нито един пример за обратното, макар да съм сигурен, че дори са повече). Та това са мойте напътствия. Ако искаш се вслушай в тях, ако искаш недей - твоя си работа.![]()
Левски шампион але але!
КУРВА !![]()
а ти що не си го начу**ш?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от ПознаватеМЕ
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Господ да е с теб, дано нещо позитивно се случи и да преживееш...
По-добре не прави аборт,защото може после да не може да имаш деца!Задръж го щом приятелят ти е съгласен не е важно да си женен за да имаш дете!Успех и го задръж!!!!!!!!
Хммм!Какво бих направила аз ли?Може би нямаше да задържа детето,но много трудно е да даваш съвет на някой,за нещо,което самият ти не си преживял.Миличка,огледай се на около.Днес ходих до супермаркета и случайно погледнах на опаковка с бебешки памперси-цена около 27 лв.Бебешки пюренца и глупости-2-2,50 и то само едно бурканче.Дрешките струват почти ,като дрехите за голям човек.Отделно колички,кошчета.....Мила,зам сли се!Ще можеш ли да си позволиш всичко това?И не забравяй,че когато момичето забременее веднага го прехвърлят в самостоятелна ф-ма на обучение!Ще се справиш ли?Когато твоите приятелки ходят по купони,на диско,ти ще трябва да гледаш бебето.Няма да имате вече общи теми на разговор?Дали ще успееш да вземеш висше.А ако д приятеля ти се скарате и след време решиш да създадеш ново семейство,това дете няма ли да е пречка за теб?Мила,не искам,а и нямам правото да те обвинявам.Просто искам да ти кажа,добре да помислиш,преди да направиш,каквото и да било!Защото,това все пак е частица от теб и от приятеля ти.
Tova e lo6o...Spored men naistina govori s va6ite,s mom4eto,s negovite roditeli!Zaedno trqbva da go obsudite i da vzemete ob6to re6enie.No bi bilo nai-dobre da se zadurji deteto.Vqrno,4e otno6eniqta na tezi godini ne vinagi sa dulgotraini,no za men abortut e ubiistvo.POMISLETE DOBRE!
Абсолютнао съм съгласна. Вашите със сигурност са по-компетентни по въпроса и нали в крайна сметка те ще издължат детето.Първоначално написано от Carlos
А защо не помислихте преди да правите секс, за последствията.
Аз не ти налагам мнението си. Просто ти попита какво бих направила в твоя случай. Първо не бих изпаднала в такава ситуация и второ бих се допитала да родителите ми. На 17 години ти изцяло зависиш от тях.
Но имай предвид, че гаджето ти те подкрепя, а това е доста голям плюс и все пак е някаква подкрепа.
Ще добавя, че една позната е на 19 години - вече има две бебета и изобщо не се оплаква, че са й били в тежест някога. Прителите й помагат и са си много добре даже.
Не знам какво да ти кажа, УСПЕХ!
moito momi4e ne obra6tai vnimanie mnogo mnogo kakvo se pi6i tuka !!! preceni si sama ako moje6 da se spravi6 s grijite za tova dete i ako ima koi da ti pomaga zadarji deteto za6oto tova e 4ove6ko sa6testvo i ne e hubavo da pravi6 abort za6toto po tozi na4in ti go ubiva6!!! 6tom i mom4eto e saglasno go zadarji !!! no i govori s va6te te vse pak 6te ti pomognat po nqkakav na4in !! a i ako si socialno osigorena nqma kakvo da se spori ima6 mnogo pri4ini da zadarji6 tova dete za6toto ti sega si sklomna da napravi6 abort no kato rodi6 i kato go vidi6 tova dete 6te osaznae6 kaka gre6ka si mojela da napravi6 kato go premahne6 !!! USPEH TI JELAQ I SE MOLQ DA POSTAPI6 DOSTATA4NO RAZUMNO I PRAVILNO [-o< !!!
Po-dobre kaji na roditelite si,za6toto te po-dobre 6te precenqt kakvo e nujno da se napravi
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Bih te posavetvala da razgovarqh s va6te i da stignete do nqkakvo re6enie!Li4no az bih zadarjala bebeto,za6toto taka ili ina4e tazi godina,kogato rodi6 moje da ostavi6 deteto na maika si pone dokato si na u4ili6te.Prez drugoto vreme ti 6te se griji6 za nego,no nai-vajnoto e da se posavetva6 s va6te i s priqtelq si!!!
Uspeh
Ако бях на твое място първото, което щях да направя е да кажа на майка ми... И щях да си задържа бебето, особено след като имам и подкрепата на гаджето ми. Аборта е опасен, може да нямаш повече деца... А и бебето е такова щастие... Не знам, аз бих го задържала..