- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bremenna sam i nz kvo da pravq :(
Почти всеки казва да направи аборт.Но после как ще се чувства?
Аз лично бих се чувствала ужастно за това.А и като видиш някое бебенце винаги ще ти става гадно. Незнам !!!![]()
Mersi za mneniqta viaaa reshih da si go ostavq sled kato govorih s vsichki s koito trqbva i taka
![]()
moito mnenie e kato na priqtelq ti... da go zadarjite no kato pogledne6 realno ne e sigurno nali 6te e s teb... no ako te obi4a 6te e s teb... ti naistina si re6ava6 pomisli az sam protiv aborta... mn trudna situaciq![]()
![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
много ме кефи като го кажете така "изневиделица" - "Ах, вчера осъзнах, че съм бременна"...
Все едно не си била там като са те натъпкали като пуйка с термометър!
По принцип е нормално като ти се изплющят в котето без презерватив - да забременееш...
после за какво ги вадите тия "О, Боже" физиономий не знам
![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
spored men ti samata si dete za da imash dete ! ako bqh na tvoe mqsto bih nbapravila abort a ako priqtelq ti te obi4a 6te te razbere i 6te ti vzele v polojenieto na 17 ti si dete kak 6te gledash dete ?kaji na pi4a da ti dade 300 leva v kesh USPEH !![]()
Da vi popitam moga li da q iztriq taq tema ot tuka che kato vi cheta i se qdosvam oshte poveche,a?
Виж ся аз съм момче и ще се опитам да ти дам един съвет.Все още нямам твоите години но когато го правя с момиче се притеснявам само да не забременее според някои ти си направила грешка а според други да си имаш дете е много добро нещо но те забравят че дори и ваште да ти позволят да го задържиж за това дете се полагат грижи ще трябва да си хванеш работа а ако ти продължаваш да учиш нз как ще наваксваш с нещата да не говорим че ще ти трябват пари за раждането (знам че при някои не им искат пари ама може да ти вземат това зависи от раждането). Затова по-добре кажи на маика си да ти даде съвет тя съгорно ще ти каже да направиш аборт не им казваи кое е момчето или ако и тои се съгласи да ти даде част от парите тогава по може но не те познавам и немога да кажа дали ще можеж да се грижеж за това дете. и затова оставям ти да размисляваш и деистваш по твоя проблем И помни че всичко се оправя затова горе глаата и веднага ще измислиш нещо.
Ало горния.. хах "Все още нямам твоите години". Ами че тя е на 17 бря. Къде си тръгнал да даваш компетентно мнение относно такъв въпрос тогава. Единственият човек който може да вземе решение оп въпроса е единствено тя. Да ви имам компетенциите. 90% тука сте на по 14-16 гоидни и още не знаете ебе ли ви се или ви се пикае, а сте тръгнали да давате акъл по такива въпроси. Еличке. Познавам момичета правили аборти на 17-18 и не всички са имали младежа виновен за това до тях. Няколко години след това те все още се чудят дали живота им нямаше да е по-добър ако си бяха задържали детето, да не говорим, че все още са с леко разклатено здраве от това. Друг е въпроса ти и този младеж ще можете ли да осигурите това което трябва на това дете, тъй като то изисква много, и като време и като нерви и като ресурс. И най важното, би трябвало добре да разбираш, че детето има нужда от ДВАМА родители, иначе е трудно. Вземи всики тези фактори впредвид и заедно решете какво ще е най-добре. Благодаря за вниманието
Ти сигурна ли си, че искаш да го оставиш? Ако се страхуваш, че няма да имаш повече деца това са глупости. Да не живеем преди 100 години. Сестра ми направи 4 аборта дотук. Ако се беше повредила нещо как мислиш щеше ли да забременява още три пъти след това? А ако сега си мислиш, че ще можеш да го гледаш пиши пак след някоя и друга годинка - да разберем резултата. Домовете за изоставени деца са пълни с бебетата на такива безотговорни същества като теб. Не обричай един още нероден човек на мъки. Родителите са тези, които трябва да се грижат за щастието на децата си, а не да им отнемат всички шансове още преди да са се родили. Успех все пак!?
Видях,че авторката н темата е решила да задържи детето и аз я поздравявам за смелото решение.Тъй като тя пише,че се дразни от коментарите на хората няма да коментирам нейния случай, а само това,какво бих направила аз. При положение,че по принцип имам някои здравословни пречки и аборт е меко казано непрепоръчителен, за това и мног се пазя.Дано да не ми се случват такива неща и да не съм изправена пред дилема да родя или да абортирам,но ако имам право не избор не бих задържала едно дете.Въпреки,че съм почти на 21 не се чувствам готова-аз уча,имам си планове, а и ми се живее прекалено много!За това ми е странн,че момиче на 17 се решава на тази стъпка.Дано не греши,но малко се съмнявам.Все пак в днешно време на 17 едва ли е срещнала мъжа на живото си,а и след време на него може да му дотегне обгрижването за жена и дете.не знам-аз лично не бих рискувала,защото днес може и да имим прекрасни взаимоотношения сас гаджето си,но дали така ще е след година............
vij sq mila 6te ti kaja moito mnenie po vaprosa,ama e mn trudno taka kato ne te poznavam i e glupavo nie da ti re6avame bade6teto i da ti kazvame kakvo da pravi6 i kakvo ne edno dete e edna golqma otgovornost trqbva predi da go rodi6 da ima6 podkrepa ot blizkite i sigurnost v tvoq priqtel ako naistina go obi4a6 i ima6 4uvstva kam nego i toi te OBI4A togava kakvo mu misli6 ,spored men ne e pravilno da kaje6 na maika si i kakvoto tq kaje tui da napravi6,za6toto tq sig 6te te nakara da napravi6 abort poneje si o6te malka i spored tqh ne si gotova da poeme6 takava otgovornost.....
no jivota si e tvoi ti si re6ava6 edno dete moje korenno da ti promeni na4ina na jivot ,a btw trqbva i da ima6 predvid tova 4e aborta krie svoite opasnosti moje i nikoga pove4e da ne zabremenee6:{{{
uspeh
считам за приключена и заключвам.Първоначално написано от Elichka`
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·