- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toi me obicha,as nego ne =(
Ot mnogo vreme as samo otgovarqm na vashi temi i vse nqmam smelost ili i as nz tochno kak da opredelq...da kaja moq problem...No veche nemoga sama i shte ochakfam pomoshta vi...
Znachi...ima ednomomche s koeto rpedi 1godina hodihme zaedno na tanci,bqhme dobri fr.....predi okolo 6-7meseca nie prekusnahme vruski,dokaot predi 2-3sedm nne se zachatihme,islisahme na kafe i...toi se vliubi v men,lichi mu che e ludo vliuben v men,bi napravil vsichko...Toi me obicha ! Purvo si pomislih che e nqkakfo momentno uvlechenie ot vunshnostta mi,no ne...toi naistina me obicha....dnes reshih da mu isqsnq makar i malko grubichko che nemoje da e s men,zashtoto si imam pritel,koito mn obichm,n akoito durja i s koito sm shtastliva....bqh mila s nego,kazah mu go po nai-miliq nachin po koito mojah,no nakraq mi pisna i kazha "Nikoga nqma da buda steb,zashtoto obichm smao 1momche i tfa ne si ti" i islqsoh ot chata...sled 1chas vlqzoh,chatihme si,kato toi se durjeshe studeno,sled tova mi se obadi da me popita za edin film(no se obadi da me chue) i...toi placheshe...sled 30minuti toi kaza che islisa na kafe s edna priqtelka i se napisaha "away",t.e. che gi nqma,no toi vsushnost beshe pred PCto...gadno mu e,no zn kakfo da pravq...Iskm da e shtastliv,no toi akza che shte e shtastliv samo s men..a nemoga da sm s nego..Kajete mi kakfo da pravq s nego,kak da se otnsqm s nego ot sega natatuk..
Blagodarq na vsichki koito prochetojhte temata mi i nai-veche na tezi,koito shte mi pomognat !!
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !