akademika Пуснато на: 06.04.9 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
Цитат:
akademika Пуснато на: 06.04.9 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ми каквото и да му кажеш от личен опит знам че няма да му е лесно да го преглътне,от другата страна твоето избухване те поставя в дискомфортна ситуация, представи си че сегашния ти приятел който "обичаш" те зареже -къде ще отидеш .Едно момиче направи така с мен, после (след няколко месеца) може би и се иска да се върне при мен ,но смятам да я одрежа.
donqkdue si prav,no nemoga i da go zalugvam,ceh shte stane neshto...i..m/u drugoto v nikakuf sluchai nqma da placha na ramoto na nqkoe momche...moje bi shte kajete che imam golqmo samochufstfie,no nqma da go napravq....i to an negovoto,sled kato go otrqzah...i fs epak...toi kaza ch eiska da mi bdue nai-dobri qfr i da raschitm na fnego za fsichko...i fse pak..Nqma da placha na negovoto ramo...
Повярвай ми - той иска да ти бъде приятел защото все още си спомня чувството което е изпитвал към теб.Повярвай ми (това с реването е вярно, от личен опит знам) никога няма да си върне същите чувства към теб.Това неговото се нарича "кумова срама", той просто няма какво да каже , и аз съм "най добър" приятел на горепосоченото момиче,но и казвам "здравей , здрасти" и 'тва е. опичай си акъла.