.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)

Toi me obicha,as nego ne =(

Ot mnogo vreme as samo otgovarqm na vashi temi i vse nqmam smelost ili i as nz tochno kak da opredelq...da kaja moq problem...No veche nemoga sama i shte ochakfam pomoshta vi...
    Znachi...ima ednomomche s koeto rpedi 1godina hodihme zaedno na tanci,bqhme dobri fr.....predi okolo 6-7meseca nie prekusnahme vruski,dokaot predi 2-3sedm nne se zachatihme,islisahme na kafe i...toi se vliubi v men,lichi mu che e ludo vliuben v men,bi napravil vsichko...Toi me obicha ! Purvo si pomislih che e nqkakfo momentno uvlechenie ot vunshnostta mi,no ne...toi naistina me obicha....dnes reshih da mu isqsnq makar i malko grubichko che nemoje da e s men,zashtoto si imam pritel,koito mn obichm,n akoito durja i s koito sm shtastliva....bqh mila s nego,kazah mu go po nai-miliq nachin po koito mojah,no nakraq mi pisna i kazha "Nikoga nqma da buda steb,zashtoto obichm smao 1momche i tfa ne si ti" i islqsoh ot chata...sled 1chas vlqzoh,chatihme si,kato toi se durjeshe studeno,sled tova mi se obadi da me popita za edin film(no se obadi da me chue) i...toi placheshe...sled 30minuti toi kaza che islisa na kafe s edna priqtelka i se napisaha "away",t.e. che gi nqma,no toi vsushnost beshe pred PCto...gadno mu e,no zn kakfo da pravq...Iskm da e shtastliv,no toi akza che shte e shtastliv samo s men..a nemoga da sm s nego..Kajete mi kakfo da pravq s nego,kak da se otnsqm s nego ot sega natatuk..
    Blagodarq na vsichki koito prochetojhte temata mi i nai-veche na tezi,koito shte mi pomognat !!
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Ми каквото и да му кажеш от личен опит знам че няма да му е лесно да го преглътне,от другата страна твоето избухване те поставя в дискомфортна ситуация, представи си че сегашния ти приятел който "обичаш" те зареже -къде ще отидеш .Едно момиче направи така с мен, после (след няколко месеца) може би и се иска да се върне при мен ,но смятам да я одрежа.

Ако скъсаш контакти с него (а и да не скъсаш) , ако той не вийда дори и най-малък отговор на чувствата му , те ще започнат (рано или късно) да охладняват докато достигне до една граница когато вече мойе би няма да те погледне.

искам да е щастлив
    първо да кажа , ако може да пишеш на кирилица , че се изтормозих да ти чета латинките писания..

Кое е по силно - обичта към гаджето или към върпосния човек...
    той е плачел , това е факт , че не е с теб само за секс и те иска...
    ти не изясняваш защо """неможе да си с него""" и никой нищо неможе да ти кажа така аре чети тая кирилица и ако може и ти пиши така??[/quote][/code]

Голям фен
    Град
    akademika Пуснато на: 06.04.9 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ми каквото и да му кажеш от личен опит знам че няма да му е лесно да го преглътне,от другата страна твоето избухване те поставя в дискомфортна ситуация, представи си че сегашния ти приятел който "обичаш" те зареже -къде ще отидеш .Едно момиче направи така с мен, после (след няколко месеца) може би и се иска да се върне при мен ,но смятам да я одрежа.
    donqkdue si prav,no nemoga i da go zalugvam,ceh shte stane neshto...i..m/u drugoto v nikakuf sluchai nqma da placha na ramoto na nqkoe momche...moje bi shte kajete che imam golqmo samochufstfie,no nqma da go napravq....i to an negovoto,sled kato go otrqzah...i fs epak...toi kaza ch eiska da mi bdue nai-dobri qfr i da raschitm na fnego za fsichko...i fse pak..Nqma da placha na negovoto ramo...

Голям фен
    Град
    doomer Пуснато на: 06.04.9 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат:
    искам да е щастлив

първо да кажа , ако може да пишеш на кирилица , че се изтормозих да ти чета латинките писания..

Кое е по силно - обичта към гаджето или към върпосния човек...
    той е плачел , това е факт , че не е с теб само за секс и те иска...
    ти не изясняваш защо """неможе да си с него""" и никой нищо неможе да ти кажа така аре чети тая кирилица и ако може и ти пиши така??
    [/code]
    [/quote]
    значии...немога да съм с него по простата причина(аз я споменах) че си имам приятел,който много обичам,който ме прави много щастлива и на който държа....и така мисля че отговорих и на др въпрос който ми зададе "Кой обичам"....

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka

donqkdue si prav,no nemoga i da go zalugvam,ceh shte stane neshto...i..m/u drugoto v nikakuf sluchai nqma da placha na ramoto na nqkoe momche...moje bi shte kajete che imam golqmo samochufstfie,no nqma da go napravq....i to an negovoto,sled kato go otrqzah...i fs epak...toi kaza ch eiska da mi bdue nai-dobri qfr i da raschitm na fnego za fsichko...i fse pak..Nqma da placha na negovoto ramo...
    Повярвай ми - той иска да ти бъде приятел защото все още си спомня чувството което е изпитвал към теб.Повярвай ми (това с реването е вярно, от личен опит знам) никога няма да си върне същите чувства към теб.Това неговото се нарича "кумова срама", той просто няма какво да каже , и аз съм "най добър" приятел на горепосоченото момиче,но и казвам "здравей , здрасти" и 'тва е. опичай си акъла.

Ми щом обичаш другия бъди с него , все пак за теб е важно да си ТИ щастлива щом си щастлива сичко е наред обясни на тоя дет е ревал , че нищо няма да стене с вас , ако се наложи викни другия който обичаш повере да пуступа тоя дет не обичаш чак толко

Голям фен
    Град

sexy_macka написа:
    Цитат:

Повярвай ми - той иска да ти бъде приятел защото все още си спомня чувството което е изпитвал към теб.Повярвай ми (това с реването е вярно, от личен опит знам) никога няма да си върне същите чувства към теб.Това неговото се нарича "кумова срама", той просто няма какво да каже , и аз съм "най добър" приятел на горепосоченото момиче,но и казвам "здравей , здрасти" и 'тва е. опичай си акъла.
    mnogo ti blagodarq za suveta i nai-veche za tova,che voubshte pusna svoeto mnenie

Повече от фен
    Kaji mu,4e priqtelite sa po-cenni,4e vinagi moje da raz4ita na tebe,4e vremeto kogato ste bili zaedno po kafeta,po tanci si si izkarvala naistina strahotno i,4e ne trqbva da sujalqva,4e nemoje da si s nego,za6toto ti taka si 6tastliva i toi trqbva da se radva.Tova e moeto mnenie

Голям фен
    Град
    Glezlata Пуснато на: 06.04.9 Заглавие:

Kaji mu,4e priqtelite sa po-cenni,4e vinagi moje da raz4ita na tebe,4e vremeto kogato ste bili zaedno po kafeta,po tanci si si izkarvala naistina strahotno i,4e ne trqbva da sujalqva,4e nemoje da si s nego,za6toto ti taka si 6tastliva i toi trqbva da se radva.Tova e moeto mnenie
    blagodarq ti i na teb,mila

Guest
    Ако те обича толкова колкото ти твърдиш , то не зависимо от чуствата си щом вижда че си щастлива с приятеля си... ще те остави намира и ще приеме положението... както ти каза той е готов да направи всичко за теб... дори и да жертва собственото си щастие за твоето... но това е само ако те обича адски силно ... даже и аз съм в същото положение и съм приел нещата такива каквито са...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако те обича толкова колкото ти твърдиш , то не зависимо от чуствата си щом вижда че си щастлива с приятеля си... ще те остави намира и ще приеме положението... както ти каза той е готов да направи всичко за теб... дори и да жертва собственото си щастие за твоето... но това е само ако те обича адски силно ... даже и аз съм в същото положение и съм приел нещата такива каквито са...

ima istina v tova koeto kazva6...no e trudno da se primiri6...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен

Re: Toi me obicha,as nego ne =(

Ot mnogo vreme as samo otgovarqm na vashi temi i vse nqmam smelost ili i as nz tochno kak da opredelq...da kaja moq problem...No veche nemoga sama i shte ochakfam pomoshta vi...
    Znachi...ima ednomomche s koeto rpedi 1godina hodihme zaedno na tanci,bqhme dobri fr.....predi okolo 6-7meseca nie prekusnahme vruski,dokaot predi 2-3sedm nne se zachatihme,islisahme na kafe i...toi se vliubi v men,lichi mu che e ludo vliuben v men,bi napravil vsichko...Toi me obicha ! Purvo si pomislih che e nqkakfo momentno uvlechenie ot vunshnostta mi,no ne...toi naistina me obicha....dnes reshih da mu isqsnq makar i malko grubichko che nemoje da e s men,zashtoto si imam pritel,koito mn obichm,n akoito durja i s koito sm shtastliva....bqh mila s nego,kazah mu go po nai-miliq nachin po koito mojah,no nakraq mi pisna i kazha "Nikoga nqma da buda steb,zashtoto obichm smao 1momche i tfa ne si ti" i islqsoh ot chata...sled 1chas vlqzoh,chatihme si,kato toi se durjeshe studeno,sled tova mi se obadi da me popita za edin film(no se obadi da me chue) i...toi placheshe...sled 30minuti toi kaza che islisa na kafe s edna priqtelka i se napisaha "away",t.e. che gi nqma,no toi vsushnost beshe pred PCto...gadno mu e,no zn kakfo da pravq...Iskm da e shtastliv,no toi akza che shte e shtastliv samo s men..a nemoga da sm s nego..Kajete mi kakfo da pravq s nego,kak da se otnsqm s nego ot sega natatuk..
    Blagodarq na vsichki koito prochetojhte temata mi i nai-veche na tezi,koito shte mi pomognat !!
    Ти не го харесваш?Така ли?Ами продължи да се виждаш с него ама имай в предвид,че така на него ще му е гадно...Но той ще свикне с това,че не може да те има и ще се радва на вашето приятелство колкото и да му е трудно...

Голям фен
    Град
    Blagodarq na vsicki otgovorili =)
    m/u drugoto snoshti islisahme da si pogovorim i as mu kazah sichko tov,koeot mu kazah i v chata na jivo,a...toi se rasplaka i edinstfenoto neshto koeto kaza beshe "obichm te i nikoga nqma da te zabravq"i ...toi me celuna (( i si trygna...jal mi e za nego,toi e mn dobro momche,no as ne ispitfam nishto km nego... ;(

Голям фен
    Град
    София
    Жал? Не. Няма смосъл. Щом е добро момче ще намери каквото търси...

Насила хубост не става. Хубаво е, че си имала куража да му кажеш как седи ситуацията. Една връзка на основата "той ме харесва, аз не го не" би довела до много неприятности...

И повярвай ми - при такава връзка ще го боли много повече, отколкото от казаното вчера от теб.

Продължи напред. Не гледай назад.
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Град
    penywise Пуснато на: 07.04.1 Заглавие:

Жал? Не. Няма смосъл. Щом е добро момче ще намери каквото търси...

Насила хубост не става. Хубаво е, че си имала куража да му кажеш как седи ситуацията. Една връзка на основата "той ме харесва, аз не го не" би довела до много неприятности...

И повярвай ми - при такава връзка ще го боли много повече, отколкото от казаното вчера от теб.

Продължи напред. Не гледай назад.
    Blagodarq ti mnogo

Голям фен
    Град
    София
    My pleasure sweety
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    i pri men e sa6toto i znam kakvo e!naskoro zarqzah edno momche,koeto be6e ludo vlubeno v men,a az ne go haresvah,no vapreki tova mu kazah,4e ni6to mejdu nas nqma da izlezne!Spokoino vsi4ko 6te se oprvai prosot trqbava da mine izvestno vreme...Uspehh =D>
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Голям фен
    Град
    maily Пуснато на: 07.04.1 Заглавие:

i pri men e sa6toto i znam kakvo e!naskoro zarqzah edno momche,koeto be6e ludo vlubeno v men,a az ne go haresvah,no vapreki tova mu kazah,4e ni6to mejdu nas nqma da izlezne!Spokoino vsi4ko 6te se oprvai prosot trqbava da mine izvestno vreme...Uspehh
    Blagodarq ti

Голям фен
    Град

My pleasure sweety

xixixi

Голям фен
    Град
    София

My pleasure sweety

xixixi
    Ааа не така! СрамежлиФ съм

Голям фен
    Град
    penywise Пуснато на: 07.04.3 Заглавие:

sexy_macka написа:
    Цитат:

My pleasure sweety

xixixi

Ааа не така! СрамежлиФ съм

xaxa shte ti mine srama

Голям фен
    Град
    zdraveite pak...snoshti veche chashata prelq i se skarahme 2ma negovi fr i endo momiche prostoqnno mi pishat "koga shte st ezaedno,ti ne obichash GADJETO SI,as znam" i na priqtelq mi estetfeno mu stava gadno i toi se strahuva d ane bi neshto d aog ostavq zaradi nego i...As mn si go obichm...mai shte e nai-dobre as da ne tursq Stanny(tozi koito me haresfa) i da si jiveq jivota s priqtelq mi,rasbira se ako stanny ima nudja ot priqtel,suvet ili t.n. nqma da mu otkaja priqtelstfoto,no mislq che taka shte e nai-dobree....vie kakfo mislite ?

Ti veche si mu kazala istinata v ochite i toi trqbva da q priema1!!Ne moje ti da zarejesh tvoq priqtel i da trugnesh s nego sao za da e shtastliv vajno e ti da si shtastliva!!A s nego se druj milichko ne spomenavai i ne govori nishto po tazi tema

Голям фен
    Град
    Bubanata Пуснато на: 08.04.3 Заглавие:

Ti veche si mu kazala istinata v ochite i toi trqbva da q priema1!!Ne moje ti da zarejesh tvoq priqtel i da trugnesh s nego sao za da e shtastliv vajno e ti da si shtastliva!!A s nego se druj milichko ne spomenavai i ne govori nishto po tazi tema
    blagodarq ti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си