- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- kefite li se na linkin park
Hi kefite li se na lp koq vi e lubimata tqxna pesen ???
![]()
Az gi slu6am lubimata mi tqxna pesen e IN THE END
![]()
i da padnem i da piem pak 6te se napiem
kefq im se stra6no mn i na men tazi pesen e edna ot liubimite mi kakto i numb![]()
Linkin Park FOREVER!!!!![]()
Лигав Парк СМЪРДЯТ!
^^^^
^^^^
^^^^
сигурно другите ви любими групи са Blue, Pussycat Dolls, а любимите ви изпълнители са Бритни, Кристина и Джей Ло
NE MAZNI SA DA EBA kak moe da gi broikat vuob6te kum metala ..eba ti ligliuvzite stanaha proso ena golqma pomiiiiiiiiiiq stanaha RAP neam ni6o protiv rapa ama linkin park da eba gi broqt "UJ" za metal
![]()
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
Ъмм...Злееее, мн злее.Преди не бяха нищо особено, след Джей Зи станаха на повърнато, сега пеят рап.Не ми го побира главицата, ужас.И ако те са метъл, аз съм маргаритка!
v interes na istinata po4ti pozna hahahПървоначално написано от ^Santra^
![]()
ае без да обиждаме дадени групи ,
който не му харесва просто да не пише!(ако може)
мене също ме кефи Linkin park
любимите ми песни са
Numb/crawling/In the end/From the inside/
ае другите няма да ги изброявам
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
мисля, че въпроса е дали се кефим на ЛП, така че май можем да си пишем сичко, кво ше кажеш?=)Първоначално написано от piFka_LP
аз ше кажа - бозъъъъъъъъ !
алелуя.
е трябва ли да ги обиждате?Първоначално написано от i'm so excited!
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
аз не ги обиждам, просто си изказвам мнението![]()
ЗА МЕН лп са ПЪЛЕН ПИКОЧ=)))
така става ли?!![]()
алелуя.
Форума е форум, за да може всеки да си каже мнението по определен въпрос. Това че не ти харесва нечие мнение не означава, че то не трябва да фигурира в темата
НЕ! ТЕЗ СА НАЙ-ГАДНОТО НЕЩО, КОЕТО Е ИМАЛО НЯКОГА!
Не, но ни харесва да го правим.Първоначално написано от piFka_LP
А харесвате ли /тук изреждам 3-те групи, които хипотетично съм чувала по име/?????
Първоначално написано от piFka_LP
И за какво да не пиша- въпросът в темата е кефите ли се на ЛП=> има 2 възможни отговора да или не, демек всееееки може да пише, независимо дали харесва групата или не!!!!Въобще не ме кефят ЛП!!!
П.П. Стига обиждахте бозата сравнявайки я с такава глупост като ЛП!!!Бозата е къде - къде по-хубава!!!
Изобщо не ме кефят. Музиката им е отвратителна.Първоначално написано от BAD_GIRL_2
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Кефя им се. Това не означава, че не се кефя на Cradle of filth или Rammstein. А, а сигурно, защото ме кефят трябва да харесвам Бритни Спиърс или други такива лигли.
Имат и много яки песни като Numb, Npbody's listening, Breaking the Habit и други.
"Брейкин дъ хебит" е доста тъпа песен.
Еми немога да определя точно... имат 3 - 4 песнички които много ми харесват.. но предпочитам да слушам SlipknoT и Korn![]()
[color=
Аз не го помислих. По-скоро си религиозна.
Men mn me kefqt.A i lubimite mi pesni sa Numb i In the end
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Puskah si tehni pesni-da....dori mi haresvaha....predi....no syvsem opletoha koncite sys Jay-Z....ne znamsyvsem opleskaha stilovete, stanaha adski komersialni....sega izob6to ne mi haresvat, no vseki si ima vkus
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
hahahaha am LP sa mnooooogo smotana i skapana grupa li4no za meneПървоначално написано от exploitedteen
И смешниците Korn не им отстъпват, споко.Първоначално написано от korn___
![]()