- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- kefite li se na linkin park
tq i maika ti ne otstupva po ni6to ni6to 4e ne e tolkova izvestnba kato koRn no ni6to de spoko ima vreme ;}Първоначално написано от Анонимко
LP e nomer 1
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Кефя им се.
Музика като музика - допада ми.
Не мога да кажа, че съм им кой знае какъв фен, но имам 2-3 песнички, които на ден слушам поне 1 път. \/
Ех, не ти е лесно и на тебе. Човек си казва личното мнение, ти веднага почваш с обидите. Ето за това винаги чалгарите ще ви ебават за щяло и нещяло. Показвате се като простаци. Един интелигентен човек никога не би тръгнал да говори такива неща, но както и да е...Първоначално написано от korn___
ДРУГИТЕ МИ ЛЮБИМИ СА КОЯN!А Blue, Pussycat Dolls,Бритни, Кристина и Джей Ло СА ИДИОТИ!Първоначално написано от ^Santra^
Никой не се е измъкнал жив от този живот.
ako iskash nqkoq pesen da izrazqva "pravilno tvoite emocii", po-dobre q izpei tiПървоначално написано от exploitedteen
Първоначално написано от exploitedteen
Ти пикам и на картинката. Хубаво, смотана група са, ама що са надраскали Mr. Han. LP са боклуци дет не струват, ама тоя пич им прави цялата музика. Всичко им минава през него, а иначе са толкова зле, че няма на лъде. Respect.
Единствения свестен албум им е Reanimation(защо ли...). Него си го пускам от време ан време, но рядко.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
[quote="The Slayer"]e kvo ob6to imat blue i o6te nqkvi takiva ispadnali grypi s lp ili puk britni i nqkvi takiva tupa4ki az ne gi slu6amm!!!Първоначално написано от ^Santra^
LP forever
i da padnem i da piem pak 6te se napiem
[quote="BAD_GIRL_2"]ооо, много общо имат с изпадналите групиПървоначално написано от The Slayer
![]()
алелуя.
И ако наричате ЛП метъл.....не знам....сигурно на истинските метъл фенове им е много обидно![]()
Много хора казват колко велики са ЛП, а това не е вярно, те просто са поредната що годе добра група която става за слушане.
Песните,които ми харесват - Starting To Fly, Sometimes, Crawlin, Numb, In The End и Papercut
11 tochka deaktiven profil.
Не е ли то най-смешната група?!![]()
ЛП не са нито смотани,нито глупави,нито боза,нито пикоч,нито каквото там казаха,те са МНОГО,МНОГО ПО-ЗЛЕ от това!
KAlinkin park mi e liubimata grupaobojavam gi! te sa BOGOVE! ahahahahahhahahahha
ebati bozata![]()
S moyte laf4eta, ne pred menПървоначално написано от WickedWitch
![]()
Kalinkin Park nqkoga gi slu6ah i si go priznavam puk!
Tezi slavni vremena otminaha mnooooogo otdavna!
4estur e lesbiyka
Basi qkata grupa! Basi qkiq Metul!?
Deeeba u bozata, deeba!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
hahahah ama ti s toq avatar da ne metal4eПървоначално написано от ^Santra^
hahaha spored men vseki si ima pravo na mnenie predi g islu6ah no sega po rqdko
su6tio mislq 4e kato gi psuvate [b]NE STE PO VELIKI
P.PP CHESTRA_F![]()
аз като бях мъничка и ЛП бяха много модерни и всички ги харесваха, беше много гадно, че въобще можех да ги слушам, а исках и аз да ги харесвам, щото и аз да съм модерна.. помъчих се малко, но просто не станаПървоначално написано от Sinister_Doll
![]()
алелуя.
slusham gi, ne sum zaklet fen, oba4e si gi puskam ot vreme na vreme, prosto shtoto sa napravili hubavi pesni i mi haresvat, kolkoto i komersialni da sa...
sega iskam da gledam kak ednite idioti vikat: samo linkin park, a drugite idioti: dolu linkin park
a grupata daje ne znae, 4e sushtestvuva strana Bulgaria, kudeto nqkvi glOpaci se karat zaradi tqh
Оле мила как познаПървоначално написано от ^Santra^
На бе не се eбавам-така е...(въпреки че Бритнито е куха лейка)
А сега по темата-Linkin Park ме кефят, имат хубави песни и освен това стилът им ми допада, защото не си падам чак по тежкия метъл.
Любимите ми песни са Numb и In The End
I men si me kefqt, 6toto ne sum po tejkiq "istinski" metal, a i textovete sa smisleni za razlika ot mn dr grupi![]()
^^^ tva bqh az - sorry![]()
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
nqmam dumi prosto......edno vrem bqha qki.....a sega sa bah si mizernicite.......abe sega sa si bozica otvsqkude......a,gre6ka ve4e ne sa 6toto mai se razpadnaha
Мене мноо ме диват особено Chester песента Numb е вели4ествена!!!
LoVe Is A Name SeX is A GaMe ForGet the NaMe PlAy ThE GaMe!!