ei hora j lo 6te idva v bg na 2 mai
kvo mislite spodelete 6tw hoditeli ili ne...
a we bebe tova na snimkata dano da si ti no az mislq da hoda 6toto kefi maimunata mnoo e qka i ako ima vip mestenca mislq da sum tam a ti gotina
mi na po parvite mesta biletite sa po 8o kinta i az 6te si vzema to4no taka tai 4e moje da se zase4em na parvite red4etaПървоначално написано от jko
az sam ot ruse no v sofiq imam priqteli i im pora4ah dnes da mi zemat bileti 6toto ot dnes po4vat da se prodavat
Първите 20 хиляди билета за софийския концерт на мегазвездата Дженифър Лопес на 2 май т.г. ще вървят по 35 лв.,съобщиха от промоутърска къща Пик енд Мор. Продажбите стартират в четвъртък на касата на стадион Васил Левски, където след месец сексапилната певица ще изправи на нокти феновете си.
Билети ще се продават и в мрежата на Ивентим. След евтината серия цената става 50 лв., а за сектор А на стадиона - 80.
Концертът е част от световното турне "Прераждане" на ефектната гърла.
60 души екип и ескорт от гардове ще я следват навред по време на престоя й в София.
Все още се уточнява в кой хотел ще отседне Лопес, като претенциите й, естествено, са убийствени.
За хапване си е поръчала испанска и мексиканска кухня, но няма нищо против да опита и българската. Пие само два вида вода - Фента и Аролхед /тя е изворна и се продава само в Щатите/.
Преди концерта на стадиона Джей Ло иска да има на разположение фризьорски салон с гримьорна.
ей тази статия намерих за концерта на дженифър лопез в софия.и аз мисля да ходя но нз още не съм решила![]()
![]()
![]()
*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*
da to4no taq statiq i az q 4etoh nqkade
to sq mediite sa ludnali s toq koncert
J Lo e tolkooooovaaaaaa debeeeela 4e kat sko4i sys samolet se zakle6tva vyv vyzduhaaaaaaa!!!!
aaaaaaaa kolko e bileta 80 kinta?ba si m**kata
![]()
![]()
![]()
![]()
ne nqma da hodq 6tot ne q haresvam nit neq nit muzikata i pyk i kvi papara6ki snimki sym i vijdal bez grim bojeeee taq s grim e grozna pyk bez grim e 4udovi6te!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
mi to v sa6tnost 6te ima i koncertina depesh mode i sting sa6to na tqh mislite li da hodite
ето една нейна снимка със и без гримПървоначално написано от foulmist
![]()
mi da ne se i samnqvam 4e bez grim e taka
abe dano v bg da doide s grim haha![]()
да дано е с грим,че иначе май няма да останат мн хора на концерта [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<Първоначално написано от mariella_17
vsa6tnost moje da se poqvi i bez grim to kolko i e a pak i za6to 6te se pravi tolkova za koncert v malka stranan kato bg
tva gore bqh az
е тя jlo трябва да се види
а иначе аз вече се уредих с билетчета но малко по-скромно към 40лв.![]()
mi to 4e nqma nevuzmojni ne6ta nqma no ne mi se vqrva da doide bez grim,6te ima mn izpla6eni xora sled tvaПървоначално написано от Анонимко
ne ne mi se vqrva da se izloji po toq na4in da doide bez grim,ama 6te vidim [-o< [-o< [-o<
az nqma da otida
ne sum i tolkova golqma po4itatelka
che i na nein koncetr da otida....
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ne ne, mnogo_sladka_15 eto kakvo zna4i bez grim:Първоначално написано от mnogo_sladi4ka_15
![]()
![]()
![]()
\
/
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
da prav si,tuk izglejda mnoogo zleПървоначално написано от foulmist
![]()
![]()
Е ако на мене ми платят може хахаха...
Луди ли сте в началото на май е концерта на Boot camp click и предстои този на KRS-1..няам толко пари и за тая кифлЪ
az ne gi haresvam tiq tai 4e na tehniq koncert nqma da hodq
az sa6to ne sam i tolkova golqma po4itatelka no predi godini mn me kefe6e za tova 6te otida pak i se radvam 4e v bg 6te idva nqkoi po-izvestenПървоначално написано от piFka_LP
dai az taka,ne sum i koi znae kva po4itatelka no vse pakПървоначално написано от mariella_17
![]()
![]()
![]()
Бих искала да отида,но едва ли...Май не си заслужава!