- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kvo mislite po vyprosa?
Zna4i.Kogato hodq do toaletna po malka nujda,dokato pi6kam si zadyrjam ot vreme na vreme urinata i pi6kam na 4asti.Sp mn se vyzbujdam ot tva i me kefi.:P Spored vas ot kakvo se polu4ava taka i dobre li e?
![]()
![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Ostava sq nqkoi da pusne tema 4e i kat hodi po golqma nujda polu4ava orgazym ot trieneto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kaua
*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*
Лелеееее не мога да спра да се смея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi to i az,za pruv put 4uvam za takova ne6toПървоначално написано от sheherezada
![]()
![]()
![]()
![]()
*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BABUAXAXHAXBUAXHXAUXAHXAUXAHUXAOXAHXOAXAYOXAIUXAOX AIUXAOXIAUXAOIXAUXAUXAXAUXAUXAIUAUYXAYXAYXAYXAYXAX AYXYXAYXAXAY.......е мацка сори ама се изцепи много лошо
![]()
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Първоначално написано от kaua
![]()
![]()
WHF????????????
2 т. от правилника. Бан на профил
Hahahahahahahaha e tva me razbi....XaxaxaxaxaПървоначално написано от Jessika_MG
![]()
Да бе и аз се възбуждам докато правя това онова, ама не съм тръгнала да го разгласявам из форумите!
Ами като ти е готино какво се чудиш? Пишкай си и се кефи!
![]()
![]()
![]()
Ама не ти реоръчвам да ходиш на лекар за това, защото може да не се прибереш скоро в къщи...
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
![]()
![]()
![]()
hahahahaaahahahahhahaha........are u crazy ?!
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
е такова чудо не бях чувала до сега![]()
abe ti normalna li si?Първоначално написано от kupondjiikata
Ot kakvo se polu4ava li ,amo polu4ava se kogato dulgo vreme si zadurjal urina i posle q izpi6kva6 na 4asti!
Edin suvet:ne e hubavo da stiska6..
za6to se smeete na momi4eto we ... re6ila e da spodeli i kvo polu4ava... hilene.... mi tiq forumi sa za izkazvane na mneniq i saveti a ne da si pravit sme6ki..
Абсолютно нормално е. Но повечето момичета не умеят да стягат и разпускат така мускулите си.Първоначално написано от kupondjiikata
Нормално е да ти става приятно на клитора. Почети, има информация по този въпрос ако се поразровиш
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life