- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ka4estveni prezervativi!!!
Hora,polzvaite ka4estveni prezervativi!!!!Vie znaete do kakvo vodi sex-a bez predpazni sredstva,no ponqkoga i yj bezopasniqt sex moje da ima mn lo6i posledstviq!V4era govorih s edna pr.Takmo si napravila test i toi se okazal polojitelen,a tq e samo na 16god!Pravila e bezopasen sex no s prezervativ ot 20ST I TOI SE SKASAL....I tva samo zadadi priqtelq i na kolko mu se svideli 2lv za ka4estveni prezervativi za6toto iskal da ima pari za cigari![]()
![]()
![]()
![]()
Ne moga da povqrvam,4e ima takiva mom4eta
Za da moje toi da si kupi kutiq cigari sega tq trqbva da pravi abort i da si tarpi posledstviqta
![]()
NE ISKAM DA VI DAVAM SAVETI KAK DA SI VODITE POLOVIQ JIVOT,PROSTO ISKAH DA VI RAZKAJA ZA NEQ OT TAM NATATAKA VIE SI PRAVETE IZVODA....
Vimavaite tva ne e 6ega rabota mn e seriozno!
P.S. PRAVETE BEZOPASEN SEX....!![]()
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество...
Temata naprawo moje da byde iztrita!![]()
даПървоначално написано от nikitooo
![]()
![]()
![]()
*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*
1. Презервативите се късат най-често, защото не са правилно сложени (т.е. останал е въздух в тях) - какво да се прави като гаджето на приятелката ти е некадърено?
2. Ние сме надували презервативи от по 20ст. до размер на (хммм...на какво да го оприлича?) може би 2 топки за американски футбол една до друга (нали знаете, че те са така леко продълговати) и по цял ден в даскало сме си играли с тях и сме ги подмятали наляво на дясно и мнооооого трудно се спукаха!
3. НЕ само момчето е длъжно да усигорява предпазните средства! Тя е знаела какъв е презерватива (ако може да сметнем, че той е виновен) и въпреки това не е имала нищо против. Защо пък да е само негова грешката?!? Много ти е лесно да обвиняваш другите!!! Като е искала качествен презерватив - да е купила тя, той не и е длъжен!
^npocTo^a3^f^ adski si prava i po 3te to4ki!![]()
![]()
Аз подкрепям sladka_slivka. Напълно е права, тук през 30 минути се появява съобщение от вида: "скъса ми се презерватива, моля помогнете, твърде съм млад да ставам баща/майка".
nikitooo, за тебе нямам думи, това си е много важно бе... (щях да кажа нещо, но така щях да наруша правилата на форума)
Приятелят ти като го вкара тоя презерватив, мойто момиче, да не го надува? Той се търка и от това по-лесно се къса!Първоначално написано от Момиченцето ^npocTo^a3^f^
Ми той като го изкара когато си възбудена, преди секса, надали ше гледаш колко е струвал презерватива.Първоначално написано от Момиченцето ^npocTo^a3^f^
C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...
HitMe, презервативите не се пукат от триене, а то оставен въздух в тях! Особено когато тя е достатъчно влажна от долу, а пък и самите презервативи са мазни, триенето не представлява никакъв фактор.
А "той като го извади преди секса надали ще гледаш, че е от 20ст." ами ЕВЕНТУАЛНО заради това, че не гледаш после си понасяш и последствията, нали? То по тая логика следващия път може той даже да няма презервативи, но тя като е много възбудена и да реши и така да го направят. А после момчето било виновно!!! И двмата са по равно виновни и сега да си отнесат последсъвията! Тя с кой акъл разчита все момчето да я пази? Все момчето да купува презервативи? То си е най-вече за нея, бе! Като не носи тя - да не предявява претенции!
И също така те след като са разбрали, че презервативът се е скъл къде им е бил акъла? Ми че нали за това е измислен Постинор Дуо?
Качествени презервативи...и те няма да ги спасят ако нямат капка мозък в главичките (както изглежда)! Лесно е веднага да кажеш - той е виновен, презерватива е виновен, цигарите са виновни...всички са виновни, само не и ти! Нали така?
a we kak moje da si pestite parite za cigari i da pravite sex s prezervativi ot 20 st tva e qko tapa rabota spored men ...ama vie 6te si nosite posledstviqta, tazi istoriika e super bezotgovorna spored men nz kakvo da kaja nqmam dumi![]()
Love you Kris !!!
oh az ne sum kazala,4e vinata e samo v nego...no mn se izvinqvam ma spored men predi vsi4ko mom4eto trqbva da osigori predpaznite merki(nqma ni6to lo6o kogato i momi4eto ima prezervativi v sebe si)Ta...predi vsi4ko nemojete da me ubedite 4e nqma razlika mejdu prezervativite ot 20st i ot 2lv!!!!BEZ KOMENTAR!!!!Spored men nezavisimo kolko si"vazbudena "i ala bala trqbva VINAGI predi si4ko da pomisli6 za predpaznite sredstva 6tom si tragnal da prai6 sex vse pak trqbva da znae6 za kvo stava vapros....6oto posle ti samiq nosi6 otgovornost ako stane "ne6to"!!!!!!!!!
Защо тогава тя не е дала пари за по-добри презервативи? Тя носи точно толкова отговорност, колкото и той!Първоначално написано от sladka_slivka
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Не съм много съгласна с 1-та точка...да късат се и заради това,но приятеля ми ги поставя напълно правилно даже и аз съм му го слагала и наистина напълно правилно го поставяме и до сега нито веднъж не сме останали докрай със здрав презерватив....даже понякога късаме и по 2...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Защо тогава тя не е дала пари за по-добри презервативи? Тя носи точно толкова отговорност, колкото и той!
Ami tva e taka i dvamata nosqt ednakva otgovornost no spored teb hubavo li e kogato 4ovek misli pove4e za tva kak da si kupi cigari vmesto da osigori bezopasnostta i na 2mata pri poloviq akt(lo6ite posledstviq koito moje da ima sled tva)?Za kvo govorime kav e toq 4ovek sled kato mai ne proumqva ako nedai si Boje stane ne6to kvo moje da mu se slu4i i kak 6e se promeni jivota mu ot tam natataka!!!Spored men malko ili mn mom4etata trqbva da sa po seriozni v tva otno6enie(6to se otnasq do bezopasnostta i na 2mata partniori)!!!!
Добре тогава, как може едни и същи презервативи при едни хора да се късат, а при други - не? Дали "грешката" не е именно в начина на експлатация?
хах как може да са толкова кухи и дваматанямам думи , оня тъп пушач , а тя възбудена пуйка!
да си търпят последствията сега![]()
Neznam kade e gre6kata no na men dosta 4esto mi se slu4va da se kasat(sas sega6niq mi pr)!4esno da si kaja oba4e s predi6niq mi pr nito edin pat ne se e kasal prezervativa(a nie dosta 4esto praehme sex)Moje bi toi de da znam razbira si ot "rabotata" kak se boravi s tva "4udo" nare4eno kondom!!!
I vapreki si4ko pak sum si na mnenieto,4e nqma mqsto za sravnenie mejdu prezervativite ot 20ST i 2-3LV!Prosto moje bi za da sa po skapi sa po ka4estveni( i opredeleno e taka)!
По-скъпите са често по-качествени, да, не го отричам. Но това в никакъв случай не значи, че презервативите от 20ст. се късат толкова лесно. Преди всичко важно е как се ползва (и това между другото не се отнася само за презервативите).
На мен никога не ми се е случвало да се скъса презерватива, било то Durex или Levski (20ст. хаха).
sladka_slivka ne moje da bydesh sigurna i kato e ot 2-3 lv.,4e nqma da se skysa!Na men mi se skysa tochno edin ot tezi"kachestveni prezervativi"!![]()
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
Ne sum kazala,4e e sigorno,4e prezervativite ot 2-3lv ne se kasat no prosto sum na mnenie,4e se kasat po malko ot tezi det sa po 20-30st!!!!Prosto da re4em,4e sa po ka4estveni za tva sa i po skapi!
Vijte az ne sum na mnenie,4e sum super razbira4ka na taq tema no mislq 4e tva e ne6to super seriozno i prosto kazvam,4e trqbva mn da se vnimava s teq ne6ta!PRAVETE BEZOPASEN SEX TVA E....![]()
![]()
![]()
Tvyrdo ZA za tova,koeto napisa! \/ [/b]
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
suglasen s ostanalite mneniq ( na "npoCmo^a3^f )
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
abe da vi kaja na 18 godini sum,mnogo dobre znam kak se postavqt prezervativi i gi postavqm pravilno na priqtelq mi,no dori DUREX sa se kusali!!!!!!
Дам взимаине си презервативи 1.80 три бройки качествени презервативи не е кой знае какво по 60 ст на бройка не ,че не е възможно да се скъсат ,но е по-добре за младите който още не са обиграни.
На 16 бременна от друга гледна точка е добре може и да не изчезнем като нация в близките години.
Няма качествени презервативи - просто има неправилно поставени презервативи. Ако докато го слагате не стиснете м/у палеца и показалеца резервоарчето отпред и в него се задържи въздух много ясно, че няма да издържи на напъните и ще се спука.