.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: masturbacia

Guest

masturbacia

moje da vi se vidi malko stranno no..gajeto mi obi4a da me gleda kak masturbiram..az obi4am da q gledam su6to..sex sme pravili no ponqkoga samo se "gledame" oba4e v posledno vreme samo az i pokazvam a tq seki put mi izliza s nekuv predtekst 4e ne iska da q gledam poneje se pritesnqva ili ne e dostatu4no vuzbudena...nz mnoo se samnqvam v tva no me e sram da govorq s neq za tva 6tot moje ne6to da se obidi 4e ne i vqrvam v tova koeto kazva..

Фен
    Град
    Burgassssss
    баси страните сте

Guest
    qsno..ae nekoi da kaje kvo da prava da govora li s neq ili ima drug na4in

predlagam da spre6 da masturbira6 pred neq i da vidim kakvo 6te kaje! ako te popita za6to ve4e ne go pravi6 i kaji 4e kogato tq po4ne pak i ti 6te po4ne6!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Повече от фен
    тжа отгоре е възможно наи добрия съвет
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Фен
    Град
    Varna

Re: masturbacia

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    moje da vi se vidi malko stranno no..gajeto mi obi4a da me gleda kak masturbiram..az obi4am da q gledam su6to..sex sme pravili no ponqkoga samo se "gledame" oba4e v posledno vreme samo az i pokazvam a tq seki put mi izliza s nekuv predtekst 4e ne iska da q gledam poneje se pritesnqva ili ne e dostatu4no vuzbudena...nz mnoo se samnqvam v tva no me e sram da govorq s neq za tva 6tot moje ne6to da se obidi 4e ne i vqrvam v tova koeto kazva..
    nai6 ko naprai ve balak.drugiq pat kat i kaje6 i tq ti kaje 4e ne6to i ima naprai taka:

"ave ai stiga ve ti sa ebe6 postoqnno se ti ima ne6to i sa naprai na razsarden takav"
    i 6i vidi6 kak vednaga 6i po4ne da si gali putkata

Guest
    em prosto i ebi maikata we pf ko sa zanima6 nakarai q da sa pipa pak ako ne moi zarqzva6 e ve basi kak e vazmojno ti da sa prai6 na kloun pak tq da ne ebaa zalaga6 : ti daa6-tq daa..tq ne daa i ti ne daa6/ nq6 dr izbor ae pi4

Голям фен
    Град
    София
    Хм... въобще не ги слушай. Може просто това да и харесва - наистина. И това да я възбужда. Питай... ама да те гледат как си биеш чикий... (нали правилно съм разбрал? нашия човек е в беда... )

Ако нещо иска само да гледа - ми да си намери няква приятелка тя - пък ти си ги гледкай как си се... сещаш се...

Ръка за крак, око за две, зъб за чене. Аванта никога никому!
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

лОу. Ще ми е много интересно да погледкам Ивайла примерно 1-2 минути как се самозадоволява, НЕ ПОВЕЧЕ и направо ще и "скоча" било то да я лижа или ... ;]

Странни сте ;]

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    Цитирай Първоначално написано от VORTEX
    predlagam da spre6 da masturbira6 pred neq i da vidim kakvo 6te kaje! ako te popita za6to ve4e ne go pravi6 i kaji 4e kogato tq po4ne pak i ti 6te po4ne6!!!
    mda napylno sym syglasna s tfa mnenie... a pyk za drugite-6to da e stranno-vseki si ima nqkfi predpo4itaniq nali?
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

маструбирай си пред нея и й се изклеси в лицето и кажи реакцията.

Може да и да иска така да ти подскаже, че иска истински секс с теб, а не тия детински изпълнения. Действай преди да си намери някой иститински мъж.

Може да иска истински ласки, може да не можеш да я задоволиш. Пробвай да я лижеш.
    2т. забрана за ползване на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си