- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Докога ще съм сам?
За да не съм сама!Искам някой с който да ходя повече от 6 месеца искам нещо по-сериозно....че до сега все некви връзки по 1 месец и по-малкоПървоначално написано от Heaven_inhabitant_f
![]()
Хах, баси, да пусна и аз една рекламка.
На мен пък ми омръзна от сериозни връзки. От 15 годишен нямам връзка под 3 години.
Всеки търси това, което няма - нормално. Нема да се пуашите![]()
Ти момче ли си?Първоначално написано от Night_Knight
Ахамз, въпреки че понякога в постовете ми не личи.Първоначално написано от Krem4eto
![]()
Не търси момиче. То само ще те намери.![]()
pak vi blagodaria,naistina tuk 4ovek moje da polu4i mnenie ot mnogo razli4no misle6ti hora.No ako samo 4akam princesata da me nameri ni6to niama da stane,za6toto riadko izlizam po zavedenia,a puk haresvam po skromni su6testva,koito su6to ne diveiat mnogo...ot Plovdiv sum!
Ако чака някой да я намери,значи трябва да чака цял живот!Напротив трябва да търси!!!!!!Първоначално написано от p4elata_brumze
Има нещо вярно, но зависи от много неща...Първоначално написано от Krem4eto
![]()
Така е,но все пак не трябва да се отказваПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Kolkoto pove6e misli6 tolkova pove4e ti se stuva 4e nqma smisal,no trqbva da se otdade6 na razli4ni ot lubovta emotsii i vqrvai mi kogato nai-malko o4akva6 6te se poqvi MOMI4ETO koeto 6te te vidi s razli4ni i nai-vajnoto s vlubeno o4i!!!!
Kato 4uq 4e nqkoi se oplakva 4e si nqma gadje ot dna godina mi stva mn gadno na korema -az vi vodq vsi4ki^s TRI GODINI^![]()
If it is crime to loving you then Im guilty !
или си срамежлив или си нахален кът мушмурогПървоначално написано от Едно момче
![]()
Едно момче: Не прави грешката да насилваш нещата. Личният опит ме е довел до убеждението, че спонтанните връзки са най-качествени. Когато срещнеш Единствената, всичките ти съмнения ще изчезнат и ти ще знаеш, че това е Тя.
Друг е въпросът къде ще я срещнеш. Ако наистина не излизаш, не ходиш по събирания и нямаш свястни колежки... става дебела работата. имам тука един приятел - на 29 си няма приятелка. не че искам да хвърлям някого в паника, ноооо...Първоначално написано от MrAnderson
![]()
Night_Knight: Съгласен съм с теб, НО... Това само статистически намалява вероятността да срещнеш момичето. Освен това никой не знае къде ще срещне идеалната половинка. Може да стане на купон, може да е просто някоя колежка/колега, може да стане в автобуса и къде ли още не...
Spokoino prosto oshte ne si nameril tochniq chovek!!Shte q namerish vse nqkoga az lichno si nqma priqtel 1 godina a predi tova sushto imah samo neseriozn vruzki no sega sum s priqtelq mi pochni pt edna godina i sum mnogo shtastliva!shte namerish tvoqta polovinka!
Poniakoga se strahuvam,4e ne6to v men ne e nared,4e ne sum gazar,ne se obli4am moderno,ne se pravia na interesen i ne se durja kakto triabva!Moje i da se luja,no tova sa osnovni faktori za da imat interes momi4etata kum niakoi.Puk i kato otdavna sum sam niamam djentalmentski navici...
spokoino shte si namerish seriozno priqtelka i az sum v sushtoto polojenie kato tebe
Аз също сам на тва мнение търси и ще намериш.Може пък да е идиална за тебе теи че по-добре късно отколкото никога............ще я намериш не се притесняваи![]()
![]()
![]()
![]()
Dtugite sa pravi.Ne se ot4aivai i "ne si gldai chasovnika prez 5 minuti koga shte doide idelanata".Moje da si namerish nqkoe znaimave da ubivash vremeto.Az se zanimavam s Freerun i tova naistina vpechetlqva mnogo momicheta.Za da uspeesh prosto bydi sebesi zashtoto ako momiceto koeto chakash te vidi prva da haresa tova koeto si vsyshnost a ne da se pravish na tak1v kak1vto ne si..USPEH vse pak.
Виж както момичетата харесват "гъзари" така и харесват мили момчета,които да не си играят с чувствата на някой!ПОнякога дрехите имат значение,но понякога!Абе гледай да не се държиш като смотаняк!Пускай бъзици,дръж се като "мъж" а не като пикльо!УСПЕХ!Първоначално написано от Едно момче
Виж както момичетата харесват "гъзари" така и харесват мили момчета,които да не си играят с чувствата на някой!ПОнякога дрехите имат значение,но понякога!Абе гледай да не се държиш като смотаняк!Пускай бъзици,дръж се като "мъж" а не като пикльо!УСПЕХ!Първоначално написано от Едно момче
Ami vsi4ko s vremeto si!Zapoznavai se s o6te momi4eta,6tom tezi momi4eta ,koito si haresval sa iskali da si ostanete samo priqteli,zna4i ne sa bili podhodq6tite za teb.Tursi i 6te nameri6 kakto kazaha drugite!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.