.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: TOVA NE E BAZIK!

Hybrid View

TOVA NE E BAZIK!

ne se bazikam!!!!!!!!!!!!!!!! na4i predi dva 4asa bqh v edna priqtelka da q boqdisvame-ok boqdisahme q no ostana mn malko boq-tq sedq 40min a s ostanalata boq-tq be6e malko-az sedqh 5min i kato se izmih az ne o4akvah da e stanalo ne6to 6toto i bez tova na6te 6tqha da me ubiqt ako si q boqdisam-no kato si q izmih be6e 4erna kato na moqta fr koqto sedq s 35min pove4e ot men!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ako 6tete vqrvaite ne se bazikam sega na6te kato me vidqt 6te me ubiqt!!!!! spored vas tova normalno li e 6toto spored men e absurdno!
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    и кое му е странното ?!
    тва е черна боя ти кво искаш
    алелуя.

Мега фен
    Имаш прекалено много свободно време. Вземи почистИ, прочетИ книга, вместо да мислиш за простотии.

emi nemoga da razbera nie kak mojem da ti pomognem
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Имаш прекалено много свободно време. Вземи
    почистИ, прочетИ книга, вместо да мислиш за простотии.

И аз това викам.Нали е било малко боя. Не вярвам цялата ти коса да е черна.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Guest
    Еми направи нещо де,пробвой се веднага да я измиеш

Аз СЪМ ЕЛЕОНОРА

izkupah se-su6toto i da-cqlata mi kosa e 4erna-kolkoto do svobodnoto vreme-purvo,4e e vakanciq,vtoro 4e mi e pritesneno 4e na6te 6te mi se karat i zatova go post-nah tuk(ina4e verno si e glupost)
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    pyrvo 6tom znae6 4e va6te sa takiva za6to izob6to si pravi6 exprerimenti ...e sry vse pak....bih ti kazala da si kupi6 nqkyf kestenqva cvqt boq....ama v/u 4ernoto edva li 6te hvane ne6to
    emi aide...stiskam palci da ne ti se karat....mnogo

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Мега фен
    Хората мисляяяяят! Защо се мажеш с боя, след като знаеш, ще ти се карат родителите ти? И ако е била много малко, как е покрила косата ти?

а ти на колко си ....?!??!
    алелуя.

Na 14 sum nz naistina kak mi stana cqlata 4erna kato be6e tolkova malko...se taq de...ne o4akvah pomo6t prosto mi e mn stranno..kak stana

амии ваще ако почнат да три мранкат обясни кво е станало,че си го направила ей така на майтап и не си знаела измисли нещо е естествено кажи истината и няма да имаш проблеми пък все пак мацко това е черна боя ако ти е светла косата дори за 5 мин може да стане тамна от малко боя! УСПЕХ!

mersi

на теб ако ти се карат за някфи 2 черни кичура, мен тогава би трябвало да ме сплескват от бой секи ден с тфа лилаво, розово, синьо ....
    както и да е, не ги лъжи...
    алелуя.

mm na4i minalata godina mn se boqdisvah kvo li ne be6e-rusi ki4uri,4erveni,4erna kosa i mi se izto6ti i im obe6tah da ne q boqdisvam nikoga pove4e oba4e...prosot ne se sdurjah mn si se kefq s 4erna kosa..i zatva 6te mi se karat oba4e..az sam si vinovna ama ko da napraq

pone hodi li ti s cherna kosa

Голям фен
    Град
    S o F i A
    emi kolko mu e -kupi si druga boq s takuv cvqt, kakuvto ti e bil predi da q boqdisa6
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен
    ot 4erna boq kakvo o4akva6 ?!

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nymphetamine_girl_199239
    Na 14 sum nz naistina kak mi stana cqlata 4erna kato be6e tolkova malko...se taq de...ne o4akvah pomo6t prosto mi e mn stranno..kak stana
    Ами на някои им лови по-лесно боята,а на друго косите са им доста неподатливи на такива работи..имам една приятелка дето се боядиса черна и и след няколко измивания пак си сдоби нейния цвят (а боята не е евтина 10лв от тия на шварцкопф)и така секи път като се бойдише с къвто и да е цвят.Явно твойта е от мн лесно податливите на такива работи...ам що праиш експерименти като не ти дават ваще да се боядисваш :P Споко и аз така веднъж си уфакарих косата само че с некво русо и то не русо ми некво жълто...майка ми кат ме виде шеше да припадне :P Да вийш на другия ден как се тарчи сутринта на фризиор да ти опраа косата и мани др ми на вечета заминавах на море...

xaxaxa ami na4i te na6te dori ne zabelqzaha mn se kefq i sq 6te si sabera pari da se boqdisam 4erna kakto trqq mersi na si4ki se pak..

Мега фен
    Родителите ти се интересуват адски много от теб, щом не забелязват, че си с черна коса. Бащата - окей, обаче майката щом не забелязва, замисли се.

Фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от nymphetamine_girl_199239
    xaxaxa ami na4i te na6te dori ne zabelqzaha mn se kefq i sq 6te si sabera pari da se boqdisam 4erna kakto trqq mersi na si4ki se pak..
    А стига бе - ебати хората
    I am the owner of nowhere land
    Queen of the castle that’s made of sand
    Staring in front of the universe
    Maybe someday I’ll be someone else
    I’m sure I’ll do it, but till’ that day
    Here on my star I am just a castaway

Град
    Belene
    Да бе и аз тва се чудя...Толкова ли се интересуват от теб, щом не забелязват, че си с черна коса (особено ако преди тва си била със светла коса...)?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си