- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те!
Не знам дали тук е мястото да ти го кажа,незнам дали точно сега е времето да ти го кажа,но ти сам казваш,че никога не правя нещата където и когато трябва.Искам да ти кажа слънце, че те обичам въпреки лъжите, въпреки болката която ми причиняваш, въпреки всеки миг когато убиваш всичко в мен. Обичам те въпреки, че ме обвиняваш за всички твои слабости. Обичам те,може би защото ти си единствената моя слабост.Обичам те и съм готова да те обичам завинаги!Ти си най-светлото нещо в моя живот!
Обичам те,ти си знаеш кой си!![]()
![]()
![]()
Откровенности...
az puk obicham vsichki qki pichove koito me obichat a te sa mn![]()
![]()
....INteresno...![]()
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
I az obi4am 4ips!
Po temata-emi radvam se 4e obi4a6 nqkoi-4uvstva6 se jiva![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Явно този, който трябва да го прочете не реагира...Съжалям!
Ина4е е адски мило..Хей мом4е трябва да си очаровано![]()
Ех, младост. Като вчера беше га получавахме такива писма![]()
Едва ли, ние мъжете сме... просто - просто устроени
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
nadqvam se da te razbere pravilno![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
мило е но показва ЛИПСА на смелост, да го кажеш лично
Съжалявам,че ще ти го кажа,но това според мен беше една огромна грешка!Да кажеш какво изпитваш винаги е грешка..като покажеш чувствата си ставаш моменталически уязвим.Просто ти го казвам,защото иначе сама ще го разбереш!А от това повече боли,повярвай ми!![]()
mnogo hubavo si mu go napisala,no moje bi ako mu go be6e kazala 6te6e da e po-dobre
za6toto sega samo moje6 da se nadqva6 da go vidi
a ako ne samo 6te 4ate6 na6te glupavi mneniq![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Казвала съм му го много пъти, и ще продължа да му го казвам, и ако това ме прави уязвима-добре!Сега не мога да му го кажа във очите защото сме разделени...
И не е липса на смелост вярвайте ми ,за почти 3 години съм му го казвала в очите мнооооого пъти!
i vse pak mila
li4i si 4e ti e kofti, no vinagi vsi4ko trqbva da se kazva v o4ite, kakto do sega si pravila
se edno da skasa6 s nqkoi p 4ata ili 4rez sms...![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
та мойта болка че се влюбих повече от нез и заради някакво шибано недоразумение коету се изразява че ме нямаше 1 ден а и бях казал че ще бъда с едно другу момиче на плажа и то не тогава това момиче така и не го видях малката ми курвичка спала с бившия си беше девствена и аз неисках да бързам пазих си я ... а се оказа че лъжа мажа а я обичах толкоз много ... та едно щи кажа ... любов няма това е една илюзия кояту радва хората временно и не си заслужава защптп болката после е по-голяма ! просто забрави недей си измъчва нежната си главичка !
Видях го...и го оценявам,както винаги преди,както никога преди и както го правя всеки ден когато се събуждам и ти не си до мен..всички сме слаби в една степен,всички имаме тежки дни,но се чувствам вечно благодарен че имам теб,че имам любовта ти,която може би ще надживее всичко..знам че напоследък е трудно,знам че съм правил много грешни неща и знам че ще продължа да ги правя...че не показвам винаги чувствата си, че искам може би прекалено много от теб, а давам прекалено малко..че те боли да си с мен, но и че е непоносимо да сме разделени...благодаря ти че винаги си била истинска пред мен и че винаги съм можел да разчитам на теб,дори и когато с груби думи съм отхвърлял помощта ти,любовта ти... знай че ще те обичам вечно, дълбоко в сърцето си, каквото и да е ставало, каквото и да става..винаги ще съм твой и само твой... обичам те...
"History abhors a paradox"
"But suppose you throw a coin enought times,suppose that one day it lands on it's edge."
be qvno aistina go obi4a 6om mu e prostila bolka i naranqvaniq samo 4e nz dali trqbva da mu go kazva
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Mislq 4e tova ne e mqsto za opravqne na li4ni vzaimootno6eniq.
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
mn milo ot tvoq strana no taka ne moje6 da si sigurna 4e 6te go vidi
suberi smelost i mu go kaji v o4ite