.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен
    Град
    sofia

Мoderated:Какво мислите за Виолета от VIP BROTHER 2?

a kakvo 6e kajete za violeta zdravkova dali postupi pravilno kato vleze s 3godi6noto si dete

Moderated by Tiffany
    по т.1 и 7 от правилника.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ami ne!kak moja da naprai takava glupost nz.. to ne go li vijdate deteto kak se izmu4va samo a i taq 6matka mu se kara za 6tqlo i ne6tqlo..ne ne az ako bqh,bih mahnala deteto vednagi4eski ot tam pone da ne gleda razgonenata si maika! bahti i prosta6tinata..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    qko zle

Фен
    Град
    mircmax
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    ami ne!kak moja da naprai takava glupost nz.. to ne go li vijdate deteto kak se izmu4va samo a i taq 6matka mu se kara za 6tqlo i ne6tqlo..ne ne az ako bqh,bih mahnala deteto vednagi4eski ot tam pone da ne gleda razgonenata si maika! bahti i prosta6tinata..
    Suglasna sum iztzqlo!
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Ами според мен не е правилно това ,че вкара със себе си Даная!
    Нали влезе със едничката цел да се опознае със детето..и какво стана...заряза детето и почна да се закача с Киро как може Киро да е по-важен от сладкото момиченце?
    Тя го побърка направо...това дете..то иска гуши тя му вика "мърла" ем.....!
    При положение ,че Киро се отнася така както със нея така и с Лилана и със всички жени отвън!!!!
    Той е един тъп плейбой нищо повече!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Тази няма мозък
    как ш си вкара детето
    и нестига че и детето трябва да и траи нервните пристъпи когато Скалата
    се натиска с други жени
    ............добре че бабата и бащата го зеха
    иначе детето щеше да полудеи
    (кат майка си)
    цццц
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

ama tq Violeta ne znae kak da si go gleda-tq babata go gleda
    i to momi4enceto ka6lq,samo ne6to reve,a maika mu ni6to ne pravi

Че е влязла с него - нищо лошо! Държанието и с него обаче е под всякаква критика! Въпреки че...и по този въпрос може да се поспори. Никой от нас не може да помни как майка му се е държала с него, когато е бил на 3 годинки, имайки предвид и изнервящата наоколо ситуация, Виолета не е чак толкова лоша. Също така никой не може да отрече и че детето проявява силен и непоносим характер. Хубаво е от време на време да среща една твърда ръка. Всяка майка има пълното право да възпитава детето си по какъвто начин сметне за добре. Изключение разбира се правят обидите от сорта на "мърла" и плесниците, най-малкото защото такава е конституцията на България (и не само разбира се ).
    А пък и какво ще се излъчва по телевизията решават хората от НТВ, нормално е да излъчват само негативни моменти, ако са си поставили за цел да изграждат един такъв образ на Виолета. Това е шоу, всичко може да се очаква от продуцентите!

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Violeta e edna prosta kurva
    tova 4e ostavq deteto si bez nadzor ,i to edva ne se udavi vuv baseina govori mnogo za samata Violeta,pove4e nqma kakvo da se kaje..

Голям фен
    Град
    София
    Виолета е една страхотна жена.
    Не я обвинявам, че влезе с Даная, едно прекрасно дете. Не я съдете затова как се гледа дете. Като си отгледате сами децата като нея тогава бихте могли да я съдите. Много е лесно само така да се плюе.
    Тя е човек, който през целия си живот се е справял сам. Свалям и шапка за всичко постигнато. Жалко е че не е срещнала някои, който наистина да я обича, а всички са били като Скалата....
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Фен
    Град
    Добрич
    Ne trqbva6e da vzima danaq v ku6tata,vuob6te ne mu e tam mqstoto na deteto.Tova e izli6en stres za nego,dobre 4e ba6ta mu go vze 4e i to 6e se poburka pokrai maika si.A ina4e Danaq mi e mnogo simpati4na,sladko detenze e,sladuranka
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Доказателство, че миските са тъпи, напористи и носят на грим.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    не съм го гледал тва с брадърите нямам и желание

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Violeta e vyzmojno nai-zagubenoto sy6testvo ! Kak moje da vkara sy6terq si v ky6tata... ebati maikata , ebati 4udoto !
    Myjete sa poeli grijata nad deteto , i ako ne bqxa te , momi4enceto 6te6e da si se odavi , dokat si se svalq6e taq sys onq Skalata... prai skandali pred momi4eto , ebe se s onq liglio i zabravq za otgovornostta koqto ima kato maika !
    I tova mi bilo VIP ...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    Едно дете трябва да е там, където е майка му. Колко български деца могат да се похвалят, че живеят в такъв лукс, какъвто беше къщата на бигбрадър? Къщата не е виновна за нищо, на никои. Виолета е една объркана жена, свикнала да не се оправя сама в живота - мама ми гледа детето, докато аз си гледам живота, Получава издръжка от бащата на това дете И изведнъж в къщата остава сама с цялата отговорност за всичко - ами провали се жената. Не я обвинявам за нищо, всеки има право на избор, жал ми е за нея и се надявам никой да не попада на нейно място.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Град
    Ice Age
    Na edno dete trqbva da mu dostavi6 neobhodimoto spokoistive da se griji6 za nego da se otnasq6 dobre s nego da go postavq6 na purvo mqsto az ne vijdam Violeta da go pravi

is comming....

Guest
    Na deteto ni6to mu nqma6e tolkova v ky6tata!!!! Mnogo spokoino si be6e daje.

I kakvo obvinqvate Violeta????
    Trqbva li samo da sedi nad deteto i da go pazi. tq ne moje li da e 6tastliva.
    Ili vse pak tova e bylgarina.
    Myjyt ima pravo da pravi prostotii,da ne se pribira i tn.
    No jenata tq trqbvada sedi da vardi,deteto da 4isti, da gotvi i ni6to da ne kazva.

Mnogo e lesno da se kritikuva..... No takyv ni e naroda, podoben o6te ot predrasydaci i navici.....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Доказателство, че миските са тъпи, напористи и носят на грим.
    hahahaha e ti q zakopamislq 4e vseki 1 det e vleznal v taq kreteniq e tapak !

Guest
    Абе вие сте шибано наивни. Ама кат' ви дойде дете на главата ще ви видим. Ако едно дете няма респект от родителя то си прави квот иска. Ако не го е страх, че ще го изпоналупат кат' сгафи то ще си троши, ще дегенерира и ще стане лайно. А на таз Виолета не и завиждам, защото не може да го сбие едно хубаво лапето да му дойде акъла, защото е пред камери. ДЕТЕ СЕ ГЛЕДА С БОЙ! РАЗБЕРЕТЕ ГО!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    не съм го гледала,така че не мога да коментирам.Но мисля,че не е било правилно да взема детето си в къщата и пред очите му да се натиска със Скалата.

Голям фен
    Porednata bezmoza4na manekenka!!!
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Голям фен
    Град
    София
    Вие пък всички сте много мозъчни.........
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен тя влезе с детето си, за да се опита да спечели симпатиите на зрителите и най- вече на българските майки. Евтин трик, но какво да е прави, всякакви хора има.
    Не след дълго си пролича, що за майка е- нито може да се грижи за детето си нормално, нито детето я има в очите си като фигура за подръжание...смисъл, че не я слуша и т.н. , което ясно показва, че не я уважава.
    Това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си