- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Половият ти живот днес..
ehh.. kak me boli taq tema... ve4e 7 meseca ne sym vidql...![]()
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
Ami az dove4era sigurno 6te si prekaram divo, 6toto sa sum v bs i s gajeto mi ot tuka 6e hodime na negovata vila...dvamataPredpolagam 4e 6te e diva no6t :P Ina4e neska....hm masturbiraneto broi li se? :P:P \
/
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Днес едвам отървах секса. За една бройка да ме помъкнат към студентски град. Брррррррр![]()
амм.. за ся пак нищо не съм чукнал.. да видим до довечера има време..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ми.. днеска днеска.. в 3 през ноща яко секс с Ивайла, да не си кажа, че се "изложих", почти 1 час яко... ама то не е за излагане това ;]
абе шефе.. тая ивайла златна бе.. :РПървоначално написано от Цеци Пенев
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ох...днес правих 2 пъти. По време на първия се сетих защо мразя кондоми, по време на втория...беше невероятно.
Тук е така, "няма не искам, няма - недей "Първоначално написано от Night_Knight
Първоначално написано от thirteen
![]()
![]()
![]()
![]()
nishto nqma i neskaaaa![]()
Приятел в нужда се познава!Първоначално написано от kateto^^
![]()
![]()
![]()
Не си се обадила, не съм намерил разрешение на проблема ти, докато си тук...![]()
Aре на кафенце да се запознаем?
Пичове са се прибирам от купон, и тряя да ви кажа че до тук бях със сухото.![]()
![]()
аре лека от мен, взимам си душ и си лягам, че се скапах.
![]()
Златна е меко казано ;]Първоначално написано от [CSKA
Ми аз с новото гадже се запознах във вторник,във сряда тръгнахме и оттогава не сме се виждали.
Извод:сухо!![]()
Ami sno6ti (po tova vreme) pravihme sex s gajeto mii me bolq ujasno mnogo...
![]()
Ama v4era rano ve4erta pak praihme sex,no ne me bolq tolkova, dori be6e priqtno (tova e rqdkost)
Dnes sutrinta ima6e frenska lubov...![]()
Po skoro toi samo mi pravi...i sno6ti pak ima6e celuvki po cqloto tqlo...Eto, pohvalih se
![]()
Първото не е за хвалба...
Абе коя е тази Ивайла, използвай думи като "приятелка", "гадже" и т.н. Не познаваме такава!
2т. забрана за ползване на профил
ami hora az ne sum pravil sex ot lqtoto po prostata pri4ina
4e ne mi e pusnala nqkoi i 4e si nqmam priqtelka s koqto da pravq sex no takuf e jivota kato si namerq shte spodelqm redovno,....pa i ne sum umrql veeee ko me ebe)
а?Първоначално написано от `Death`Whore`
LoRinSeR - сложил съм снимка и с това 'обичам те Ивайла' казвам, че обичам момичето на снимката.. ако нямаше снимка, по добре щеше да ти стои въпроса
Не е за хвалба, че си правил секс и те е боляло адски много.Първоначално написано от Цеци Пенев
Дано е малко тъпо да казваш обичам еди кой си, ето ви снимка. Ако е някое момиче от форума разбирам.Първоначално написано от Цеци Пенев
2т. забрана за ползване на профил
Явно е за друг това, мен не ме е болялоПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
LoRinSeR - така съм решил, така съм направил.
а кво, да напиша, обичам приятелката си, това по умно ли е ?
според мен е по добре да сложа снимка и името, и без това не я познавате..
При мен и вчера .. и оня ден .. и преди година и 4 месеца секса си е мираж...
обаче се заклевам в стегнатия ми задник ,че ще се разбия на края на месеца![]()
В живота най-големият хазарт е да рискуваш нищото!
Е са влизам. ГРЕДА!
EveLina, a колко ти е стегнат задника? И защо чак в края на месеца ще се разбиеш?![]()