- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Половият ти живот днес..
pri men su6totoПървоначално написано от martinnest
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
pffff i za men sexa ot okolo dva meseca si e samo neveroqtno syblaznqvasht miraj....mmmmmmmmiskaaaaaaaam..........
A inache masturbiraneto ako se broi -ot tam sam prezadovolena,za dneska dva pyti....a ima vreme do kraq na denq...![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
pf az puk sm v cikal.. no sled 2 dni taka sha go nalaza moq![]()
![]()
вчера да, днес не, утре да![]()
![]()
![]()
![]()
na men puk trqbvashe da mi doide utre, a mi doide dnes i sa taq vecher nema sex![]()
![]()
Снощи 2 пъти,днес нищо...надявам се утре да има!!!
Ей,обичам го този човек!Много е добър,ама и мен си ме бива\
/
ami az dnes pravih nai-qkiq sex v jivota mi.....imashe si4ko i analen i vaginalen i oralen....vav vanata,posle na spalnqta posle na zemqta!probvahme mnogo i razli4ni pozi....abe beshe extraaaaaaaaaaaaa
hahahahhah az do sa sym pravila samo analen i oralen sex...O6te ne sym pochnala glavnoto![]()
![]()
Мен пък сутринта ме опъна моя. Пак отзад.Тоя човек сигурно е гей. Хич не уважава другите работи само анален му дай. Не, че се оплаквам, ама омръзва.
Само една свирка днеска![]()
Dnes pravih sex s edin moi bivsh
Ne se zdurjahme i.......ama be6e EBATI QKOTO!!!!!!!!!!!![]()
\
/
e bate i ti kat mene che mai pochnahme da karame 8-mi mesecПървоначално написано от Sean Combs
komshiikata sa podigrava i mai sha q iznasilq
![]()
az v momenta sum na suho,no dove4eraaaa.....
black cat or white cat,that is the question!!!
Вчера с моето писанче се подпукахме. 3 пъти го правихме. Беше страхотно, особено третия път. Защото онзи ден ме остави на сухо и аз му казах, че ще си плаща с лихвите.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Малеее, от неделя не съм правил секс.
Сега петък, събота и неделя ще наваксам на вилата на приятелката, защото ще сме там за Великден с техните, ама те щом техните ме поканиха.., пък и майка й купува презервативи по някой път ;Р
така, че ... яко секс :Р
haha i az petak sabota i nedelq na seloto na moq mmm![]()
oha oha.... inache az ot 04 nqkade mai .. ili ne kam 10ti za posledno toq mesec go praih i naprau sha mu zema toka ..
![]()
'ше му зема тока' хахахахаахахПървоначално написано от thirteen
сладуранка, и свирки да му правиш, щото ние ги обичаме, а моята не ги правИ :Р
az ne go umeq mnogo tvaama sha e opraim taq rabota
sha ima go tarkalqm haha nie ush shegi tva onva za 69 da viim nqa li da ma prosni
![]()
Бе не можеш, ти го подкарай с свирки, пък там лапай, нещо прави , струвай, пък ще оправиш работата, по добре е от без :РПървоначално написано от thirteen
на сухо....3 месеца вече....![]()
Първоначално написано от SeXyTo_f
Малеййй, гадно ми стана за теб![]()
Ако си от София и си над 15, ела душко :Р
da e to si e vqrno , nikoi ne se e rodil nauchen.. ama sha se postaraq mnogo che ot tolkova vreme ne sme go pravili.. trqbva da e neshto grandiozno\
/
![]()
Първоначално написано от thirteen
Стига замечтах се ;Р
на мен само свирките ми липсват ;Р
иНак, накарай момъка да те обича повече![]()
от сф и не сум на 15 а на 14Първоначално написано от Цеци Пенев
az na 14 o6te si igraeh narodna topka , barbita...
ti ot 3 meseca ne si praila , a koga sa ta otvorili na 12 ,13 ?btw ..
sry za off